Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın melek anneleri.. hayırlı cumalar.. nasılsınız??

nevrocum eşine Allah zihin açıklığı versin.. inş sınavı geçer..

nesrin Allah kavuştursun tez zamanda canım.. eşimin arkadaşı da nikahlı düğünü olmadı daha.. eşi deniz subayı.. aldıkları düğün tarihinde somali de olucakmış.. malesef düğün iptal.. Allah sabır versin sana canım.. sağ salim haberlerini alırsın inş..

sağol canım...
Allahtan eşim somali taraflarına gitmiyor.benim düğünümde biraz hareketli geçti.
davetiyeleri bastırıp dağıttık eşim gelemiyeceğim dedi...topladık milletten davetiyeleri.sonra tekrar dağıttık.tam 2 ay ertelendi dedik.eşim geliyorum dedi.7 gün içinde salon bulundu diğer hazırlıklar yapıldı.benim nikahımı bile zar zor salonda kıydırabildik.allahtan tanıdık vardı.yoksa düğünden sonraya kalacaktı... Zor bir meslek ama Bu mesleğe gönül vermiş eşim...SAygı duymak zorundayım canım.sonuçta bizim için gidiyor ekmek parası...:a015:

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun allahım tüm dileklerimiz kabul etsin
NEVRO canım allah eşine yardım etsin hep yanında olsun inşallah başarır ve kariyerinde istediği yerlere gelir.başarılar diliyorum canım
NİSA canım bencede hamişsin tebrikler canım sakin ve huzurlu bir şekilde 12. gününü bekle allahın izniyle değer 2 ye katlanacak canım
NESRİN allah kavuştursun canım inşallah eşin gelidiğinin en yakın zamanında bebek hasretinizde biter çifte bayram yaparsınız canım

ne olay olmuş sizinde.. dağıt topla yine dağıt.. zor canım Allah sağlık versin.. sağ salim gidip gelsin artık.. zor bir meslek ama olsun.. her mesleğin kendine göre zorluğu var..

ayyy canım benim ağzından bal damlıyor...
inşallahhh bitanem sabah eşimle telefonda aynı şeyi görüştük...

sevcan eşim ne dedi biliyormusun sabah
duyunca şok oldum yaaa. keşke ameliyat olsaydım.bu süre zarfında iyileşme olurdu ve gelince hemen çocuk yapardık dedi...
düşünebiliyormusun kesinlikle ameliyat olmayacağım diyen adam birden 365 derece döndü.inşallah gelince ameliyat olmaktan vazgeçmez....:teytey:

kızlar selam
hayırlı cumalar ..nasılsınız..ben iyiyim .çıkıcam az sonra haber veriim dedim annemde olucam bugün misafirleri olucak yardım ederim.akşam gelirim kendinize iyi bakın bol hamiş haberleri alırız bu günlerde inşş...öpüyorum..

ne olay olmuş sizinde.. dağıt topla yine dağıt.. zor canım Allah sağlık versin.. sağ salim gidip gelsin artık.. zor bir meslek ama olsun.. her mesleğin kendine göre zorluğu var..

aynen canım istemeye istemeye gitti zaten.sağlık olsun...
Geleceğimiz için gitti diyerek kendimi avutuyorum.kaptan eşleri vefalı olur herzaman derlerdi de inanmazdım.hakikaten öyle.gemiden geldiklerinde psikolojileri en3 ay iyi değil.idare ediyorsun...şimdi tam düzelmişti eşim tekrar gitti...sırnaşık şey

Benimkinin hazır çenesi açılmaşken bu aralar keşke onu gönderseydik uzak yola delikafadulden
özleseydik biraz birbirimizi :jeyyar:

Benimkinin hazır çenesi açılmaşken bu aralar keşke onu gönderseydik uzak yola delikafadulden
he he gidince de hüngür hüngür ağlasaydın dimiiii:jeyyar:laelaelaelaelae

Allah eksikliklerini göstermesin eşlerimizin...:sm_confused:

ay canim ne güzel bi haber bu,hadi bakalim sperm degerleride böyle yüzümüzü güldürsünde gelsin minik afacanlar...az kaldi azsüprizzzzz
canim insallah hepimizi hamile kalicaz en yakin zamanlarda...valla ben karismam rapunzelcimayagimi sürüdüm demisti,olucak yaniii,kacisi yokyerimseniben
sen ne zaman basliyorsun asilamaya??

