Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm

canım tebrikler inşallah cumartesi katlanır değerinŞeniz

kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm

hayırlısı olsun nisacım.. inş değerin kat kat katlanır.. arkadaşların hamilesin demiş .. ben başıma henüz gelmediği için bilemiyorum ama öyleymiş sende.. çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sositososito sositososito :teytey: :teytey:

3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli %15
yerinde hareketsiz %15
hareketsiz % %60

casper değerleriniz iyi yükselmiş canım.. tabi ben eskisini alıntı yapmışım neyse.. daha da düzelir inş ve beklemediğin an bebiş kapını çalar Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamadua edın bana kızlarr

balım noluyosun :çok üzgünüm: bir iki şey söyleeeee.. sıkıntın her neyse inş bir an önce dermanını bulursun canım.. bebek için sıkılıyorsan takma bu kadar .. çok ayrı kalma.. sende iyi biliyorsun burası hepimize iyi geliyor Şeniz :teselli:

hadi gözün aydın canım.. sprem konusunda haklısın zaman ve sabır gerektiriyor biraz.. bünyeye göre değişir belki de düzelme olmuştur.. olmadıysa da sağlık olsun.. onlar senin yumoşların kaydirigubbakcemile3 tabi sevinecen Şeniz

Günaydın canlarımmm. :1hug: Hayırlı cumalarrrrrr. a.s.

Bu günü de güzel geçirip haftasonuna güzel bir şekilde gireriz dilerim. hihoyyyt

Ben dün gelişmeleri takip edemedim. Sabah ve öğlen yazdığım birer mesajın dışında girip yazılanları okuyamadım. Bu sebeple gelişmelerden haberim yok. :1no2:

Bugün eşim sınava giriyor. Kurum içinde , burada. Onun koşuşturmacalarında , telaşında ve heyecanında olacağız. Bugün de sizlerle olamayacağımı haber vereyim dedim.

Akşam giremezsem yarın geçmişi okuyup , güncellemeleri bitiririm. Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz Size iyi sohbetler bitanelerimmmm. :asigim:

Dualarınızı bizden esirgemeyin. :Saruboceq: Allaha emanet olun. a.s.

smhsmh yumoşcukların büyüyomu onlar inşallah sağlıklı emriyo olcekler sonra bebiş hihoyyyt
CASPER ım değerler artmış canım maşallah bakalım onların içinde belki romantik vardır gülle senin yumoşlarına gelecek delikafadulden

BALIMM BALSURATIM Allah yardımcın olsun tez zamanda iyi ol inşallah sosito

VE TÜM KIZLAARRR HERKESLERE GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRR
HAYIRLI CUMALARR

herkese hayırlı cumalarrr arrkadaşlarrrr...
Rabbim herkesin gönlünde olanı en kısa zamanda versin inşallahhhh...

günaydın kızlar hayırlı cumalar, nevrocuum canım eşine başarılar diliyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah dualarımız sizinle bitanem, herşey gönlünüzce olur umarım.

nevrom canım rabbim eşinin yardımcısı olsun inşallah başarıyla verir sınavı :lepi:

kızlar eşim türkiyeden az önce çıktı son kez konuştuk.artık ne zaman limana giderse o zaman görüşebileceğiz...:a015:

bir mendildir ki sallanır yarin elinde ayrılık
yürüye yürüye bitmez gurbet yolunda ayrılık...
yollarının boyu uzun sonu gelmez yolum uzun

ayrılığı çeken bilir, gurbet ele çıkan bilir:a015:
çizgi çizgi yol yol olur ,yarin elinde ayrılık
ayrılık sevda yüküdür bitmez tükenmez öyküdür
bazen içli bir türküdür
ozan dilinde ayrılık ozan dilinde ayrılık

dün geceden beri bu parçayı dinliyorum.çok zor yaaa...Rabim kimseye mecbur kalmadıkça yaşatmasın...:çok üzgünüm:

canım ALLAH kavuştursun inş tez zamanda kavuşursunuz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nesrin canım allah kavuştursun sizi tez zamanda gerçekten çok zor ama ekmek parası canım peki evde tek başına mı kalıyorsun

nesrin canım allah kavuştursun sizi tez zamanda gerçekten çok zor ama ekmek parası canım peki evde tek başına mı kalıyorsun

saolun kızlarrr...

hejacım evet canım tek başıma kalıyorum.ama dün gece görümcemde kaldım kızına sözüm vardır ama bundan :çok üzgünüm:evimde kalacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…