kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
hadi bakalım hayırlısı.....güzel haberlerini bekliyoruz....şimdilik güle güle canım :asigim:Şenizmerhaba kızlarkaydirigubbakcemile5
sizlere bi bakayım dedim
evden çıkmadan
bugün bende dr a gidiyorum bakalım ne diycekler
cumarteside eşim tekrar sperm testi verecek yeni gittiğim hastaneden başkasına güvenmiyoruz dediler istediler
inşallah sizler iyisinizdir:içelim:
özledim muhabbet etmeyi
hepinizi koccaman öptümmŞeniz
kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
bu arada ya geçmişi okurkan beyaz meleğin bebeğinin kız olduğunu ve adının öykü olacağını öğrendim.
bu isim benimde bebeğime koymak istediğim bir isim çok hoşuma gitti. benimkilerde gelirse adaş olacaklar.
hatta ben varya kızlar her ihtimali düşünerek isimleri bile bulmuştum 2 yıldır isimleri hazır kendileri yok:roflol:
bakın sizede yazayım
tek bebek olursa
kız olursa : öykü
erkek olursa: toprak
ikiz olursa
kız-erkek : öykü-toprak
kız-kız : öykü - masal
erkek-erkek: toprak-rüzgar
merhaba kızlarkaydirigubbakcemile5
sizlere bi bakayım dedim
evden çıkmadan
cumarteside eşim tekrar sperm testi verecek yeni gittiğim hastaneden başkasına güvenmiyoruz dediler istediler
özledim muhabbet etmeyi
slm kızlar. Benim kırmızılar 5 günlük rotarla bugün geldi.
ayyy hadi insallah güzel haberlerle gelirsin canim:Saruboceq:kan verdım sonucu saat 3te cıkacak cok heyecanlamya basladım acaba mucıze olurmukı
canim yoksun uzun zamandir:çok üzgünüm:özlettin amamerhaba kızlarkaydirigubbakcemile5
sizlere bi bakayım dedim
evden çıkmadan
özledim muhabbet etmeyi
bu arada ya geçmişi okurkan beyaz meleğin bebeğinin kız olduğunu ve adının öykü olacağını öğrendim.
bu isim benimde bebeğime koymak istediğim bir isim çok hoşuma gitti. benimkilerde gelirse adaş olacaklar.
hatta ben varya kızlar her ihtimali düşünerek isimleri bile bulmuştum 2 yıldır isimleri hazır kendileri yok:roflol:
bakın sizede yazayım
tek bebek olursa
ikiz olursa
yani gözlerdeki şişkinlikler ve baş agrısı dışında iyiyim canım tşk
bakın sizede yazayım
tek bebek olursa
ikiz olursa
ayyy hadi insallah güzel haberlerle gelirsin canim:Saruboceq:
canim yoksun uzun zamandir:çok üzgünüm:özlettin ama
hadi insallahh güzel haberlerle dönersin tatlim
merakla bekliyorum
gelince haber verŞeniz
hepside cok güzel isimler bitanem...allahim gönlüne göre versin...
bende ogluma efehan,kizima melisa koymayi düsünüyorum..kocisle öyle anlasmistik zamaninda...:çok üzgünüm:
ben erkek mustafa kemal istiyordum ama hayirlisi yaa...ah ah hayal kurmak bile cok güzel:1rolleyes:
casper canım Allah gönlüne göre versin.
İnşallah en yakın zamanda hamiş kalırsın canım.
Bizim de oğluşumuz olursa adı belli. Semih olucak.
ay evet..bazen söyle koltuga yorgun argin kendimi attigimda gözüm odanin kapisina takiliyor..söyle pitir pitir emekleyerek bana dogru gelen melegimi hayal ediyorum..sonra tatli minik gülümsemesini..ve tüm yorgunlugum,üzüntülerim bi anda yerini kipir kipir bi neseye,ümide ve huzura birakiyor:1rolleyes:canım sbu isimler çok güzel.olcak olcak bu isimleri koyacağımız günlerde gelecek.kaydirigubbakcemile5evet hayal kurması bile çok güzel
canim semih benimde favorimdi ama abim ogluna koydu..yani kaldik ööleyerimsenibensemihde güzel isim canım.allah gönlümüze göre verir inşallah.
smhsmh duymasın
bakın sizede yazayım
tek bebek olursa
ikiz olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?