oy benim nesrinim ne cok duygusallasmis,kiyamam ben ona:teselli:
hadi bakalim safaktan 1 gün eksildi...hizli hizli gecsin insallah:Saruboceq:
ayrica ne didim ben sana,öyle sarkilar dinlenmicek dimedimmi:mymeka:

bu arada herkese kocaman günaydinlar kizlar...
a.s.
nevrocumm hadi insallah alir esin sinavi,dualarimiz sizinle canim:Saruboceq:

al burdan yak
aman kocisim gitmesinde calisalim demede gitsinde kafayi dinleyim de:mymeka:
yapis kocana gönderme bi yerlere,yumoslarida faaliyete gecsinler artik teyze olmak istiom bendelikafadulden

Bende teyze olmak istiyom sizde çalışın :mymeka:
benim kocişin içi geçmiş hafta içi olmuyii sabah 5.5 gidi işe kocem üşeni delikafadulden
zaten oda diyo bazem çocuk çocuk istiyoz böyle çocukmu olur :roflol:

ama beni sinir ediii klava: gitsinn özlim biraz :dilcikar:

cucu-pete alemsin ya bu arada sosito
[/FONT]

bu arada kizlar kocisim dün ilk defa bi baskaydiCADIARZU
ben söylemeden ignemi almis,az kalmisti,normalde hayatta ilgisini cekmez..
sonra eve geldi igneyi görünce bende dedim hayirdir,gerek yoktu zaten haftaya bitecek tedavi diye:dilcikar:öyle bisey konustugumuzu sanmiyorumda hatirlamiyorumda dedi..
sonra apar topar hadi sen evde bunalmissindir diye biryerlere götürdü beni,ana bi baktim bebis magazasi!!ben tabi aynen böyle:1shok:
ne seker seyler vardi anlatamam,demek aklin basina geldi bürütüs dedimehh o kadar bebis esyalarinin icinde herseyi unuttum tabii ve bu defada kiz olucakti erkek olucakti tartismasi basladi,dogmemis bebege don bicme hesabi...ufak tefek bisiler aldik..hem özür dilemek icin hemde bana moral olsun diye götürmüs beni...:asigim:
inanin baska hicbisey o anki kadar mutlu edemezdi beni...
yani tedaviye devam edicemmm,bi dahada burnunu kivirmicak bana beyfendi

_____@@__@_@@@_____
_____________@__@@_____@_____
____________@@_@__@_____@_____
___________@@@_____@@___@@@@@_____
__________@@@@______@@_@____@@_____
_________@@@@_______@@______@_@_____
_________@@@@_______@_______@_____
_________@@@@@_____@_______@_____
__________@@@@@____@______@_____
___________@@@@@@@______@_____
__@@@_________@@@@@_@_____
@@@@@@@________@@_____
_@@@@@@@_______@_____
__@@@@@@_______@@_____
___@@_____@_____@_____
____@______@____@_____@_@@_____
_______@@@@_@__@@_@_@@@@@_____
_____@@@@@@_@_@@__@@@@@@@_____
____@@@@@@@__@@______@@@@@_____
____@@@@@_____@_________@@@_____
____@@_________@__________@_____
_____@_________@_____
_______________@_____
____________@_@_____
_____________@@_@_____
______________@@_____
______________@_____

günaydın hayırlı cumalar canlar a.s.

oh oh ne güzeldelikafaduldenŞeniz

kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
canım bence de sayı hiç düşük değil...bak sana örnek olsun diye badem'in eski bir mesajını alıntı yaptım.....üstelik onunki ikiz olduğu halde senin sayıdan da düşük...ama maşallh şuan çok sağlıklı:asigim:

3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli %15
yerinde hareketsiz %15
hareketsiz % %60
canım ya maşallah ne güzel düzelmiş....hareket sorunu var ama çok kötü değil....canım morfolojide önemli biliyorsun...o yüzden bir ara ona da bakdırrırsınız...inşallah o da çok güzeldir.....

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamadua edın bana kızlarr
:çok üzgünüm:canım ama ne derdin var söylemiyorsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allah yardımcın olsun.......
Kıslar ben artık çıkmak zorundayım
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere
inşallah güzel haberlerle dönerim
sizleri seviyorum Allahısmarladıka.s.
özliyeceğiz seni canım :1hug:Şeniz kendine iyi bak:1hug: güzel haberlerle gelirsin inşallah.....

canım kist için genelde verrirler bu hapı....bende öncelerden bir kere içmiştim...ve adetten sonra kist yok olmuştu...inşallah seninkide yokolur.....
inşallah herşey yolunda devam eder canım.....eşinin değerleride artabilir...bunu biliyorsun....daha ameliyat olalı çok olmamış.....

Allah hepinizden razı olsun kızlarrr. senağlama senağlama senağlama
senden de allah razı olsun canım....
eşin bugünki sınavı kazanır inşallah...allah yardımcısı olsun....

:çok üzgünüm:allah kavuştursun canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…