Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kendine stres yaptığından böyle olmasın biras dha rahat bırak kendini eşininde saana olan tutumunu takıyorsun belkide kafana ondan böyle ama rahatol sakin sakin baksana evinle bile uğraşmaya başlamışsın sinirden inşallah herşey yoluna girecek

aynen canım yaa bende o işi çözmüş diyilim eşimde çok titizdir bende ama gel gör nafile bitmiyo hiç iş bide çocuk olunca napcaz onu merak ediyorum ben :sm_confused:

haklisin bitanem...öyle oldu sanirim,delilige vuuruyorum yoksa insan hakkaten düsünmekten fenalik gecirio-tatlicadiarzu-cok sagol canim
aynen canım yaa bende o işi çözmüş diyilim eşimde çok titizdir bende ama gel gör nafile bitmiyo hiç iş bide çocuk olunca napcaz onu merak ediyorum ben :sm_confused:

aynen.esimde bende asiri titiziz maalesef..benimki bazen hastalik boyutunda olabiliyorbenneyaptımki
cocuk olunca eminim gündüz bebekle gecede evlerle ugrasiriz bizyerimseniben

kizlar birde bisey daha sorucam size...benim yine sol kasigim feci agriyor ama bu defa küp gibi sisti karnim,neden acaba?sizdede igneler vurulurken oluyor muydu???

nevro sınavda başarılar diliyorum...Allah eşine kolaylık versin...resimlerinizden etkilendim snırım gece rüyamda sevcan ile seni gördüm...çok şaşırdım, uyanınca çok güldüm

nevrocum yarın büyük günmüş sınav günü yani. allah eşine zihin açıklığı versin inşallah dilediğiniz gibi geçer sınavınız canım.ben hep sınava giderken anneme dua yasin falan okuttururdum. dur akşama söyliyeyimde sizin içinde okusun canım.

merhabalar,herkes nasıl bugün,inşallah bugün güzel haberler alırız,güzel haberler almaya hepimizin ihtiyacı var.

nisacım inş ltf bu gün güzel bi habre alalım yaaa. kızlar buarada ben resmimi ekledim ama ben göremezken siz nasıl göreceksiniz bana bi yardım edin ltf

merhaba kızlarkaydirigubbakcemile5
sizlere bi bakayım dedim
evden çıkmadan
bugün bende dr a gidiyorum bakalım ne diycekler
cumarteside eşim tekrar sperm testi verecek yeni gittiğim hastaneden başkasına güvenmiyoruz dediler istediler
inşallah sizler iyisinizdir:içelim:
özledim muhabbet etmeyi
hepinizi koccaman öptümmŞeniz

ihtimal yok canımcım çünkü adetim daha yeni bittii benim ki sadece bir umutt:CüvCüv:

canım inş. yeniden hamile kalacağız,,Rabbim belkide bu sefer uğraşmadan verir hayat mucizelerle dolu:1hug:

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun canımm Rabbim yardımcın olsun,, dualarım seninle:1hug:

diş ağrısı hamilelik belirtisi değilde en son hamileyken diş ağrılarım tutuyodu bugünde ağrıyınca bana o günleri hatırlattı o yüzden dedim canımm,,, belki de belirtidir bilemeyizz,:CüvCüv:
ama çürük dişin varsa mutlaka git doktora hamilelikte daha kötü oluyo bütün kalsiyum bebeğe gittiği için dişler daha kötü oluyo çok çektiğim için benden tavsiye canımm:1hug:
kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
inş. bebeğin seninledir canımm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…