Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasıl gördün nur bizi.
inşallah hamile olduğumuzu görmüşsündür... :))

bir düğüne gitmişim ben bir baktım bankat iki kişi oturuyor...bu kızları bir yerden tanıyorum dedim...nevroyu tanıdım önce....sonra konuştuk falan...üzgünüm pek anlamlı bir rüya değildi....gündüzün özeti gibi ...yalnız sevcancım bişi söyleyeyim...eşinle ikinizin çocukları takvim bebeği gibi olur ya sarı sarı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ya bende kız olursa asude nur demiştim erkek olursa koçiş çağrı buğra han demişti inş canlar hepimizin istediği gibi olur ve tez zamanlarda alırız bebişlerimizi kucagımıza gamyoncuiremsu :ecrin_bebek: :icecream: kaydirigubbakcemile2

bi bakarmısınız hepimizin isimleride hazır. bide diyodum bi tek ben mi acaba

hakketten yağmıurcan doğmamış cocuğa don biçtik

kızlar selam nasılsınız.isimleri hazırlamışsınız işallah tez zamanda gelirler.nevro canım kırmızılar geldi bu gün...yarın randevü aldım doktora gidiyorum. dohtur dohtur ne biçim aşılama yaptın.tam isabet edememişsin karavana diyecem..:mymeka::mymeka::mymeka:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

valla benimkilerin ismini kaynanam hazırlamış.kız melisa,erkeğide rüyasında görmüş bi sakallı adam erkek bebeği vermiş bizim bebekmiş adı hakan olsun demiş..gelsinde hayırlsından ismi ne olursa olsun önemli değil..

kızlar ya ben bişey sorcam
bu tüp bebekte genelde okuyorum kan tahlili sonucu 0 diyorlar olmadığının göstergesi olarak benim değer 1.60 çıkmıştı acaba son anda benim bebişler tutunmaktan vaz mı geçtiler dersiniz senağlama

ne yapmalı bu doktorları ki ya karavana karavan olmazki böyle

insan biraz dart çalışsınlar birazda 12 den vurmayı öğrensinler ya:roflol::roflol::roflol:

aynen banada öyle takiliyordu kocisim...
yeteriz valla,herseye yeteriz yeterki hayirlarla gelsinlerde..:Saruboceq:

cok güzel bi isim canim,olsunlarda,isimleriyle uzun yillar,bizlerle huzurla yasasinlar minik civcivler:ecrin_bebek:

ah canım olsunlarda Allah sağlık sıhhat versin uzun ömür versin hhepimizin yavrusuna

canım inan çok şaşırdım çünkü benim kızımın adı berfin ikinci bebişim oğlan olursa adını baran koymayı düşünüyordum a.s.

kızlar benim soruma cevap veren yokmu senağlama

hayır canım kesinlikle gebelik yok 5 ve üzeri gebeliktir...

• ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:

cnm önce bi görüşün hemen moralini bozma %1 ihtimallede oluyo bu iş ne mucizeler duyuyoruz :teselli:

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı

DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:

Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz

Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…