Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

üseniomussss,leyleklere söylesinde bi el atsinlar bu ise o zamannaniknanik
bacumm sen isi bilmion,yakala cuma aksamindan kocisi...gel sen beni dinledelikafadulden
bu hafta sonu görmeyim seni topikte:jeyyar:

günaydın arkadaşlar
cümleten hayırlı cumalar,,cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inş.
nesrincim Allah kavuştursun canım,,a.s.
cucum benim tedaviye başlamam yazı bulacak canım önce kromozom testini yaptırmam lazım arada bebişler süpriz yaparsa bilemem artıkkyerimseniben

canım cucum sevindim valla kocişin gönlünü almış bazen gıcuklukları tutuyo bu erkkelerin
Cumartesi ben çalışıyom :sm_confused:
arada ben götürüyom onu merak etme ister üşensin ister üşenmesin delikafadulden
valla çocuk için

alemsin valla:roflol: yağmurcum kocişin üşeniyosa iş sana düşüyo canımyerimseniben

günaydın yavrular ben geldim.

kızlar sabah doktora gittim geldim.haliyle kist var. ama küçükler adetle giderler dedi. d.kontrol hapına gerek yok dedi. ama 3. aşılamayı yaptıracaksan d.kontrol hapını kullan dedi.

şimdi bişi sorucam sizlerede
doktorum dediki tüpbebek için 3 aşılama şarttı ya. artık değil. 2 aşılamadan sonra geçebiliyosun.
ben evlilikte 3 yılımı doldurmadığım için geçemiyorum.6 haziranda doluyo 3 yılım. 2 tercihin var dedi. ilaçları kendin alırsın 3. aşılamayıda deneriz dedi tabi istersen dedi. yada evlilikde 3. yılı doldur gel tüpbebek yapalım dedi. 2 hakkım varmış tüpbebek için.

bende diyorum sayı yükselmiş ken 1 aşılama daha deneyeyimmi tüpbebeğe kadar.hareket ve sayı artmış ama doktor çok bişi demedi bunun için şansın biraz daha artmış dedi sadece.

şimdi öğleden sonrda başka bir doktordan randevu aldım. bide ona gidicem bakalım bide başka doktor ne diyecek merak ediyorum.

saolun kızlarrr...

hejacım evet canım tek başıma kalıyorum.ama dün gece görümcemde kaldım kızına sözüm vardır ama bundan :çok üzgünüm:evimde kalacağım...

canım iyi etmişsin bence hep evde kalma böyle arada git görümcene annnene kayınvalidene ki zaman biraz çabuk geçsin allahım sana sabır versin

günaydin canim...
seninde cuman mübarek olsunnn
anladim canim,hadi bakalim az kalmis 6.aya..ama insallah bu arada dedigin gibi ceeee yapar sana melegin:Saruboceq:
sagol bitanem...cok kafama takiyordum,aksam cok güzeldi hakkaten
valla canim artik is sana düsüyor o zaman:jeyyar:

günaydin canim hosgeldinn...
cok sevindim kistlerin adetle gidecek,rahat bi nefes alicaksin insallah:Saruboceq:
canim benim öyleymis,3.asilamaya gerek yokmus artik..elbette tüp bebek daha kesin sonuc ama bence seninde dedigin gibi o süreyi egerki maddi imkanlarinizda varsa asilamayla degerlendir derim...bakarsin tüp bebege gerek kalmadan geliverir melegin...:Saruboceq:

değerlendireyim dimi.

sende güzel bir akşam geçirmişsin sevindim senin adına canım bebişe bir iki çeyiz almışsınız ohhhhh. kocişinde anlamış bak hatasını a.s.

kocis gelince
sen :asigim:
kocisin :jeyyar:
siz Şeniz
sen
kocisin kaydirigubbakcemile
biz delikafadulden
sen :CüvCüv:
biz hepimiz :teytey:

:lepi::lepi::lepi:

senin adına çok sevindim canım....demek eşin suçunu anlamış...

canım maşalalh sizin değerler baya güzel...sen hala neden tüp bebek düşünüyorsun....canım sizin doğal yolla olma şansınız bile var(eğr morfolojide güzelse....)
3. aşılamayı istersen yaptır...ama bence sizin bu değerlere şimdilik tüp bebek gerekmez....

