günaydın melek anneleri.. hayırlı cumalar.. nasılsınız??
nevrocum eşine Allah zihin açıklığı versin.. inş sınavı geçer..
nesrin Allah kavuştursun tez zamanda canım.. eşimin arkadaşı da nikahlı düğünü olmadı daha.. eşi deniz subayı.. aldıkları düğün tarihinde somali de olucakmış.. malesef düğün iptal.. Allah sabır versin sana canım.. sağ salim haberlerini alırsın inş..
sağol canım...
Allahtan eşim somali taraflarına gitmiyor.benim düğünümde biraz hareketli geçti.
davetiyeleri bastırıp dağıttık eşim gelemiyeceğim dedi...topladık milletten davetiyeleri.sonra tekrar dağıttık.tam 2 ay ertelendi dedik.eşim geliyorum dedi.7 gün içinde salon bulundu diğer hazırlıklar yapıldı.benim nikahımı bile zar zor salonda kıydırabildik.allahtan tanıdık vardı.yoksa düğünden sonraya kalacaktı... Zor bir meslek ama Bu mesleğe gönül vermiş eşim...SAygı duymak zorundayım canım.sonuçta bizim için gidiyor ekmek parası...:a015:
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun allahım tüm dileklerimiz kabul etsin
NESRİN allah kavuştursun canım inşallah eşin gelidiğinin en yakın zamanında bebek hasretinizde biter çifte bayram yaparsınız canım
ne olay olmuş sizinde.. dağıt topla yine dağıt.. zor canım Allah sağlık versin.. sağ salim gidip gelsin artık.. zor bir meslek ama olsun.. her mesleğin kendine göre zorluğu var..
he he gidince de hüngür hüngür ağlasaydın dimiiii:jeyyar:laelaelaelaelaeBenimkinin hazır çenesi açılmaşken bu aralar keşke onu gönderseydik uzak yola delikafadulden
özleseydik biraz birbirimizi :jeyyar:
ay canim ne güzel bi haber bu,hadi bakalim sperm degerleride böyle yüzümüzü güldürsünde gelsin minik afacanlar...az kaldi azsüprizzzzzgelelim banasüprizzzzz
dr sol tarafımda yumurta oluşmaya başlamış:dance:
beni görmeliydiniz
küçük çocuklara şeker vermiş gibi nasıl sevindim:1rolleyes:
sanki öyle dedi diye ne oluyosa:mymeka:
cumartesi eşim test verecek aynı gün bana tekrar bakıcak
sonrasında ne der bilmiyorum ama
sizlere bakınca 4-ay 5 ay gibi kısa sürede spermde pek düzelme olmadığını anlıyorum:1ninca:
beklermiyiz dr ne der bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq:
canim insallah hepimizi hamile kalicaz en yakin zamanlarda...valla ben karismam rapunzelcimayagimi sürüdüm demisti,olucak yaniii,kacisi yokyerimsenibenmerhaba arkadaşlar; ben geldimmma.s.
sizin tedavi süreçlerinizi okudukça gaza geliyorumm,,gidip aşılama yaptırmak istiyorum delikafadulden, bende aşılama olayım gelip burda paylaşayım bibirimize umut olalımm ne güzel olurr ,,Bu aralar hamile kalmayı şiddetle istiyorum,,Rabbim hayırlısıyla herkeslere nasip etsin inş.:Saruboceq:.
kızlar eşim türkiyeden az önce çıktı son kez konuştuk.artık ne zaman limana giderse o zaman görüşebileceğiz...:a015:
bir mendildir ki sallanır yarin elinde ayrılık
yürüye yürüye bitmez gurbet yolunda ayrılık...
yollarının boyu uzun sonu gelmez yolum uzun
ayrılığı çeken bilir, gurbet ele çıkan bilir:a015:
çizgi çizgi yol yol olur ,yarin elinde ayrılık
ayrılık sevda yüküdür bitmez tükenmez öyküdür
bazen içli bir türküdür
ozan dilinde ayrılık ozan dilinde ayrılık
dün geceden beri bu parçayı dinliyorum.çok zor yaaa...Rabim kimseye mecbur kalmadıkça yaşatmasın...:çok üzgünüm:
oy benim nesrinim ne cok duygusallasmis,kiyamam ben ona:teselli:
hadi bakalim safaktan 1 gün eksildi...hizli hizli gecsin insallah:Saruboceq:
ayrica ne didim ben sana,öyle sarkilar dinlenmicek dimedimmi:mymeka:
a.s.
