Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymes hadi canım umudumuz ol lütfen bütün dualarımız seninle casperim canım sen şimdi 3 aşılamamı olcan tekrar

inşallah canım limdi tek isteğim ikinci denememde aynı düzende gitmesi ve yine inş hamiş kalırım.. Bu sefer daha tecrübeli olucam hiç kalkmıcam yataktan

Ya bu arada düşünüyorumda ben ilk tüp bebek t gerçekten çok cahildim etrafımda yaptıranda olmadığı hiç birşeyden korkmadım ben :)))
rahim filmi çekilde yumurtalarım normal toplantı transferim aynı şekilde hiçbirinde bayıltalım falan demedi doktor
Yanlız transfer işleminde korktum dr un elinde katateri görüce upuzun bişey anamm dedimm bu nee sonra rahimi geriye doğru çekti canımı yakmadı dr um :)) ben korkudan ultrsına bakamıyorum bir baktım hemşire dedi bak bebeklerin burda aaa bi döndüm ultrasona ordalardı yavrularım nokta kadar o anda hissetmiştim artık benimleydi

kızlar bu tüp bebekte transferden sonra tam olarak ne yapılıp yapılmaması bilen varsa bi yazarsanız çok memnun kalcam,çünkü bende çok bilinçsizim bu konuda
yagmurcn bende senin gibi hissettim canım yumişler transfer esnasında ben baktım yerleştiklerini bende gördüm ama çok kalmadılar neyse inş bir daha ki sefere

aymes hadi canım umudumuz ol lütfen bütün dualarımız seninle casperim canım sen şimdi 3 aşılamamı olcan tekrar

Canım inşallah size güzel haberlerle dönerim
sağolasın o dualarınıza çok ihtiyacım var
bide bişey sorucam kıslar ya narkozdan uyananamamak gibi bişey söz konusumu:uhm:
yani tam soramıyorum ama anlıyosunuzdur ne demek istediğimi:çok üzgünüm:

cnm ben İSTANBUL ANADOLU YAKASI altunizade FERTICENTER TÜP BEBEK MERKEZİnde yaptrdım görseniz butük bir yer küçük tertemis mis gibi ama ben çok memnun kaldım herşeyinden ikinci denemdede oraya gidicem tutmazsa üçüncüdede dr um NURİ DELİKARA aynı zamanda 15 yıl kadar zeynepkamilde görev yapmış infertılıte bölümünde

günaydin kizlar...hepinize bol neseli bir gün diliyorum....hihoyyyt
aymescim hadi bismillah diyelim,insallah ikiz ikiz gelirler meleklerin bitanemm...:Saruboceq:
nesrinimm insallah günler cabucak gececek..allah kavustursun,sag salim gitsin gelsin kocisin bitanem...:Saruboceq:
casper bitanem adetine daha var mi yoksa eli kulaginda mi??ayy insallah gecerde hamis kalirsinyerimseniben
kizlar bende bugün acayip halsizlik var,birde neden bilmiyorum ama burnumun icinden yaralar cikmis...ilk defa:çok üzgünüm:zaten kortizon almaktan sirtimda hayatimda ilk defa minik minik sivilceler cikiyordu,bir bu eksikti yani:çok üzgünüm:

cucupete hoşgeldin
okdar burnunu karıştırısan olacağı oydu bak ben hiç karıştırıyomuyum delikafadulden

Nesrinim canım beniiimm.
Eşin gitmiş canım.İnşallah 6 ay su gibi akıp gider canım.
Allah kavuştursun.

gunaydinnnnnnnn ben geldim kizlar varmi guzel haberlerrrrrr
halaya hazirlaniyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Casper inşallah eşinin değerleri artmıştır.
Sonuçlar gelince bize de yazarsın...

nuri delikara bizim hastanedeki doktorumuz cnm...tanırım kendisni

Canım çok sağolun inşallah herşey yolunda gider
14 tane yumoşum varmış dedi dün drum
sayı iyimi sence:uhm:

mrb canim
masallah cok guzel bence yumurtalarinin sayisi allahim insallah sorunsuz gunler gecirmene yardim eder
bence de sen biraz zorlanirdin transferde cunku herzamanki mayneden cok az daha zorlu oluyor imkanin varsa anestezi al canim rahat olursun
dualarimiz seninle yarin ve sonraki gunler icin

Neslihancım diş ağrısı hamilelik belirtisi mi yoksa?
Çünkü benimde 2 gündür acayip dişlerim sızlıyo.
Gerçi ben hamile olamam daha.Adetim yeni bitti.
Eğer hamile değilsem bu ay dişçiye gitmem gerekecek sanırım.
Nereye kadar kaçabilirm ki.Dişçiden de çok korkuyorum ama.

canım dünden beri bir iki damla falan geldi. ama bu akşama kadar geriside gelir. yok canım hamiş değilim kesin. dün kan testide yaptırdım emin olayım diye.

canım dünden beri bir iki damla falan geldi. ama bu akşama kadar geriside gelir. yok canım hamiş değilim kesin. dün kan testide yaptırdım emin olayım diye.

gunaydin canim benim
nasilsin senin yaramazdami yapti yine yapacagini
bizim bu bebisler ammada naz yapti haaaaaaaaaaa
olsun biz daha da inatciyiz demi canim
allahin izniyle bi gun yakaliycaz insallah
Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…