hadi canim insallah yumurtalarin toplanir arkasindanda güzel haberler aliriz:CüvCüv:Günaydın arkadaşlar bu hafta izinli olucağımı yazmıştım
ama ne yazıkki yine işteyim bugün gelmemi istediler
Yarın kısmet olursa saat 10 da yumurtalarım toplanıcak artık
ay evet..bazen söyle koltuga yorgun argin kendimi attigimda gözüm odanin kapisina takiliyor..söyle pitir pitir emekleyerek bana dogru gelen melegimi hayal ediyorum..sonra tatli minik gülümsemesini..ve tüm yorgunlugum,üzüntülerim bi anda yerini kipir kipir bi neseye,ümide ve huzura birakiyor:1rolleyes:
canim semih benimde favorimdi ama abim ogluna koydu..yani kaldik ööleyerimseniben
hadi canim insallah yumurtalarin toplanir arkasindanda güzel haberler aliriz:CüvCüv:
günaydın canım.ilgilendiin için tşk ederim sana... evet az önce götürdüm ve işe döndüm şimdi...önce cezayire gidiyormuş,ordan ispanya,ordan mısır ordan sonra nereye gideceği daha belli değil...:a015:[/QUOT
allah kavustursun canim uzun bir hasretlik var desene
aynen banada öyle takiliyordu kocisim...evet bende hep hayal ederim bunları ama şimdilik komşuların bebekleri ile idare ediyoruz.
eşim diyor sen bebişin olunca beni unutursun diyo. bende diyorum merak etmeyin ikinizede hatta ikiz olursa üçünüzede yeterim.
cok güzel bi isim canim,olsunlarda,isimleriyle uzun yillar,bizlerle huzurla yasasinlar minik civcivler:ecrin_bebek:Bende yağmur koyucam allah izin verirse erkek olursada toprak küçüklüğümden beri yağmur ismini çok seviyorum yazması bile guzel
iyi geceler kızlar Ankaraada tedavi olup dr. Kaan Aydos a giden varmı erkek infertiletisi özellikle azospermi ile cok iyi oldugunu duydum giden varsa fikirlerinizi yazarsanız cok sevinirima.s. ................
ayy öyküler çoğalcak desenize ben bekarken bile kızım olursa öykü koyucam ismini diyodum inşallah allah nasip eder erkek olursada kociş koyucak ismini
benim avatarımdaki resim aslında hareketli ama burda niye oynamıyo
bende sasirdim yok canim birsey olmazya pardon ilkbaharcım ben senin yazını okuyodum sanki sen sandım :asigim: kusura bakma dünden kalmayım sanırım laelaelaelaelae
allah allah öyküler topraklar çoğalıyo
hadi hayırlısı gaza geldim bençekilin heytttt
çalışalım diyecem mazeretimizde var
canım acaba link kopyalarken hatamı yaptın:uhm:
sen şimdi dinlen kocişinede iyi bak bu ara bi hafta sonra start verirsiniz :lepi:
sen şimdi dinlen kocişinede iyi bak bu ara bi hafta sonra start verirsiniz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?