Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hoşgeldina.s.
bugün bende burdayım
nasılsın:uhm: iyisindir inşallah:1hug:

canim okudum msjlarini kendine dikkat et cok yormadan calis emi
yarin enerjiye ihtican olabilir
yarin aksam olmazsa bile cumartesi falan haber vermeyi unutma
zaten transferinden sonra sakin bir yere kalkma annenlere falan gitme evinde dinlen canim benim bi kere yaz transferden once sonra biz seni bekleriz
once nisasum sonrada sen bizi guldureceksin ve bizlere umut olacaksiniz allahin izniyleeeeeeeeee

ayy canım tüylerim diken diken oldu inşallah tutar ikici denemen hatta hiç gerek kalmaz doğal yoldan gelir bebişlerin

canım bana özelden yazarmısın tüp bebek için hangi safhalardan geçtin ve ne kadar tuttu bizde bir ay sonra eger zeynepkamilden bi sonuç alamazsak eşim hiç beklemek istemiyo özelde tüp yapıcaz

canım senin özelin açık değil ki yazayım göremiyorum aç istersen msn de verebilirim gerekirse istersen yardımcı olmak babında

Son düzenleme:

İnşallah canım sizide kendimide güldürürüm artıka.s.
biter bu kötü günler benim için:1hug:

Hoşgeldin bitanemm.:1hug: a.s.

Evet canım az kaldı. Çalışmalar tamamlanıyor. Cuma büyük gün. Dualarınızı bekliyorummmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam canim insallah cuma günü hersey dilediginiz gibi olur canim,dualarimiz seninle canimmm:Saruboceq:
oy oy kim aglatmis seni:teselli:gelsin gelen bitanem...gelecek ay patlama yasanacak buraya yaziorummmmkaydirigubbakcemile2

[
cucupete hoşgeldin
okdar burnunu karıştırısan olacağı oydu bak ben hiç karıştırıyomuyum delikafadulden
yagmurum kafami bozma gelirim yani heeeeyerimsenibenlaelaelaelaelae
canım dünden beri bir iki damla falan geldi. ama bu akşama kadar geriside gelir. yok canım hamiş değilim kesin. dün kan testide yaptırdım emin olayım diye.
bitanem olucak...hersey diledigimiz gibi olucak elbette,biraz daha sabretmemiz gerekiyor demekki:Saruboceq:
günaydin güzeller

selam canim hosgeldinna.s.

bizlerimi istiyolar dersiniz :))

Amin...

canım çok tatlı bu bebişlerr maşallah bizimkilerde biran önce gelsin artık inşş..

Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler

Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık
canım selam yumoşların güzel gelişmiş maşallah yarında hayırlısıyla toplansın bir kaç güne kadar hamiş olucan canım ayy inşşş çok heyecanlı hayırlısıyla canım inşşşşşşşş...

geçmiş olsun canım sıkıntı yaptın sen dersimi verim diyede ondan çıkmışlardır..üzülme biran önce geçer inşş..

gunaydinnnnnnnn ben geldim kizlar varmi guzel haberlerrrrrr
halaya hazirlaniyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın tatlişimm inşş güzel haberler gelir hayırlısıyla..a.s.

gunaydin canim benim
nasilsin senin yaramazdami yapti yine yapacagini
bizim bu bebisler ammada naz yapti haaaaaaaaaaa
olsun biz daha da inatciyiz demi canim
allahin izniyle bi gun yakaliycaz insallah
Çok üzgünüm çoook

iyiyim canım sağol. sen nasılsın.
evet canım çok nazlı çıktı bu veletler.
sağlık olsun ne yapalım.
oturmakla yada ağlamakla olmuyo canım tabiki devam edicez.azmin elinden hiçbişi kurtulamaz

Selam canım çok sağol iyi dileklerin için inşallah
bende hamiş olabilirim oduyguyu yaşamayı nasip eder Allahım:1hug:

yağmurum gene çok güzel anlatmışsıın bitanem duygu seli resmen sendekide büyük cesaret ben kendimde o gücü göremiyorum halaa doktor dedimi tedavi dedimi elim ayağım boşalıyor

sağlık olsun ne yapalım.
oturmakla yada ağlamakla olmuyo canım tabiki devam edicez.azmin elinden hiçbişi kurtulamaz

Canım çok özür dilerim sana yazdığım mesaj gelmemiş şimdi farkettim
bu sefer olmamış ama inşallah bebeişin seni daha fazla bekletmeden doğal yolla gelir
Allah yardımcın olsun herşey gönlünün dileği gibi olur inşallah:1hug:

nevrocum kırmızılar tam anlamıyla geldiler canım.
bebişi sevgililer gününe yetiştirecektim.fabrikada arıza olmuş.yetiştiremedik canım.:roflol:
yeni tarihim 4 mart canım.

sağol canım. amin inşallah.

sağlık olsun ne yapalım.

evt kızlar çalışmak lazım :jeyyar: ovülasyon dönemindeyim ama kocişde çok yoğun bu aralar yakalarsam kaydirigubbakcemile çalışıcam :roflol:

[color="ındigo"]ıns canım valla ben nısasumdan kesın bugun halay haberı beklıyorum40. Hamısımız o bence[/COLOR]

öyle oldu sanirim pinkimneyseki bu hafta evdeyim..biraz dinleneyim dicem ama halilari siliyorum simdide...offff benim islerim biter mi acaba bi gün

cnm sen aşılama yaptırmadı mı niye yoruyosun kendini bu kadar iş bitmez nası olsa dinlen bence sen şu ara

ay yok bitanem..yumoslar istenilen gibi olmamis ya daha,hala puregon vuruyorum,haftaya yine bakicak...nasil olucak bende sastim kaldim valla:uhm:
hergün bi yerleri döküp temizliyorum,2 kisiyiz ama batiyor,nerden giriyo o kadar toz anlamiyorum

günaydın güzeller...geçmişi yeni bitirdim.....

dualarımız sizinle canım...inşallah eşin başarılı olur...canım yarın sınav kaçta....saatini bilirsek o saatte de dua ederiz...allah yardımcınız olsun......

Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler

Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık
allah yardımcın olsun canım...kendine iyi bak....özliyeceğiz seni...ama olsun sen iyi ol yeter....

:çok üzgünüm:allah kavuştursun canım......

yok canım korkma sen....seninki basit bir işlem...çok ağır bayıtmazlar seni.....

caper ve asi canlarım bugün daha iyisinizçok sevindim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…