Bende teyze olmak istiyom sizde çalışın :mymeka:
benim kocişin içi geçmiş hafta içi olmuyiisabah 5.5 gidi işe kocem üşeni delikafadulden
zaten oda diyo bazem çocuk çocuk istiyoz böyle çocukmu olur :roflol:
ama beni sinir ediiiklava: gitsinn özlim biraz :dilcikar:[/FONT]
Bende teyze olmak istiyom sizde çalışın :mymeka:
benim kocişin içi geçmiş hafta içi olmuyiisabah 5.5 gidi işe kocem üşeni delikafadulden
zaten oda diyo bazem çocuk çocuk istiyoz böyle çocukmu olur :roflol:
ama beni sinir ediiiklava: gitsinn özlim biraz :dilcikar:
cucu-pete alemsin ya bu arada sosito[/FONT]
saolun kızlarrr...
hejacım evet canım tek başıma kalıyorum.ama dün gece görümcemde kaldım kızına sözüm vardır ama bundan :çok üzgünüm:evimde kalacağım...
günaydin canim...günaydın arkadaşlar
cümleten hayırlı cumalar,,cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inş.
nesrincim Allah kavuştursun canım,,a.s.
cucum benim tedaviye başlamam yazı bulacak canım önce kromozom testini yaptırmam lazım arada bebişler süpriz yaparsa bilemem artıkkyerimseniben
sagol bitanem...cok kafama takiyordum,aksam cok güzeldi hakkatencanım cucum sevindim valla kocişin gönlünü almış bazen gıcuklukları tutuyo bu erkkelerin
Cumartesi ben çalışıyom :sm_confused:
arada ben götürüyom onu merak etme ister üşensin ister üşenmesin delikafadulden
valla çocuk için
günaydın yavrular ben geldim.
kızlar sabah doktora gittim geldim.haliyle kist var. ama küçükler adetle giderler dedi. d.kontrol hapına gerek yok dedi. ama 3. aşılamayı yaptıracaksan d.kontrol hapını kullan dedi.
şimdi bişi sorucam sizlerede
doktorum dediki tüpbebek için 3 aşılama şarttı ya. artık değil. 2 aşılamadan sonra geçebiliyosun.
ben evlilikte 3 yılımı doldurmadığım için geçemiyorum.6 haziranda doluyo 3 yılım. 2 tercihin var dedi. ilaçları kendin alırsın 3. aşılamayıda deneriz dedi tabi istersen dedi. yada evlilikde 3. yılı doldur gel tüpbebek yapalım dedi. 2 hakkım varmış tüpbebek için.
bende diyorum sayı yükselmiş ken 1 aşılama daha deneyeyimmi tüpbebeğe kadar.hareket ve sayı artmış ama doktor çok bişi demedi bunun için şansın biraz daha artmış dedi sadece.
şimdi öğleden sonrda başka bir doktordan randevu aldım. bide ona gidicem bakalım bide başka doktor ne diyecek merak ediyorum.
günaydin canim...
seninde cuman mübarek olsunnn
anladim canim,hadi bakalim az kalmis 6.aya..ama insallah bu arada dedigin gibi ceeee yapar sana melegin:Saruboceq:
sagol bitanem...cok kafama takiyordum,aksam cok güzeldi hakkaten
valla canim artik is sana düsüyor o zaman:jeyyar:
günaydin canim hosgeldinn...
cok sevindim kistlerin adetle gidecek,rahat bi nefes alicaksin insallah:Saruboceq:
canim benim öyleymis,3.asilamaya gerek yokmus artik..elbette tüp bebek daha kesin sonuc ama bence seninde dedigin gibi o süreyi egerki maddi imkanlarinizda varsa asilamayla degerlendir derim...bakarsin tüp bebege gerek kalmadan geliverir melegin...:Saruboceq:
kocis gelince
sen :asigim:
kocisin :jeyyar:
siz Şeniz
sen
kocisin kaydirigubbakcemile
biz delikafadulden
sen :CüvCüv:
biz hepimiz :teytey:
bu arada kizlar kocisim dün ilk defa bi baskaydiCADIARZU
ben söylemeden ignemi almis,az kalmisti,normalde hayatta ilgisini cekmez..
sonra eve geldi igneyi görünce bende dedim hayirdir,gerek yoktu zaten haftaya bitecek tedavi diye:dilcikar:öyle bisey konustugumuzu sanmiyorumda hatirlamiyorumda dedi..
