aymes hadi canım umudumuz ol lütfen bütün dualarımız seninle casperim canım sen şimdi 3 aşılamamı olcan tekrar
günaydın canım.ilgilendiin için tşk ederim sana... evet az önce götürdüm ve işe döndüm şimdi...önce cezayire gidiyormuş,ordan ispanya,ordan mısır ordan sonra nereye gideceği daha belli değil...:a015:
evet canım. allah yardımcımız olsun. sende moralini bozma.
benim kırmızılarda sökülmedi sökülsün bir doktora gidicem bakalım kist falan varmı.
eşimde bugün sperm testine gitti. geçen sene ocakda varikosel ameliyatı olmuştu. 1 yıl geçti bakalım netice ne. sanırım ya öğleden sonra yada yarın alabiliriz. burdanda paylaşırım zaten. değerlendiririz hep birlikte.
akşam eşim halimi görünce çok üzüldü ya onuda üzmek istemiyorum kendimide. bana dediki bebek olayına bende üzülüyorum ama senin üzülmene daha çok üzülüyorum. senden sadece sabretmeni istiyorum dedi. eşim konuşuncada dizlerimin bağı çözülüverdi
bu arada bende 40. hamiş olamadım merakla bekliyorum 40. hamiş kim olacak nisanum mu yoksammmm
cnm ben İSTANBUL ANADOLU YAKASI altunizade FERTICENTER TÜP BEBEK MERKEZİnde yaptrdım görseniz butük bir yer küçük tertemis mis gibi ama ben çok memnun kaldım herşeyinden ikinci denemdede oraya gidicem tutmazsa üçüncüdede dr um NURİ DELİKARA aynı zamanda 15 yıl kadar zeynepkamilde görev yapmış infertılıte bölümünde
Canım çok sağolun inşallah herşey yolunda gider
14 tane yumoşum varmış dedi dün drum
sayı iyimi sence:uhm:
gunaydinnnnnnnn ben geldim kizlar varmi guzel haberlerrrrrr
halaya hazirlaniyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
GÜNAYDIN ARKADAŞLARa.s.nasılsınız bakalım
bugün diş ağrısıyla uyandımmkafamçokkarıştı en son hamileykenm öldürüyo du benii yoksa yinemi hamileyimm:sm_confused:
zaman hoşgeldin aramıza buraya geldiğine pişman olmayacaksın canımm:lepi:
nevrom eşine başarılar canımm
yağmurcum bebişler çok ii rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün inş...
şimdilik benden bu kadar kahvaltı ve ev işlerinde sonra gelirim tekrar:1hug::enbuyukkk:
günaydin kizlar...hepinize bol neseli bir gün diliyorum....hihoyyyt
aymescim hadi bismillah diyelim,insallah ikiz ikiz gelirler meleklerin bitanemm...:Saruboceq:
nesrinimm insallah günler cabucak gececek..allah kavustursun,sag salim gitsin gelsin kocisin bitanem...:Saruboceq:
casper bitanem adetine daha var mi yoksa eli kulaginda mi??ayy insallah gecerde hamis kalirsinyerimseniben
kizlar bende bugün acayip halsizlik var,birde neden bilmiyorum ama burnumun icinden yaralar cikmis...ilk defa:çok üzgünüm:zaten kortizon almaktan sirtimda hayatimda ilk defa minik minik sivilceler cikiyordu,bir bu eksikti yani:çok üzgünüm:
canım dünden beri bir iki damla falan geldi. ama bu akşama kadar geriside gelir. yok canım hamiş değilim kesin. dün kan testide yaptırdım emin olayım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?