canim benim yaaaaaaaaaaaaaaaa
bence bu tam bir mucize kizlar
allahim istedikten sonra bence hicbirseyin onemi yok
canim arkadasim aramizda en umutsuz sendin ve hep dedik neden olmasin
gordunmu bak allahimin takdiri
benece hicte kendini uzme daha yeni tabiki 2 kat olacak
hadi kizlar 40.hamisimizin halayinaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey:
:teytey::teytey:
:teytey::teytey:
selam canım.............ne oluyo ya.buluşmalar fılan ..nıye bıze yok ..kıskandım bak....hemen ıstanbula gel bızde buluşalım..neyse canım şaka bı yana çok ıyı etmışsınız ne guzelll....hadı inş devamı gelır ve şehır sınırlarını aşar bu buluşmalar..kendınıze iyi bakın dostlar...ve bı de onemlı olan yureklerde olmaktır .........dua ile..........a.s.Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
amin bitanemmmmah canım olsunlarda Allah sağlık sıhhat versin uzun ömür versin hhepimizin yavrusuna
canim bence hic ümidini yitirma.%1lerle ne hamisler gördük..insallah hersey güzel olucak bitanemhayır canım kesinlikle gebelik yok 5 ve üzeri gebeliktir...
- ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:
oo cok güzel gercektende,kanatin bakalim...cok cok selamlar...Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
bencede hamilesinnnnn,hic moralini bozma bebisini üzmee:teytey::teytey:kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
ay hadi rüyalarin hayirlara ciksin,melegin sana isaret göndermistir insallah canimmerhaba kizlar nasilsiniz
bu gece bir ruya gordum esimle bir odadayiz benim kucagimda kundakda bir bebek var esime dogru goturuyorum esim yatakta bize dogru yan donmus bana diyoki getir goriyim bebegimizi bebek uyuyo babasinin yanina goturuyorum uyaniyo cok guzel bir kiz bebekti
ruyam bu kadar rabbim hayirlara cikarsin insallah
nevro diptis allah muhabbetinizi bozmasin darisi basimiza :)
cornalia canım mesajını yeni gördüm. bence bunlar tamamen kısmet işi canım ya allah yeterki kısmet etsin. çok olmadı daha geçen % 1 le hamile kalan vardı. üzülme canım. ön görüşmenizi bir yapın bakalım ne diyecekler
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk 3 ay önceki
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon 14 milyon
hızlı hareketli :%20 %10
yavaş ileri hareketli :%15 hatırlamıyorum
yerinde hareketli :%15 hatırlamıyorum
hareketsiz :%50 %60
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli hatırlamıyorum
yerinde hareketsiz hatırlamıyorum
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?