senağlamasenağlamasenağlamasenağlamadua edın bana kızlarr
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
canım hamilesin işte ne güzel hayırlısıyla ctesi dahada artacak inşş..:teytey:kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
ohh ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim canım resim çektiyseniz eklesene...Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
olucak canım inşşşş hayırlısıyla o ihtimaller artacak ALLAHIN İZNİYLEE..İNŞŞŞŞŞ..saol cnm benım inş canım ya okadar sıkıldım kı bend bılıorum zamanı gelınce allah verdikten sonra hiç bişiy engel deil ama vermıor iştee(((benneyaptımki:1no2:senağlama
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
sabah doktora gidicem bakalım ne diyecek sayı düzelmiş hareketlilik eskisine göre iyi ama morfolojiye bakmamışlar ya. bide benim 1 tüp tıkalı açtırmammı lazım şimdi. doktor normal yolla olmaz diye açmamıza gerek yok demişti. peki şimdi ne olacak:uhm:
canım ne güzel artmış ama biraz hareketlilik düşük %50 olması gerek öle biliorum..bizmde sayı 2 mılyon ve 11 mılyondan 64 mılyona cıktı keçiboynuzu sayesinde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?