Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm yaa geçmiş olsun hastamı oldun, dinlen cnm bol bol boşver işi gücü iş bitmez nasılsa ilişki içinde kendini zorlama bitanem psikolojinin de iyi olması gerek çünkü :teselli:

balım canım benim çok geçmiş olsun bitanem allahımdan umarım inşallah bu ay hamiş kalırsın dediğin gibi çok zor hem hasta olup hem çocuk için tedavi olmak çok iyi bilirim rabbim yardımcın olsun sana biran önce şifa versin :teselli:

yaz kızlar ne güzel benim eşim hiçböyle şeyler yapmıyor garibimin aklına mı gelmiyor düşünmüyorki hiç anlamadım gitti buara işe takmış durumda morali çok bozuk belkide ondan ama ne bileyim hayatta herşey düşünür yapar ama bebekle ilgili henüz böyle incelikler görmedim daha doğrusu evlendikten sonra bişiler oldu bizimkine napıcam ben yardım edin ya

evet canım hemde çift taraflıydı. iki taraftanda ameliyat oldu.

cnm ne kadar oldu olalı bilmiyorum ama benim eşimin 6 ay sonra yavaş yavaş iyileşmeye başladı sonuçları bide keçiboynuzunun yanı sıra paça çorbası içirdi hep kayınvaldem o da çok etkili oldu tavsiye ederim bi dene istersen

balsuratım geçmiş olsun allahım çektiklerinin karşılığını biran önce versin hayırlı sağlıklı bir bebek haberi alalım senden inşallah şifa bulursun güzelim

yarın doğum günü yapıcam eşime ama o bile burnumdan geldi ne olcak böyle yaa moralim bozuk kızlar

balsuratım umarım kendine gelirsin canım ilaçlar gerçekten çok kötü etkiliyor
Tabiki kendini zorlama ama belli mi olur o yumoşlar sana bebiş olur inşallah hihoyyyt
geçmiş olsun cnm

gunaydin kizlar
hayirli cumalar
allahim bu mubarek gunlerde yuzumuze bak yarabbim dualarimiz kabul et
vazgecmeden duamizi kabul etmedi demeden ((desekte tovbe hemen geri vazgectik))
hala sana yalvarip dua ediyoruz yarabbim
senden baska kimsemiz yokki

arım balım peteğim canım benim geçmiş olsun ne oldu böyle nazarmı değdi sana. zamanlama kötü olmuş ama canım kendinide yıpratma 4 tanede sağlıklı yumoşun var maşallah ilişkide yapabilirsen yaparsın yapamazsanda zorlama kendini canım. moralini yükset tut hep bu ilaçlar var ya ilaçlar mahvediyo bizleri ama ne yapalım kullanmak zorundayız belki de bu ay bebişin gelecek canım yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmişsin canım

balım canım rabbim şifanı versin kalk bir silkelen kendine gel hem bak maşallah ne güzel 4 tane yumoşun var belkide bu ay gelicek bebişin kendini salma bak ne mücadeleler verdin tam sona yaklaşmışken kendini bırakma canım.....:teselli:

[COLOR="Red"]nevro[/COLOR] canim insallah esin bu calismalarin mukafatini alir allahim yardim etsin
nesrin canim gercekten cok zor allah sabir versin sana
balsurat canim allahim yardimcin olsun ve sabir versin

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar herkes kendine iyi baksin insallah
bugunde guzel haberler aliriz
galiba ben tam 1 aydir disari cikmiyormusum dr ve hastaneler haric bugun biraz kafa dagiticam gezip tozucam kocisle
tabi surekli ona catiyorum sikintidan kavga edip geri donmezsek
gorusmek uzereeeeee

canim benim...maalesef ilaclar mahvediyo insani...:çok üzgünüm:
lütfen güzel seyler düsünmeye calis,böyle yaptikca daha kötü kapatiyorsun kendini...
ev islerini falan filan salla bu ara..cik disari hava al,yakin arkadaslarinla bulus,sevdigin seyleri yapmaya calis,ne bileyim kuaföre git bakim yaptir falan ama kendini sakin yatagina hapsetme..inan daha kötü oluyor...
sen cok güclü bir insansin buna eminim...inadina inadina yasam sevincinden bisey kaybetmemen gerek..bunu yapabilirsin bitanem..biz senin hep yanindayiz,ailen,esin hep yaninda...bu günlerde gecip dün olucak sadece buna inan:teselli:

çok sevindim canım.. mutluluk huzur gibisi yok valla.. ağzının tadı olmayınca iki kat zor oluyor hayat.. ii hadi yırttı dayaktan kaydirigubbakcemile3 Allah mesut etsin canım.. bir daha da tekrarlamasın inş Şeniz

yağmur çek götür adamı bırakma yakasını delikafadulden kaydirigubbakcemile3 benim adam beni bırakmıyor ama bu hafta unuttuk birbirimizi

evet evet casper başka bir doktora da danış.. en iyisi bu.. maddi durum imkan veriyorsa aşılama dene bence de.. belki normal yolla da gelir ama fırsatın varsa değerlendir.. inş tutar da tüpe gerek kalmaz canım :Saruboceq: :Saruboceq:

balım çok geçmiş olsun.. çok iyiydin ne oldu birden sana böyle :çok üzgünüm: Allah yardımcın olsun canım.. kendine dikkat et çok iyi bak.. stres yapma.. başka şeylerle meşgul ol.. iyice bunalıma sokuyorsun kendini sanki.. bu ayı kaçırma madem yumoşlar gelişmiş.. belli de olmaz bebişin kapını çalabilir... üzülme canım Şeniz

iyi eğlenceler canıımm.. hak ettin sen gezmeyi.. kavga etmeden adama saldırmadan gez eğlen emi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ama doktor tüpbebeğe ihtiyacınız kalmadı demedi orda takıldım kaldım bende. hareket genede az dedi. o yüzden başka bir doktorla daha görüşücem
canım hareket biraz az ama çok az değil.....tabiki başka dr ada göstera.shakınızda hayırlısı olsun canım....

anladi fadigim cok sagol....sen nasilsin bakalım.....
iyiyim canım ....her zamanki işler....uğraşıp duruyorum.....

kizlar bisi sorcammm yine ben merakli melehat olarakkaydirigubbakcemile3
ben yaklasik 1 aydir ignelerimi vuruyorum ya,gelecek adetime az kaldi 17sinde falan...
simdii bu igneleri vururken hamile kalinmiyor mu???:uhm:

canım ben bilmiyorum.....

üzülme canım:teselli: benim kociş her zaman ruh gibi

iyi gezmeler canıma.s.

niye bu kadar morelin bozuk canım....

balum canım benim...allah yardımcın olsunŞenizŞeniz

canimm ah erkekler isteklava:
valla canim ne desem yalan olur simdi..bence onu kendi haline birak..biliyorsun gecen gün banada oldu böyle,bebek kelimesini hic konusmadim...
eminim erkeklerde cok istiyorlar ama onlar bizim kadar güclü ve mücadeleci degiller sanirim bu konuda...

tulinycanim benim cok sagol hayatim..allahim kimsenin mutlulugunu bozmasin,haklisin evde huzur olmayinca insanin gözü hic biseyde olmuyor...

arım balım peteğim kendini koyverme.4 yumurta maşallah ben bu zamana kadar klomeni günde 4 tane kullandım 4 tane yumurta görmedim.sen bebek için içtin o hapları bebek içinde çalışacaksın.sana bir adım daha yaklaştı bebişin tut ellerinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…