canım benimde 1 tüp kapalıydı açtırdım , gördüğüm kadarıyla sonucunuz güzel, bence açtır derim çok zor bişey değil zaten enazından şansın yükselir ozaman kaydirigubbakcemile5
casperim negüzel ya değerlerin artmış inşallah bizde aynı sonucu görürüz bizim daha 5ay oldu bakalım artık meleğinin gelmemesi için bir sebep yok allah hakkınızda hayırlsıını nasip etsin
casper Allah nazardan saklasın değerler çok iyi...tek tüple ve erkek infertilitesiyle gebe kalan arkadaşlar oldu buralarda...doktorla konuş...beklesende olur...ne bileyim...sevindim işte
teşekkürler canımm perhiz süresi 3veya 4 gün olmalıymış biz hep 3 gün perhizle veriyoruz:
Hadi bakalım canımm ,,herşey gönlüne göre olur inş...eşin sperm testinde kaç gün perhiz yapıyo bizim zamanımızda 4 gündü ama şimdi nasıl ki:uhm:
sağolasın canım benimmm inşallah
hadi bakalım hayırlısı.....güzel haberlerini bekliyoruz....şimdilik güle güle canım :asigim:Şeniz
kardeşim burda yaa takılıyoruz çoğu zamna annemlerdeyim ben 2 haftadır çıkmıyorum hiçaz kaldı ama pazar gidiyo sonra gene kaynatırızcanim yoksun uzun zamandir:çok üzgünüm:özlettin ama
hadi insallahh güzel haberlerle dönersin tatlim
merakla bekliyorum
gelince haber verŞeniz
o zambak var ya ozambak :jeyyar:yok canım ya. zambak ona hep semih semih diyoya ondan takıldım
:roflol: :roflol: :roflol:kız neden smhsmh duymasın dedin.
yoksa o da mı semih koycakmış.
oooo kıskandım ama bennn keşke bende gelebilseydimArkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
canım benim yaaa kıyamam inşallah hayırlısı olur
- ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:
bitanem tabiki duacıyız neyin var aşkitom:teselli:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamadua edın bana kızlarr
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
çookk sevindim canım benim yaa büyük gelişme3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli %15
yerinde hareketsiz %15
hareketsiz % %60
sabah doktora gidicem bakalım ne diyecek sayı düzelmiş hareketlilik eskisine göre iyi ama morfolojiye bakmamışlar ya. bide benim 1 tüp tıkalı açtırmammı lazım şimdi. doktor normal yolla olmaz diye açmamıza gerek yok demişti. peki şimdi ne olacak:uhm:
gelelim banasüprizzzzz
dr sol tarafımda yumurta oluşmaya başlamış:dance:
beni görmeliydiniz
küçük çocuklara şeker vermiş gibi nasıl sevindim:1rolleyes:
sanki öyle dedi diye ne oluyosa:mymeka:
cumartesi eşim test verecek aynı gün bana tekrar bakıcak
sonrasında ne der bilmiyorum ama
sizlere bakınca 4-ay 5 ay gibi kısa sürede spermde pek düzelme olmadığını anlıyorum:1ninca:
beklermiyiz dr ne der bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq:
sonuçlar gayet güzel iyi haberlerini almamız yakındır , keçiboynuzu gerçektende çok işe yarıyor sayı ve hareketlilik düzelince morfolojide düzeliyorkızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
canım hiç moralini bozma belli olmuyor bu işler benim eşimdede aynı sorun vardı normalde morfoloji %1 ve %2 çıktı testlerde 3 ayrı dr gittik hepside sayı ve hareketliliğin daha önemli olduğunu morfolojinin düşük olduğuna pek takılmadılar bile buna rağmen ben keçiboynuzu kürünü aksatmadan 3 ay eşime içirdim ve beslenmesine vs dikkat ettim kür bittikten sonraki ayda ben hamile kaldım , sen moralini yüksek tut, kafana çok takma ve stres yapma kafan rahat olduktan sonra düzelmiyecek olmuyacak bişey değilhayır canım kesinlikle gebelik yok 5 ve üzeri gebeliktir...
- ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:
canım hiç moralini bozma belli olmuyor bu işler benim eşimdede aynı sorun vardı normalde morfoloji %1 ve %2 çıktı testlerde 3 ayrı dr gittik hepside sayı ve hareketliliğin daha önemli olduğunu morfolojinin düşük olduğuna pek takılmadılar bile buna rağmen ben keçiboynuzu kürünü aksatmadan 3 ay eşime içirdim ve beslenmesine vs dikkat ettim kür bittikten sonraki ayda ben hamile kaldım , sen moralini yüksek tut, kafana çok takma ve stres yapma kafan rahat olduktan sonra düzelmiyecek olmuyacak bişey değil
inşallah her şey yolunda gider tatlım a.s. rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah kaydirigubbakcemile5gelelim banasüprizzzzz
beni görmeliydiniz
sizlere bakınca 4-ay 5 ay gibi kısa sürede spermde pek düzelme olmadığını anlıyorum:1ninca:
nasıl açıyolarki tüpü anestezili falanmı oluyo kasıktanmı kesiyolar ne yapıyolar
gelelim banasüprizzzzz
beni görmeliydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?