Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben doktora gidiyorum.bi ifadesini alayım niye tutmadı bu aşılama diye..ya o beni kovar yeter artık senden çektiğim diye yada ben pes ederim.bi bakalım ne diyecek adam ümitli ama bende iş yok.bi arkadaş vardı aşılama yaptıran,aşılama sırasında doktor bağırmış niye menileri içine çekmiyosun diye çok güldüm nasıl çeksinki içine.demekki ben iyi çekememişim anlaşıldı.şaka bi yanada işallah bu ay herşey yolunda gider usandım artık ilaç ilaç.her yerimden ilaç fışkırıyor artık.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu gün cuma bu günlerin hürmetine bebişlerimizi nasip etsin rabbim..

fadikcim aslında bebeği kafaya taktığndan değil ya ne bileyim herşeyle ilgileniyor ama bebek konusunda sanıırım ikimzide daha böle farkında değiliz bişeylerin birde yarın doğum günü yapıcam bütün sevdiği insanları çağırayım istedim bütün akrbaları sağolsun yarı yolda bıraktılar kimse gelmicek bende kendi ailemi çağırmıştım onlar var herzmanki gibi yanımızda uzaukta da olsalar burakilerin yerini dolduruyorlar ya ona bozuluyorum başka zmaan herkes ortada ya da biz herkesin herşeyinde yanlarında aman b oşver canım yaaa

arkadaşlar bilenler bilir dişim ağrıyo birkaç gündür dün dişçiye gittim bana antibiyotik verdi yine kahroılası 20 lik dişim çürümüş pazartesi günü çekilecekksenağlamaçok korkuyorummmsenağlama bide verdiği antibiyotiği yutamıyorum hap yutma özürlüyümm:çok üzgünüm:4 bardak su içtim hap hala ağzımdaa ve dayanamadım sonunda çiğnedimm ,şimdide beni korku aldı acaba bişey olurmu diye midem bulanıyoosenağlamasenağlamasenağlama birazdan eczaneye gidecem ve soracam çiğnesem bişey olurmu diye ya da iğnesini alacamm:sm_confused:,,sizce çiğnemekle bişey olurmu kızlarrfisfisfis

neslihan bence çiğneme canım.. bazı ilaçlar için okumuştum önemli sonuçlar doğuruyor diye.. özellikle apranax için. hapları çiğnemeyin kızlar.. yutamıyorsan dediğin gibi iğne falan varsa onu iç.. eczaneye sor bii. olmadı sağlık ocağına git.. ama bir daha hiç çiğneme..

kovarsa sende bi tokat yapıştır kaç delikafadulden delikafadulden sana verdiğim emeklere yazıklar olsun de kaydirigubbakcemile3 sen bi dahakine iyice çek bak doktoru kızdırma kaydirigubbakcemile3 hey yarabbim bir de doktor olmuş.. inş duaların kabul olur canım..

canlar ben evde oturmaktan bunaldim,havada güzel eccik yürüyüs yapicam...
hepinizi kocaman öpüyorummm

benim içinde gez.. burası da güzel bugün ama işlerden kafamı bile kaşıyamıyorum :çok üzgünüm: temiz hava bol gıda yap gel sen hadeeee şutarafagitti

slm kızlar napıyonuz bakiim, misafirim gelecekte onları beklerken bi slm veriiiim dedim arkadaşlarıma, güya tatili bekledik daha çok girerim diye ama kocişten ve gezmekten hiç fırsat olmadı neyse okul açılsın daha sık görüşürüz inşallah hepinizi çook özledim yaa

Sayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:

hadi hayırlısı olsun canım.. bu kez yüzün güler inş.. günleri iyi değerlendir haaaa :)

kızlar herkese hayırlı cumalar.rabbım tez zamanda dıleklerımızı bızlere nasıp etsın.allah yar ve yardımcımız olsun...
bu arada nevrosum yenı adetım 4 mart...

slm kızlar ben bugün baya geç kalktım eşim gece nöbetçiydi nasılsınız işallah iyisinizdir allah yardımcımız olsun hepimizin

İşte ben bu balsuratı özlüyooorruuummmm.
Balsurat kendine gel artık.
Dua ediyoruz senin için.
İnşallah biran önce iyileşirsin.
Seni seviyoruz yavyuummm..

yok canım benim benim eşimde eczacı kesinlikle bişey olmaz ama tadına dayanabilmen iyi çok acı oluyor ozaman belki kendine çok sitres yaptığın için vücudun atmak istemiş dokunmuş olabilir bazı ilaçları bünyemiz kabul etmiyor biliyorsuun daha içmesen iyi olur doktorundan ilacını değiştirmesini iste canım

sabırsız canım Allah yardımcın olsun.durmak yok tam gaz devam

Ayy canım benim şimdi görüyorum gerçekten.
geçmişi daha yeni okuyorum.
Allah kavuştursun sizi.
Ve inşallah geldiği gibi doğal yoldan hamiş kalırsın.
Senin kociş de az değil ama.Niye daha önce ameliyatı kabul etmedi. Keşke olsaydı daha önce.Ama olsun bunda da vardır bi hayır.Belki gelince doğal yoldan kalırsın ve eşin de ameliyat olmaz belki.
Arada gelirim sana kalmaya.Seni yalnız bırakmayız.
Bu arada İstanbul buluşması noldu?Ayarladınız mı bi yer....

nesrinsavaş Allah kavuştursun.herşeyde vardır bir hayır.eşinin yanına keçiboynuzu falan verseydin,bu zaman içinde faydası olurdu belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…