Benimkinin hazır çenesi açılmaşken bu aralar keşke onu gönderseydik uzak yola delikafadulden
özleseydik biraz birbirimizi :jeyyar:
al burdan yak
aman kocisim gitmesinde calisalim demede gitsinde kafayi dinleyim de:mymeka:
yapis kocana gönderme bi yerlere,yumoslarida faaliyete gecsinler artik teyze olmak istiom bendelikafadulden
:sm_confused::a015:
oh oh ne güzeldelikafaduldenArkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Benim yanımda kim var biliyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz???? sengözlerimebaksanab şakkıdı
DıptısDıptısssssssssssssssssssss :teytey: :teytey: :teytey:
Size çoooook selamları varrrrrr. sositososito sositososito çok çok öpüyorrrrrrrr.. Şeniz Şeniz
Çok tatlı kendisi ve çok güzel. Ben canlı canlı olarak gördüm ve test ettim. eşi de çok tatlı. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Biz baya bir kaynattık. Çok güzel bir duyguydu. :asigim:
kızlar kan tetsı sonucum 47.7 ...düşük tekrarla dedıle rcok moralım bozuldu.düşecekmı acaba? 10.günüm doktor cumarteıs yaptır dedı ama cokmu düşük cok kötüyüm
canım bence de sayı hiç düşük değil...bak sana örnek olsun diye badem'in eski bir mesajını alıntı yaptım.....üstelik onunki ikiz olduğu halde senin sayıdan da düşük...ama maşallh şuan çok sağlıklı:asigim:Canım ben mikro ile hamile kaldım.bak 10 gün 34
12.gün 57 idi..yani baya düşüktü beta hcg..
15.gün 144
önemli olan 2-3 günde bir değerlerin katlanması...Bunun takibini yaptır gerisi gelir zaten..İnşallah güzel haberler alırsın..:1hug:
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
canım ya maşallah ne güzel düzelmiş....hareket sorunu var ama çok kötü değil....canım morfolojide önemli biliyorsun...o yüzden bir ara ona da bakdırrırsınız...inşallah o da çok güzeldir.....3 ay öncekide
1 cc deki 14 milyondu
hızlı hareketli %10
yavaş hareketli %15
yerinde hareketsiz %15
hareketsiz % %60
:çok üzgünüm:canım ama ne derdin var söylemiyorsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamadua edın bana kızlarr
özliyeceğiz seni canım :1hug:Şeniz kendine iyi bak:1hug: güzel haberlerle gelirsin inşallah.....Kıslar ben artık çıkmak zorundayım
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere
inşallah güzel haberlerle dönerim
sizleri seviyorum Allahısmarladıka.s.
canım kist için genelde verrirler bu hapı....bende öncelerden bir kere içmiştim...ve adetten sonra kist yok olmuştu...inşallah seninkide yokolur.....slm kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum, nevrocuuum listeye şubat 6 yazdırdım ama 3 ünde oldu tekrar 26 şubat olarak değiştirirmisin? kesin bi tarih çünkü hastaneye gittim bugün, adetimin 3.günü olduğundan aşılamaya başlamak için gittik ama maalesef laparoskopiden sonra oluşan bir kist karşıladı beni, doğum kontrol hapı kullanacam bu ay o yüzdende hamile kalma şansım zaten yok tarihimide söyleyim dedim , arkadaşlar aranızda kist için doğum kontrol hapı kullanan varmıydı, 1 ay içinde eritiyomu???
inşallah herşey yolunda devam eder canım.....eşinin değerleride artabilir...bunu biliyorsun....daha ameliyat olalı çok olmamış.....gelelim banasüprizzzzz
dr sol tarafımda yumurta oluşmaya başlamış:dance:
beni görmeliydiniz
küçük çocuklara şeker vermiş gibi nasıl sevindim:1rolleyes:
sanki öyle dedi diye ne oluyosa:mymeka:
cumartesi eşim test verecek aynı gün bana tekrar bakıcak
sonrasında ne der bilmiyorum ama
sizlere bakınca 4-ay 5 ay gibi kısa sürede spermde pek düzelme olmadığını anlıyorum:1ninca:
beklermiyiz dr ne der bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq:
senden de allah razı olsun canım....Allah hepinizden razı olsun kızlarrr. senağlama senağlama senağlama
kızlar eşim türkiyeden az önce çıktı son kez konuştuk.artık ne zaman limana giderse o zaman görüşebileceğiz...:a015:
bir mendildir ki sallanır yarin elinde ayrılık
yürüye yürüye bitmez gurbet yolunda ayrılık...
yollarının boyu uzun sonu gelmez yolum uzun
ayrılığı çeken bilir, gurbet ele çıkan bilir:a015:
çizgi çizgi yol yol olur ,yarin elinde ayrılık
ayrılık sevda yüküdür bitmez tükenmez öyküdür
bazen içli bir türküdür
ozan dilinde ayrılık ozan dilinde ayrılık
dün geceden beri bu parçayı dinliyorum.çok zor yaaa...Rabim kimseye mecbur kalmadıkça yaşatmasın...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?