Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende yağmur koyucam allah izin verirse erkek olursada toprak küçüklüğümden beri yağmur ismini çok seviyorum yazması bile guzel

evet bende hep hayal ederim bunları ama şimdilik komşuların bebekleri ile idare ediyoruz.
eşim diyor sen bebişin olunca beni unutursun diyo. bende diyorum merak etmeyin ikinizede hatta ikiz olursa üçünüzede yeterim.

ilkbahar canım sanki benden toplanacakmışım gibi hissettim valla şimdi içime bişey oldu inş yumişlerin süperdir canım ya kaç tane yumişin olmuş canım

evet bende hep hayal ederim bunları ama şimdilik komşuların bebekleri ile idare ediyoruz.
eşim diyor sen bebişin olunca beni unutursun diyo. bende diyorum merak etmeyin ikinizede hatta ikiz olursa üçünüzede yeterim.
aynen banada öyle takiliyordu kocisim...
yeteriz valla,herseye yeteriz yeterki hayirlarla gelsinlerde..:Saruboceq:
Bende yağmur koyucam allah izin verirse erkek olursada toprak küçüklüğümden beri yağmur ismini çok seviyorum yazması bile guzel
cok güzel bi isim canim,olsunlarda,isimleriyle uzun yillar,bizlerle huzurla yasasinlar minik civcivler:ecrin_bebek:

nesrincim Allah kavuştursun canım benimm ,,,:teselli:görümceler ne durumdaa gittimidelikafadulden

ya pardon ilkbaharcım ben senin yazını okuyodum sanki sen sandım :asigim: kusura bakma dünden kalmayım sanırım laelaelaelaelae

ayy öyküler çoğalcak desenize ben bekarken bile kızım olursa öykü koyucam ismini diyodum inşallah allah nasip eder erkek olursada kociş koyucak ismini

allah allah öyküler topraklar çoğalıyo

hadi hayırlısı gaza geldim ben çekilin heytttt

çalışalım diyecem mazeretimizde var

kb ytı yüksektir casperr o bakımdan oynamıyorudr hihoyyyt

benimde ikizlerimin adı OĞLUM ALP BARAN ( oğlum olursa diye senelerdir dilimizde tam çocuğuma koyacaktım kısmet olmadı)
KIZ isminde kararsız kalmıştık bende YAĞMUR istedim bir ara BARAN la aynı anlama geliyor diye SONRA DERİN düşündüm ama en son kaybetmeden önce BERFİN olacaktı
yani ALP BARAN_BERFİN
Bir daha olursa ne düşünürüm bilmiyorum
Gömülmeden önce babaları kulaklarına farklı isim söyledi ben istedim OĞLUMA CELİL KIZIMA MELEKNUR dedi....
Neyse doğmamış bebeğe çok don biçtik.

bizde henüz isim düşünmemiştik ben her defasında şu olsun diyodumm ama eşim daha vakit var falan diyodu oğlum acele edip geldii,, elimizi ayağımıza dolaştırdı ,,doğumdan sonra hastane odasında koyduk ismini bir anda ONUREFE olsun dedik, çünkü biran önce nüfus cüzdanı çıkmak zorundaydı hastane yatış işlemleri içinsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…