sonra apar topar hadi sen evde bunalmissindir diye biryerlere götürdü beni,ana bi baktim bebis magazasi!!ben tabi aynen böyle:1shok:
ne seker seyler vardi anlatamam,demek aklin basina geldi bürütüs dedimehh o kadar bebis esyalarinin icinde herseyi unuttum tabii ve bu defada kiz olucakti erkek olucakti tartismasi basladi,dogmemis bebege don bicme hesabi...ufak tefek bisiler aldik..hem özür dilemek icin hemde bana moral olsun diye götürmüs beni...:asigim:
inanin baska hicbisey o anki kadar mutlu edemezdi beni...
yani tedaviye devam edicemmm,bi dahada burnunu kivirmicak bana beyfendi
günaydın yavrular ben geldim.
kızlar sabah doktora gittim geldim.haliyle kist var. ama küçükler adetle giderler dedi. d.kontrol hapına gerek yok dedi. ama 3. aşılamayı yaptıracaksan d.kontrol hapını kullan dedi.
şimdi bişi sorucam sizlerede
doktorum dediki tüpbebek için 3 aşılama şarttı ya. artık değil. 2 aşılamadan sonra geçebiliyosun.
ben evlilikte 3 yılımı doldurmadığım için geçemiyorum.6 haziranda doluyo 3 yılım. 2 tercihin var dedi. ilaçları kendin alırsın 3. aşılamayıda deneriz dedi tabi istersen dedi. yada evlilikde 3. yılı doldur gel tüpbebek yapalım dedi. 2 hakkım varmış tüpbebek için.
bende diyorum sayı yükselmiş ken 1 aşılama daha deneyeyimmi tüpbebeğe kadar.hareket ve sayı artmış ama doktor çok bişi demedi bunun için şansın biraz daha artmış dedi sadece.
şimdi öğleden sonrda başka bir doktordan randevu aldım. bide ona gidicem bakalım bide başka doktor ne diyecek merak ediyorum.
kocis gelince
sen :asigim:
kocisin :jeyyar:
siz Şeniz
sen
kocisin kaydirigubbakcemile
biz delikafadulden
sen :CüvCüv:
biz hepimiz :teytey:
:lepi::lepi::lepi:
senin adına çok sevindim canım....demek eşin suçunu anlamış...
canım maşalalh sizin değerler baya güzel...sen hala neden tüp bebek düşünüyorsun....canım sizin doğal yolla olma şansınız bile var(eğr morfolojide güzelse....)
3. aşılamayı istersen yaptır...ama bence sizin bu değerlere şimdilik tüp bebek gerekmez....
casper hoşgeldiinnn cnm değerlerin güzel, bence bi kez daha aşılama dene derim hem olmazsa tüp bebek yaptırcaz nasılsa die kafan da rahat olur e kafa rahatlamışkende gelir belki teyzesinin güzeli :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3
bence de külfetli olmayacaksa dene derim...cünkü tüp bebek asamasina gerek kalmayacak belkide...insallah hakkinda hayirlisi olur canimmm...değerlendireyim dimi.
sende güzel bir akşam geçirmişsin sevindim senin adına canım bebişe bir iki çeyiz almışsınız ohhhhh. kocişinde anlamış bak hatasını a.s.
anladi fadigim cok sagol....sen nasilsin bakalim?
:lepi::lepi::lepi:
senin adına çok sevindim canım....demek eşin suçunu anlamış...
canım maşalalh sizin değerler baya güzel...sen hala neden tüp bebek düşünüyorsun....canım sizin doğal yolla olma şansınız bile var(eğr morfolojide güzelse....)
3. aşılamayı istersen yaptır...ama bence sizin bu değerlere şimdilik tüp bebek gerekmez....
ha söyle gül biraz...rabbim baska ayriliklar vermesin...cok seviom seniŞenizayyyy allahım öldürdün beni yaaa....:lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.a.s.
CUCUUUUUUUUU canımmmm bak seninkinin aklı başına gelmiş he he he ....
seni üzdüğüne değmişmi yani alla alla... neyse canım mutlu olmanıza çok sevindim...
bende 1 kez daha deneyeyim diyorum aklımda kalacağına yumoşlarımda kalsın dimi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?