Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benimde 1 tüp kapalıydı açtırdım , gördüğüm kadarıyla sonucunuz güzel, bence açtır derim çok zor bişey değil zaten enazından şansın yükselir ozaman kaydirigubbakcemile5

nasıl açıyolarki tüpü anestezili falanmı oluyo kasıktanmı kesiyolar ne yapıyolar

:
Hadi bakalım canımm ,,herşey gönlüne göre olur inş...eşin sperm testinde kaç gün perhiz yapıyo bizim zamanımızda 4 gündü ama şimdi nasıl ki:uhm:
teşekkürler canımm perhiz süresi 3veya 4 gün olmalıymış biz hep 3 gün perhizle veriyoruz

hadi bakalım hayırlısı.....güzel haberlerini bekliyoruz....şimdilik güle güle canım :asigim:Şeniz
sağolasın canım benimmm inşallah
canim yoksun uzun zamandir:çok üzgünüm:özlettin ama
hadi insallahh güzel haberlerle dönersin tatlim
merakla bekliyorum
gelince haber verŞeniz
kardeşim burda yaa takılıyoruz çoğu zamna annemlerdeyim ben 2 haftadır çıkmıyorum hiçaz kaldı ama pazar gidiyo sonra gene kaynatırız

yok canım ya. zambak ona hep semih semih diyoya ondan takıldım
o zambak var ya ozambak :jeyyar:
kız neden smhsmh duymasın dedin.
yoksa o da mı semih koycakmış.
:roflol: :roflol: :roflol:

oooo kıskandım ama bennn keşke bende gelebilseydim
canım benim yaaa kıyamam inşallah hayırlısı olur
ümidini kaybetme

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamadua edın bana kızlarr
bitanem tabiki duacıyız neyin var aşkitom:teselli:

3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli %15
yerinde hareketsiz %15
hareketsiz % %60
çookk sevindim canım benim yaa büyük gelişme
benim eşimin ameliyat sonrası 4. ay düzelme olmadığı için ümitsizliğe kapılmıştım ümit oldun bana
hadi bebiş kendiliğinden gelir inşallah

canım benim inşallah kendiliğnden gelecek bebiş
sen tüpünüde açtır bence
gerçi tek tüple bile kalabilirsin o ayrı:1hug:

gelelim banasüprizzzzz
dr sol tarafımda yumurta oluşmaya başlamış:dance:
beni görmeliydiniz
küçük çocuklara şeker vermiş gibi nasıl sevindim:1rolleyes:
sanki öyle dedi diye ne oluyosa:mymeka:
cumartesi eşim test verecek aynı gün bana tekrar bakıcak
sonrasında ne der bilmiyorum ama
sizlere bakınca 4-ay 5 ay gibi kısa sürede spermde pek düzelme olmadığını anlıyorum:1ninca:
beklermiyiz dr ne der bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq:

canim insallah bu ay 12den vurursunuz
doktorum banada yumurtalarimin buyumeye basladigini gosterdigi zaman cok heyecanlanmistim sanki onlar benim yavrularim gibi alip bagrima basasim gelmistidelikafadulden
ama o ayda buyuk bulusma olamamisti:sm_confused:

sonuçlar gayet güzel iyi haberlerini almamız yakındır , keçiboynuzu gerçektende çok işe yarıyor sayı ve hareketlilik düzelince morfolojide düzeliyor

canım hiç moralini bozma belli olmuyor bu işler benim eşimdede aynı sorun vardı normalde morfoloji %1 ve %2 çıktı testlerde 3 ayrı dr gittik hepside sayı ve hareketliliğin daha önemli olduğunu morfolojinin düşük olduğuna pek takılmadılar bile buna rağmen ben keçiboynuzu kürünü aksatmadan 3 ay eşime içirdim ve beslenmesine vs dikkat ettim kür bittikten sonraki ayda ben hamile kaldım , sen moralini yüksek tut, kafana çok takma ve stres yapma kafan rahat olduktan sonra düzelmiyecek olmuyacak bişey değil

ewet cnm ne güzel ama işte ne bilim %1 bile değil ya o moralımız bozuor eşim hiç olmucak sanıor ben burdakı kızları anlatıorum bak böle mucize olmuş vs daha cok moralı bozuluor sankı benım hiç olmucak diıorr neyapyım kı bende devam edıoruz keciboynuzuna bakalım ne olcak hakkımızzda hayırlsı allahım inş tedavilerrde yıpratmaz bizi cok zor yaaabenneyaptımki:1no2:senağlama

inşallah her şey yolunda gider tatlım a.s. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah kaydirigubbakcemile5

nasıl açıyolarki tüpü anestezili falanmı oluyo kasıktanmı kesiyolar ne yapıyolar

evet canım anestezili yapıyolar çok uzun sürmüyo, karın içine karbondioksit gazı verip karnı şişiriyolar göbekten kamerayla girip bakarak kasıktan girip tüpleri açıyo, benim ameliyattan sonra göbeğimde dikiş yoktu kasığımdada 1 tane dikiş vardı bide o verdikleri gaz sırt ağrısı yapıyo, inşallah hayırlısıyla biran önce gelir bebişin canım:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar; ben geldimmma.s.
sizin tedavi süreçlerinizi okudukça gaza geliyorumm,,gidip aşılama yaptırmak istiyorum delikafadulden, bende aşılama olayım gelip burda paylaşayım bibirimize umut olalımm ne güzel olurr ,,Bu aralar hamile kalmayı şiddetle istiyorum,,Rabbim hayırlısıyla herkeslere nasip etsin inş.:Saruboceq:.

canım benim maşallah herşey yolunda gidiyor yumoşlarda büyümeye başlamış inşallah sperm değerlerinizde artar rabbim yardımcın olsun :1hug:

nisasum tebrikler canımma.s. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş..
smhsmh maşallah canımm yumoşlar büyüyomuş, bebişler gelecek Allahın izniylee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…