CUCUUUUUUUUU canımmmm bak seninkinin aklı başına gelmiş he he he ....
seni üzdüğüne değmişmi yani alla alla... neyse canım mutlu olmanıza çok sevindim...

casper hoşgeldiinnn cnm değerlerin güzel, bence bi kez daha aşılama dene derim hem olmazsa tüp bebek yaptırcaz nasılsa die kafan da rahat olur e kafa rahatlamışkende gelir belki teyzesinin güzeli :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

kocis gelince
sen :asigim:
kocisin :jeyyar:
siz Şeniz
sen
kocisin kaydirigubbakcemile
biz delikafadulden
sen :CüvCüv:
biz hepimiz :teytey:

ayyyy allahım öldürdün beni yaaa....:lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray::enbuyukkk::enbuyukkk::hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.a.s.

devlette yapıyorsan aşılamanı bence 1 kez daha dene
ama özelse ona yırdığın para için tüp bebeğe ayırabilirsin
fakat tüp bebek zorlu bir süreç bunları göze al
belki bu aşılaman tutar belli mi olur

ama doktor tüpbebeğe ihtiyacınız kalmadı demedi orda takıldım kaldım bende. hareket genede az dedi. o yüzden başka bir doktorla daha görüşücem

bende 1 kez daha deneyeyim diyorum aklımda kalacağına yumoşlarımda kalsın dimi :roflol:

değerlendireyim dimi.

sende güzel bir akşam geçirmişsin sevindim senin adına canım bebişe bir iki çeyiz almışsınız ohhhhh. kocişinde anlamış bak hatasını a.s.
bence de külfetli olmayacaksa dene derim...cünkü tüp bebek asamasina gerek kalmayacak belkide...insallah hakkinda hayirlisi olur canimmm...
ey evet bende cok sevindim..hakkaten insan huzursuz olunca gözü biseyi görmüyor...sükür bu günlerede
anladi fadigim cok sagol....sen nasilsin bakalim?
ha söyle gül biraz...rabbim baska ayriliklar vermesin...cok seviom seniŞeniz
CUCUUUUUUUUU canımmmm bak seninkinin aklı başına gelmiş he he he ....
seni üzdüğüne değmişmi yani alla alla... neyse canım mutlu olmanıza çok sevindim...

öyle oldu nesrinimmm...demekki böyle bir tartisma yasayacagimizda varmis diyorum...

senağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaÇok kötüyüm kızlarr hep yatıyorumm nete bıle gırmeye halım yok evde işlerimi bile zor yapıyorum yatıyorum.ne yemek yıyebılıyorum nede bısey yapabılıyorum ıcım patlıcak gıbııı bayılcakk gıbıyımm bu hormon ılacları mahvettı zayıf anımda yakaladı benıı psıkıyatrıse gıtmek ıstemıyorum ıstemıyorumsenağlamaKorunmak 1yıl ıstemıyorum oysakı daha yenı tedavıye yenı baslamıskensenağlamabu ay 4 saglıklı yumosum var aksam ıgne vurulcam catlatıcı ama ılsıkı yapmaya dermanım yokk senağlamaboşuna ıctım ılaclarıı bosuna yumoslar olustu senağlama

kizlar bisi sorcammm yine ben merakli melehat olarakkaydirigubbakcemile3
ben yaklasik 1 aydir ignelerimi vuruyorum ya,gelecek adetime az kaldi 17sinde falan...
simdii bu igneleri vururken hamile kalinmiyor mu???:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…