nasıl gördün nur bizi.
inşallah hamile olduğumuzu görmüşsündür... :))
:roflol::roflol::roflol: iii tavsiye, sonra gelsin bebeklerr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::dance:
kızlar selam nasılsınız.isimleri hazırlamışsınız işallah tez zamanda gelirler.nevro canım kırmızılar geldi bu gün...yarın randevü aldım doktora gidiyorum. dohtur dohtur ne biçim aşılama yaptın.tam isabet edememişsin karavana diyecem..:mymeka::mymeka::mymeka:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
aynen banada öyle takiliyordu kocisim...
yeteriz valla,herseye yeteriz yeterki hayirlarla gelsinlerde..:Saruboceq:
cok güzel bi isim canim,olsunlarda,isimleriyle uzun yillar,bizlerle huzurla yasasinlar minik civcivler:ecrin_bebek:
kb ytı yüksektir casperr o bakımdan oynamıyorudr hihoyyyt
benimde ikizlerimin adı OĞLUM ALP BARAN ( oğlum olursa diye senelerdir dilimizde tam çocuğuma koyacaktım kısmet olmadı)
KIZ isminde kararsız kalmıştık bende YAĞMUR istedim bir ara BARAN la aynı anlama geliyor diye SONRA DERİN düşündüm ama en son kaybetmeden önce BERFİN olacaktı
yani ALP BARAN_BERFİN
Bir daha olursa ne düşünürüm bilmiyorum
Gömülmeden önce babaları kulaklarına farklı isim söyledi ben istedim OĞLUMA CELİL KIZIMA MELEKNUR dedi....
Neyse doğmamış bebeğe çok don biçtik.
kızlar benim soruma cevap veren yokmu senağlama
kızlar ya ben bişey sorcam
bu tüp bebekte genelde okuyorum kan tahlili sonucu 0 diyorlar olmadığının göstergesi olarak benim değer 1.60 çıkmıştı acaba son anda benim bebişler tutunmaktan vaz mı geçtiler dersiniz senağlama
hayır canım kesinlikle gebelik yok 5 ve üzeri gebeliktir...
- ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:
semihde güzel isim canım.allah gönlümüze göre verir inşallah.
smhsmh duymasın
kızlar benim çocuğum kız olursa ZEYNEP erkek olursa EFE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?