Canım hoşgeldina.s.
bugün bende burdayım
nasılsın:uhm: iyisindir inşallah:1hug:
inşallah canım limdi tek isteğim ikinci denememde aynı düzende gitmesi ve yine inş hamiş kalırım.. Bu sefer daha tecrübeli olucam hiç kalkmıcam yataktan
ya bu arada düşünüyorumda ben ilk tüp bebek t gerçekten çok cahildim etrafımda yaptıranda olmadığı hiç birşeyden korkmadım ben :)))
rahim filmi çekilde yumurtalarım normal toplantı transferim aynı şekilde hiçbirinde bayıltalım falan demedi doktor
yanlız transfer işleminde korktum dr un elinde katateri görüce upuzun bişey anamm dedimm bu nee sonra rahimi geriye doğru çekti canımı yakmadı dr um :)) ben korkudan ultrsına bakamıyorum bir baktım hemşire dedi bak bebeklerin burda aaa bi döndüm ultrasona ordalardı yavrularım nokta kadar o anda hissetmiştim artık benimleydi
cnm ben istanbul anadolu yakası altunizade fertıcenter tüp bebek merkezinde yaptrdım görseniz butük bir yer küçük tertemis mis gibi ama ben çok memnun kaldım herşeyinden ikinci denemdede oraya gidicem tutmazsa üçüncüdede dr um nuri delikara aynı zamanda 15 yıl kadar zeynepkamilde görev yapmış infertılıte bölümünde
canim okudum msjlarini kendine dikkat et cok yormadan calis emi
yarin enerjiye ihtican olabilir
yarin aksam olmazsa bile cumartesi falan haber vermeyi unutma
zaten transferinden sonra sakin bir yere kalkma annenlere falan gitme evinde dinlen canim benim bi kere yaz transferden once sonra biz seni bekleriz
once nisasum sonrada sen bizi guldureceksin ve bizlere umut olacaksiniz allahin izniyleeeeeeeeee
selam canim insallah cuma günü hersey dilediginiz gibi olur canim,dualarimiz seninle canimmm:Saruboceq:Hoşgeldin bitanemm.:1hug: a.s.
Evet canım az kaldı. Çalışmalar tamamlanıyor. Cuma büyük gün. Dualarınızı bekliyorummmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
oy oy kim aglatmis seni:teselli:gelsin gelen bitanem...gelecek ay patlama yasanacak buraya yaziorummmmkaydirigubbakcemile2günaydın sabah şekerleri.
dün ağlamaktan gözlerim şişti. başıma kramplar girdi ve akşamda mideme vurdu. bulantı bulantı öldüm dün gece. ne oldu gene kendime ettim.balım olsa kafama indirirdi bir tane.
kötü bir günden sonra bugün iyiyim.turp mibiyim. bi geçmişi okuyup geleyim kızlar
yagmurum kafami bozma gelirim yani heeeeyerimsenibenlaelaelaelaelaecucupete hoşgeldin
okdar burnunu karıştırısan olacağı oydu bak ben hiç karıştırıyomuyum delikafadulden
bitanem olucak...hersey diledigimiz gibi olucak elbette,biraz daha sabretmemiz gerekiyor demekki:Saruboceq:canım dünden beri bir iki damla falan geldi. ama bu akşama kadar geriside gelir. yok canım hamiş değilim kesin. dün kan testide yaptırdım emin olayım diye.
günaydin güzeller
bizlerimi istiyolar dersiniz :))
Amin...
canım selam yumoşların güzel gelişmiş maşallah yarında hayırlısıyla toplansın bir kaç güne kadar hamiş olucan canım ayy inşşş çok heyecanlı hayırlısıyla canım inşşşşşşşş...Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler
Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık
geçmiş olsun canım sıkıntı yaptın sen dersimi verim diyede ondan çıkmışlardır..üzülme biran önce geçer inşş..günaydin kizlar...hepinize bol neseli bir gün diliyorum....hihoyyyt
aymescim hadi bismillah diyelim,insallah ikiz ikiz gelirler meleklerin bitanemm...:Saruboceq:
nesrinimm insallah günler cabucak gececek..allah kavustursun,sag salim gitsin gelsin kocisin bitanem...:Saruboceq:
casper bitanem adetine daha var mi yoksa eli kulaginda mi??ayy insallah gecerde hamis kalirsinyerimseniben
kizlar bende bugün acayip halsizlik var,birde neden bilmiyorum ama burnumun icinden yaralar cikmis...ilk defa:çok üzgünüm:zaten kortizon almaktan sirtimda hayatimda ilk defa minik minik sivilceler cikiyordu,bir bu eksikti yani:çok üzgünüm:
gunaydinnnnnnnn ben geldim kizlar varmi guzel haberlerrrrrr
halaya hazirlaniyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin canim benim
nasilsin senin yaramazdami yapti yine yapacagini
bizim bu bebisler ammada naz yapti haaaaaaaaaaa
olsun biz daha da inatciyiz demi canim
allahin izniyle bi gun yakaliycaz insallahÇok üzgünüm çoook
canım çok tatlı bu bebişlerr maşallah bizimkilerde biran önce gelsin artık inşş..
