Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sayınızda problem yok cnm gayet iyi harekette fena diil bence hızlı hareketliyle yavaş ileri hareketlinin toplamı %50 olması gerekiyo ama % 35 de hiç fena diil daha düşük sayıyla gebe kalan arkadaşlarım var bende % 55 le kalmıştım sınıra yakındı yani keçiboynuzu yiyomu eşin cnm

Nisanum tebrik ederim canım
bencede değer çok güzel niye moralini bozuyonki:uhm:
:teytey::dance::dance::dance:

Kıslar ben artık çıkmak zorundayım
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere
inşallah güzel haberlerle dönerim
sizleri seviyorum Allahısmarladıka.s.

slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum, nevrocuuum listeye şubat 6 yazdırdım ama 3 ünde oldu tekrar 26 şubat olarak değiştirirmisin? kesin bi tarih çünkü hastaneye gittim bugün, adetimin 3.günü olduğundan aşılamaya başlamak için gittik ama maalesef laparoskopiden sonra oluşan bir kist karşıladı beni, doğum kontrol hapı kullanacam bu ay o yüzdende hamile kalma şansım zaten yok tarihimide söyleyim dedim , arkadaşlar aranızda kist için doğum kontrol hapı kullanan varmıydı, 1 ay içinde eritiyomu???

casperciiiim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım, nisasum canım tebrik ediyorum inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

sabah doktora gidicem bakalım ne diyecek sayı düzelmiş hareketlilik eskisine göre iyi ama morfolojiye bakmamışlar ya. bide benim 1 tüp tıkalı açtırmammı lazım şimdi. doktor normal yolla olmaz diye açmamıza gerek yok demişti. peki şimdi ne olacak:uhm:

kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
canım hamilesin işte ne güzel hayırlısıyla ctesi dahada artacak inşş..:teytey:

ohh ne güzel buluşmuşsunuz çok sevindim canım resim çektiyseniz eklesene...

saol cnm benım inş canım ya okadar sıkıldım kı bend bılıorum zamanı gelınce allah verdikten sonra hiç bişiy engel deil ama vermıor iştee(((benneyaptımki:1no2:senağlama
olucak canım inşşşş hayırlısıyla o ihtimaller artacak ALLAHIN İZNİYLEE..İNŞŞŞŞŞ..

MAŞALLAH canım güzel artış var hayırlısıyla anne olursun inşşşş..:dance:

canım benimde 1 tüp kapalıydı açtırdım , gördüğüm kadarıyla sonucunuz güzel, bence açtır derim çok zor bişey değil zaten enazından şansın yükselir ozaman kaydirigubbakcemile5

casperim negüzel ya değerlerin artmış inşallah bizde aynı sonucu görürüz bizim daha 5ay oldu bakalım artık meleğinin gelmemesi için bir sebep yok allah hakkınızda hayırlsıını nasip etsin

casper Allah nazardan saklasın değerler çok iyi...tek tüple ve erkek infertilitesiyle gebe kalan arkadaşlar oldu buralarda...doktorla konuş...beklesende olur...ne bileyim...sevindim işte

canım ne güzel artmış ama biraz hareketlilik düşük %50 olması gerek öle biliorum..bizmde sayı 2 mılyon ve 11 mılyondan 64 mılyona cıktı keçiboynuzu sayesinde:))

bencede keçiboynuzundan canım. hem kürünü yapıyorum kullanalı 3 ay bitti. evikap kullanmaya başlamıştık oda 2. ayı bitiyo. 6 aydan beri falanda her aşkam 2 bardak muzlu süt yapıp içine keçiboynuzu pekmezi katıyoruz. sade içemiyo pekmezi böyle yolunu buldum bende. bunlar çok etki etti bence.

ama morfolojiye bakmamışlar olmazsa haftaya tekrar gitsin hep test doğruluğunu kontrol etmiş olurum hemde morfoloji ne durumda ona bakmış oluruz. normalde morfoloji sorunu yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…