ay yok bitanem..yumoslar istenilen gibi olmamis ya daha,hala puregon vuruyorum,haftaya yine bakicak...nasil olucak bende sastim kaldim valla:uhm:
hergün bi yerleri döküp temizliyorum,2 kisiyiz ama batiyor,nerden giriyo o kadar toz anlamiyorum
ay yok bitanem..yumoslar istenilen gibi olmamis ya daha,hala puregon vuruyorum,haftaya yine bakicak...nasil olucak bende sastim kaldim valla:uhm:
hergün bi yerleri döküp temizliyorum,2 kisiyiz ama batiyor,nerden giriyo o kadar toz anlamiyorum
haklisin bitanem...öyle oldu sanirim,delilige vuuruyorum yoksa insan hakkaten düsünmekten fenalik gecirio-tatlicadiarzu-cok sagol canimcanım kendine stres yaptığından böyle olmasın biras dha rahat bırak kendini eşininde saana olan tutumunu takıyorsun belkide kafana ondan böyle ama rahatol sakin sakin baksana evinle bile uğraşmaya başlamışsın sinirden inşallah herşey yoluna girecek
aynen canım yaa bende o işi çözmüş diyilim eşimde çok titizdir bende ama gel gör nafile bitmiyo hiç iş bide çocuk olunca napcaz onu merak ediyorum ben :sm_confused:
evt kızlar çalışmak lazım :jeyyar: ovülasyon dönemindeyim ama kocişde çok yoğun bu aralar yakalarsam kaydirigubbakcemile çalışıcam :roflol:
kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
nevro sınavda başarılar diliyorum...Allah eşine kolaylık versin...resimlerinizden etkilendim snırım gece rüyamda sevcan ile seni gördüm...çok şaşırdım, uyanınca çok güldüm
tesekkur ederım kızlar..insalah guzel haber alırım... az kaldıdelikafadulden
ben düşündüm ki sapasağlam embriyo tutmazsa dondurulmuş hiç tutmaz ama bir sürü arkdaş duydum dondurulmuşla hamiş kalan bir daha ki denemde dondurcam mutlaka
Neslişşş niye hamiş olmayasın inşallah hamişsindir :))
Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda Amin.
inşallah canım limdi tek isteğim ikinci denememde aynı düzende gitmesi ve yine inş hamiş kalırım.. Bu sefer daha tecrübeli olucam hiç kalkmıcam yataktan
Ya bu arada düşünüyorumda ben ilk tüp bebek t gerçekten çok cahildim etrafımda yaptıranda olmadığı hiç birşeyden korkmadım ben :)))
rahim filmi çekilde yumurtalarım normal toplantı transferim aynı şekilde hiçbirinde bayıltalım falan demedi doktor
Yanlız transfer işleminde korktum dr un elinde katateri görüce upuzun bişey anamm dedimm bu nee sonra rahimi geriye doğru çekti canımı yakmadı dr um :)) ben korkudan ultrsına bakamıyorum bir baktım hemşire dedi bak bebeklerin burda aaa bi döndüm ultrasona ordalardı yavrularım nokta kadar o anda hissetmiştim artık benimleydi
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm Rabbim yardımcın olsun,, dualarım seninle:1hug:Canım inşallah size güzel haberlerle dönerim
sağolasın o dualarınıza çok ihtiyacım var
bide bişey sorucam kıslar ya narkozdan uyananamamak gibi bişey söz konusumu:uhm:
yani tam soramıyorum ama anlıyosunuzdur ne demek istediğimi:çok üzgünüm:
diş ağrısı hamilelik belirtisi değilde en son hamileyken diş ağrılarım tutuyodu bugünde ağrıyınca bana o günleri hatırlattı o yüzden dedim canımm,,, belki de belirtidir bilemeyizz,:CüvCüv:Neslihancım diş ağrısı hamilelik belirtisi mi yoksa?
Çünkü benimde 2 gündür acayip dişlerim sızlıyo.
Gerçi ben hamile olamam daha.Adetim yeni bitti.
Eğer hamile değilsem bu ay dişçiye gitmem gerekecek sanırım.
Nereye kadar kaçabilirm ki.Dişçiden de çok korkuyorum ama.
inş. bebeğin seninledir canımm:1hug:kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?