Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevro canim ne kadar guzel tanidik birileriyle tanismak yuzyuze gorusmek
insallah devamida gelir

asi canım bende geldim:teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nisacım hiiç uzulme gec dollenme olmustur sonucta cıktı bi deger hiç stres yapıp bebegini üzme cook sevindim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin:teytey::teytey:hihoyyyt

arkadasimiz tup bebek yapmisti canim
veren allahin buyuklugunu bir kere daha anladim ben
cunku arkadasimiz yarida kalacak diye uzuluyordu
3yumurta olustu birinin ici bostu biri dollendi ve o bir embriyoda tutundu bencede
nisasumun o bir tanesiiiiiiiiiiii

NİSAAA korkma dr bana 147 çıkınca bile 2.sonucu beklicez dedi
hamişsin işte hamişsinnn delikafadulden
:teytey::teytey:
korkma bak sana bir ümit daha ben 11.gün 147 çıktı ikiz ikiye böl 73 buna göre sendeeeeee :ecrin_bebek: panik yok moralini bozma bebiş etkilenmesinnn strese gelmezz heeee :jeyyar:

nisasum canım tebrik ederim rabbim tamamına erdirir inşallah,darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.....

selam canım.............ne oluyo ya.buluşmalar fılan ..nıye bıze yok ..kıskandım bak....hemen ıstanbula gel bızde buluşalım..neyse canım şaka bı yana çok ıyı etmışsınız ne guzelll....hadı inş devamı gelır ve şehır sınırlarını aşar bu buluşmalar..kendınıze iyi bakın dostlar...ve bı de onemlı olan yureklerde olmaktır .........dua ile..........a.s.

bu arada nısasum canım duşuk değıl bencede inş tutunmuş bebeğin ve inş değerlerın katkat artar.......moralınıde yuksek tut ..herşey çek guzel olacak inşşşşşşşşş

kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm

Nisasumcum,

10. gün için 47 güzel bir rakam zaten 5-20 arası kimyasal gebelik olasılığı iken 20nin üstü gebelik müspet oluyor. Sana neden cumartesiyi bekle dememi şimdi anlıyorsun sanırım. Eğer cumartesi yaptırsaydın muhtemel değerin 2 ye katlanmış olacaktı 100 veya üzeri civarı filan cıkacakı ozaman doktorun sana şöyle diyecekti gözün aydın hamilesin ama testleri de 2 günde bir tekrarlayın diyecekti şimdiki gibi kafanda kırkbin tane soru olamayack ve moralin bozulmayacakti. Seni gidi sabırsız seni... Benim 12. gün değerim 113 idi. Cumarteside rakam 2 ye katlanırsa artık göbek atıp halay cekebilirsin ama kendini yorma. Simdilik sakin ve olumlu olman lazım.

ah canım olsunlarda Allah sağlık sıhhat versin uzun ömür versin hhepimizin yavrusuna
amin bitanemmmm
canim bence hic ümidini yitirma.%1lerle ne hamisler gördük..insallah hersey güzel olucak bitanem
oo cok güzel gercektende,kanatin bakalim...cok cok selamlar...
kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
bencede hamilesinnnnn,hic moralini bozma bebisini üzmee:teytey::teytey:
ay hadi rüyalarin hayirlara ciksin,melegin sana isaret göndermistir insallah canim

cornalia canım mesajını yeni gördüm. bence bunlar tamamen kısmet işi canım ya allah yeterki kısmet etsin. çok olmadı daha geçen % 1 le hamile kalan vardı. üzülme canım. ön görüşmenizi bir yapın bakalım ne diyecekler

saol cnm benım inş canım ya okadar sıkıldım kı bend bılıorum zamanı gelınce allah verdikten sonra hiç bişiy engel deil ama vermıor iştee(((benneyaptımki:1no2:senağlama

kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size

3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50

eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.

varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.

Son düzenleme:

bitanem cok sevindimmm:hooray:
hadi bakalim meleginin artik nazlanmasi icin pek bi sebep kalmadi insallahhhh:Saruboceq:

3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli %15
yerinde hareketsiz %15
hareketsiz % %60

Son düzenleme:

canım ne güzel artmış ama biraz hareketlilik düşük %50 olması gerek öle biliorum..bizmde sayı 2 mılyon ve 11 mılyondan 64 mılyona cıktı keçiboynuzu sayesinde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…