canım selam yumoşların güzel gelişmiş maşallah yarında hayırlısıyla toplansın bir kaç güne kadar hamiş olucan canım ayy inşşş çok heyecanlı hayırlısıyla canım inşşşşşşşş...
.
iyiyim canım sağol. sen nasılsın.
evet canım çok nazlı çıktı bu veletler.
sağlık olsun ne yapalım.
oturmakla yada ağlamakla olmuyo canım tabiki devam edicez.azmin elinden hiçbişi kurtulamaz
Canım çok özür dilerim sana yazdığım mesaj gelmemiş şimdi farkettim
bu sefer olmamış ama inşallah bebeişin seni daha fazla bekletmeden doğal yolla gelir
Allah yardımcın olsun herşey gönlünün dileği gibi olur inşallah:1hug:
iyiyim canım sağol. sen nasılsın.
evet canım çok nazlı çıktı bu veletler.
sağlık olsun ne yapalım.
oturmakla yada ağlamakla olmuyo canım tabiki devam edicez.azmin elinden hiçbişi kurtulamaz
canım çok tatlı bu bebişlerr maşallah bizimkilerde biran önce gelsin artık inşş..
Canım selam yumoşların güzel gelişmiş maşallah yarında hayırlısıyla toplansın bir kaç güne kadar hamiş olucan canım ayy inşşş çok heyecanlı hayırlısıyla canım inşşşşşşşş...
Geçmiş olsun canım sıkıntı yaptın sen dersimi verim diyede ondan çıkmışlardır..üzülme biran önce geçer inşş..
Günaydın tatlişimm inşş güzel haberler gelir hayırlısıyla..a.s.
öyle oldu sanirim pinkimneyseki bu hafta evdeyim..biraz dinleneyim dicem ama halilari siliyorum simdide...offff benim islerim biter mi acaba bi gün
cnm sen aşılama yaptırmadı mı niye yoruyosun kendini bu kadar iş bitmez nası olsa dinlen bence sen şu ara
dualarımız sizinle canım...inşallah eşin başarılı olur...canım yarın sınav kaçta....saatini bilirsek o saatte de dua ederiz...allah yardımcınız olsun......Günaydın kızlarrr. hihoyyyt Güzel bir gün geçirelim inşallah. :dance: Mutlu , neşeli olalım ; güzel haberler alalım. :teytey: Benim bugün işlerim hayli yoğun. :bbo: O yüzden hemen ayrılıyorum. Yoluna koyabilirsem gelirim. a.s.
Yarın bizim için büyük gün. Eşim sınava girecek. İnşallah emeklerinin karşılığını alır. Dualarınızı bekliyorum kızlar. a.s. kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
allah yardımcın olsun canım...kendine iyi bak....özliyeceğiz seni...ama olsun sen iyi ol yeter....Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler
Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık
:çok üzgünüm:allah kavuştursun canım......günaydın canım.ilgilendiin için tşk ederim sana... evet az önce götürdüm ve işe döndüm şimdi...önce cezayire gidiyormuş,ordan ispanya,ordan mısır ordan sonra nereye gideceği daha belli değil...:a015:
yok canım korkma sen....seninki basit bir işlem...çok ağır bayıtmazlar seni.....Canım inşallah size güzel haberlerle dönerim
sağolasın o dualarınıza çok ihtiyacım var
bide bişey sorucam kıslar ya narkozdan uyananamamak gibi bişey söz konusumu:uhm:
yani tam soramıyorum ama anlıyosunuzdur ne demek istediğimi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?