kız neden smhsmh duymasın dedin.
yoksa o da mı semih koycakmış.
kız neden smhsmh duymasın dedin.
yoksa o da mı semih koycakmış.
bir düğüne gitmişim ben bir baktım bankat iki kişi oturuyor...bu kızları bir yerden tanıyorum dedim...nevroyu tanıdım önce....sonra konuştuk falan...üzgünüm pek anlamlı bir rüya değildi....gündüzün özeti gibi ...yalnız sevcancım bişi söyleyeyim...eşinle ikinizin çocukları takvim bebeği gibi olur ya sarı sarı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
işte bende gidince diyecem beceriksizler...ne yapmalı bu doktorları ki ya karavana karavan olmazki böyle
insan biraz dart çalışsınlar birazda 12 den vurmayı öğrensinler ya:roflol::roflol::roflol:
hayır canım kesinlikle gebelik yok 5 ve üzeri gebeliktir...
- ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?