Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nezroşcum bizden de selam söyle......... cornelia35 canım üzme kendini ALLAH tan ümit kesilmez ne mücizeler okuduk burda beraber ltf tatlım ümidimizi kaybetmek yok çalışmalara son hızla devam

ayyy inşallah
ağzından bal damlıyo canım ya.
sarı ve mavi gözlü olur inşallah.

inan dün akşam yatarken aklıma geldi nevronun yanına biri gelecekti ama kim geldide benmi okumadım diye sabah sorarım diyodum ama unutmuşum.demek dıptısdı. ooooooo ne güzel kaynatmışsınızda allah muhabbetinizi artırsın.

dimek herkeş bebişlerine isim düşünmüş ve yazmış bende aklımdaki isimleri yazayım eşimin itirazı yok diyor ki yeterki olsunda bu isimleri koyalım :roflol:
oğlumuz olursa alperen kızımız olura elif ya da bengüsu koyacağız delikafadulden
Allah herkese sağlıklı , hayırlı evlatlar versin inşallah...

ne yapmalı bu doktorları ki ya karavana karavan olmazki böyle

insan biraz dart çalışsınlar birazda 12 den vurmayı öğrensinler ya:roflol::roflol::roflol:
işte bende gidince diyecem beceriksizler...

canım ya tek yere takılı kalmayın.üzülmeyin allah büyük yumurtalığı olmayanların çocuğu oluyor. yumurtayı dölleyen bi sperm değilmi.işallah hamile kalcan allahın izniyle..

Yaaaaa resim isteriz biiiz.
Çekilmediniz mi.......

kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm

kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm

canım bence sonucun hiçte düşük değil inşallah dahada artacak çok tebrikler hiç canını sıkma allahın izni ile hamilesin :teytey::teytey:

nisanum ne yaptın bu ne karamsarlık...10. gün 47 iyi bence 12.gün 100lü değerlere ulaşırsın inşaallah..kimler gördük burda nerden nerelere geldiler....

canım en doğrusunu dokorun bilir ama 10.gün için bence iyi bi sonuç inşallah güzel katlanır 12.gün 200 lere kadar çıkar

merhaba kizlar nasilsiniz
bu gece bir ruya gordum esimle bir odadayiz benim kucagimda kundakda bir bebek var esime dogru goturuyorum esim yatakta bize dogru yan donmus bana diyoki getir goriyim bebegimizi bebek uyuyo babasinin yanina goturuyorum uyaniyo cok guzel bir kiz bebekti
ruyam bu kadar rabbim hayirlara cikarsin insallah

nevro diptis allah muhabbetinizi bozmasin darisi basimiza :)

İnşallah cumartesi günü katlanarak artar canım...
benim bildiğim kadarıyla 3 haftalıkken 5-130 arası oluyomuş değerler.

canim bozma moralini bence dusuk degilki
10 kusurlerden baslayanlar bile var
insallah hicbir sorun cikmayacak icini ferah tut
bu aradada tebriikkk ederrimmma.s.

canım benim o kadarda düşük değil ya. dlkhsyn hatırlasasa 11 lerden çıktılar canım. cumartesi tekrar baktırırsın katlanmışsa iyiye gidiyo demektir. canım.tamam stres yapma sakın.

canim benim yaaaaaaaaaaaaaaaa
bence bu tam bir mucize kizlar
allahim istedikten sonra bence hicbirseyin onemi yok
canim arkadasim aramizda en umutsuz sendin ve hep dedik neden olmasin
gordunmu bak allahimin takdiri
benece hicte kendini uzme daha yeni tabiki 2 kat olacak
hadi kizlar 40.hamisimizin halayinaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
:teytey::teytey:
:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…