senağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaÇok kötüyüm kızlarr hep yatıyorumm nete bıle gırmeye halım yok evde işlerimi bile zor yapıyorum yatıyorum.ne yemek yıyebılıyorum nede bısey yapabılıyorum ıcım patlıcak gıbııı bayılcakk gıbıyımm bu hormon ılacları mahvettı zayıf anımda yakaladı benııpsıkıyatrıse gıtmek ıstemıyorum ıstemıyorumsenağlamaKorunmak 1yıl ıstemıyorum oysakı daha yenı tedavıye yenı baslamıskensenağlamabu ay 4 saglıklı yumosum var aksam ıgne vurulcam catlatıcı ama ılsıkı yapmaya dermanım yokk senağlamaboşuna ıctım ılaclarıı bosuna yumoslar olustu senağlama
dene cnm sen dene kim tutar seni hihoyyyt , eşinde varikosel varmıydı cnm hatırlayamadım
senağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaÇok kötüyüm kızlarr hep yatıyorumm nete bıle gırmeye halım yok evde işlerimi bile zor yapıyorum yatıyorum.ne yemek yıyebılıyorum nede bısey yapabılıyorum ıcım patlıcak gıbııı bayılcakk gıbıyımm bu hormon ılacları mahvettı zayıf anımda yakaladı benııpsıkıyatrıse gıtmek ıstemıyorum ıstemıyorumsenağlamaKorunmak 1yıl ıstemıyorum oysakı daha yenı tedavıye yenı baslamıskensenağlamabu ay 4 saglıklı yumosum var aksam ıgne vurulcam catlatıcı ama ılsıkı yapmaya dermanım yokk senağlamaboşuna ıctım ılaclarıı bosuna yumoslar olustu senağlama
evet canım hemde çift taraflıydı. iki taraftanda ameliyat oldu.
bu arada kizlar kocisim dün ilk defa bi baskaydiCADIARZU
ben söylemeden ignemi almis,az kalmisti,normalde hayatta ilgisini cekmez..
sonra eve geldi igneyi görünce bende dedim hayirdir,gerek yoktu zaten haftaya bitecek tedavi diye:dilcikar:öyle bisey konustugumuzu sanmiyorumda hatirlamiyorumda dedi..
sonra apar topar hadi sen evde bunalmissindir diye biryerlere götürdü beni,ana bi baktim bebis magazasi!!ben tabi aynen böyle:1shok:
ne seker seyler vardi anlatamam,demek aklin basina geldi bürütüs dedimehh o kadar bebis esyalarinin icinde herseyi unuttum tabii ve bu defada kiz olucakti erkek olucakti tartismasi basladi,dogmemis bebege don bicme hesabi...ufak tefek bisiler aldik..hem özür dilemek icin hemde bana moral olsun diye götürmüs beni...:asigim:
inanin baska hicbisey o anki kadar mutlu edemezdi beni...
yani tedaviye devam edicemmm,bi dahada burnunu kivirmicak bana beyfendi
canım cucum sevindim valla kocişin gönlünü almış bazen gıcuklukları tutuyo bu erkkelerin
Cumartesi ben çalışıyom :sm_confused:
arada ben götürüyom onu merak etme ister üşensin ister üşenmesin delikafadulden
valla çocuk için
günaydın yavrular ben geldim.
kızlar sabah doktora gittim geldim.haliyle kist var. ama küçükler adetle giderler dedi. d.kontrol hapına gerek yok dedi. ama 3. aşılamayı yaptıracaksan d.kontrol hapını kullan dedi.
şimdi bişi sorucam sizlerede
doktorum dediki tüpbebek için 3 aşılama şarttı ya. artık değil. 2 aşılamadan sonra geçebiliyosun.
ben evlilikte 3 yılımı doldurmadığım için geçemiyorum.6 haziranda doluyo 3 yılım. 2 tercihin var dedi. ilaçları kendin alırsın 3. aşılamayıda deneriz dedi tabi istersen dedi. yada evlilikde 3. yılı doldur gel tüpbebek yapalım dedi. 2 hakkım varmış tüpbebek için.
bende diyorum sayı yükselmiş ken 1 aşılama daha deneyeyimmi tüpbebeğe kadar.hareket ve sayı artmış ama doktor çok bişi demedi bunun için şansın biraz daha artmış dedi sadece.
şimdi öğleden sonrda başka bir doktordan randevu aldım. bide ona gidicem bakalım bide başka doktor ne diyecek merak ediyorum.
kizlar herkes kendine iyi baksin insallah
bugunde guzel haberler aliriz
galiba ben tam 1 aydir disari cikmiyormusum dr ve hastaneler haric bugun biraz kafa dagiticam gezip tozucam kocisle
tabi surekli ona catiyorum sikintidan kavga edip geri donmezsek
gorusmek uzereeeeee
canım hareket biraz az ama çok az değil.....tabiki başka dr ada göstera.shakınızda hayırlısı olsun canım....ama doktor tüpbebeğe ihtiyacınız kalmadı demedi orda takıldım kaldım bende. hareket genede az dedi. o yüzden başka bir doktorla daha görüşücem
iyiyim canım ....her zamanki işler....uğraşıp duruyorum.....anladi fadigim cok sagol....sen nasilsin bakalım.....
kizlar bisi sorcammm yine ben merakli melehat olarakkaydirigubbakcemile3
ben yaklasik 1 aydir ignelerimi vuruyorum ya,gelecek adetime az kaldi 17sinde falan...
simdii bu igneleri vururken hamile kalinmiyor mu???:uhm:
yaz kızlar ne güzel benim eşim hiçböyle şeyler yapmıyor garibimin aklına mı gelmiyor düşünmüyorki hiç anlamadım gitti buara işe takmış durumda morali çok bozuk belkide ondan ama ne bileyim hayatta herşey düşünür yapar ama bebekle ilgili henüz böyle incelikler görmedim daha doğrusu evlendikten sonra bişiler oldu bizimkine napıcam ben yardım edin ya
kizlar herkes kendine iyi baksin insallah
bugunde guzel haberler aliriz
galiba ben tam 1 aydir disari cikmiyormusum dr ve hastaneler haric bugun biraz kafa dagiticam gezip tozucam kocisle
tabi surekli ona catiyorum sikintidan kavga edip geri donmezsek
gorusmek uzereeeeee
niye bu kadar morelin bozuk canım....balsuratım geçmiş olsun allahım çektiklerinin karşılığını biran önce versin hayırlı sağlıklı bir bebek haberi alalım senden inşallah şifa bulursun güzelim
yarın doğum günü yapıcam eşime ama o bile burnumdan geldi ne olcak böyle yaa moralim bozuk kızlar
yaz kızlar ne güzel benim eşim hiçböyle şeyler yapmıyor garibimin aklına mı gelmiyor düşünmüyorki hiç anlamadım gitti buara işe takmış durumda morali çok bozuk belkide ondan ama ne bileyim hayatta herşey düşünür yapar ama bebekle ilgili henüz böyle incelikler görmedim daha doğrusu evlendikten sonra bişiler oldu bizimkine napıcam ben yardım edin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?