arkadaşlar bilenler bilir dişim ağrıyo birkaç gündür dün dişçiye gittim bana antibiyotik verdi yine kahroılası 20 lik dişim çürümüş pazartesi günü çekilecekksenağlamaçok korkuyorummmsenağlama bide verdiği antibiyotiği yutamıyorum hap yutma özürlüyümm:çok üzgünüm:4 bardak su içtim hap hala ağzımdaa ve dayanamadım sonunda çiğnedimm ,şimdide beni korku aldı acaba bişey olurmu diye midem bulanıyoosenağlamasenağlamasenağlama birazdan eczaneye gidecem ve soracam çiğnesem bişey olurmu diye ya da iğnesini alacamm:sm_confused:,,sizce çiğnemekle bişey olurmu kızlarrfisfisfis
kızlar ben doktora gidiyorum.bi ifadesini alayım niye tutmadı bu aşılama diye..ya o beni kovar yeter artık senden çektiğim diye yada ben pes ederim.bi bakalım ne diyecek adam ümitli ama bende iş yok.bi arkadaş vardı aşılama yaptıran,aşılama sırasında doktor bağırmış niye menileri içine çekmiyosun diye çok güldüm nasıl çeksinki içine.demekki ben iyi çekememişim anlaşıldı.şaka bi yanada işallah bu ay herşey yolunda gider usandım artık ilaç ilaç.her yerimden ilaç fışkırıyor artık.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu gün cuma bu günlerin hürmetine bebişlerimizi nasip etsin rabbim..
canlar ben evde oturmaktan bunaldim,havada güzel eccik yürüyüs yapicam...
hepinizi kocaman öpüyorummm
Geçicezzz hep beraberr inşallahhh hehe .:teytey::CüvCüv::ecrin_bebek:
Canumm kilo almak yerine veriyorum 4 kilo gitti 55 kiloyum boyda uzun iskelet olmiyim bebemi taşıcam yabiraz güçlü olayım :):CüvCüv::roflol: :roflol:
arkadaşlar bilenler bilir dişim ağrıyo birkaç gündür dün dişçiye gittim bana antibiyotik verdi yine kahroılası 20 lik dişim çürümüş pazartesi günü çekilecekksenağlamaçok korkuyorummmsenağlama bide verdiği antibiyotiği yutamıyorum hap yutma özürlüyümm:çok üzgünüm:4 bardak su içtim hap hala ağzımdaa ve dayanamadım sonunda çiğnedimm ,şimdide beni korku aldı acaba bişey olurmu diye midem bulanıyoosenağlamasenağlamasenağlama birazdan eczaneye gidecem ve soracam çiğnesem bişey olurmu diye ya da iğnesini alacamm:sm_confused:,,sizce çiğnemekle bişey olurmu kızlarrfisfisfis
sabırsız canım Allah yardımcın olsun.durmak yok tam gaz devamSayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
ayyy canım benim ağzından bal damlıyor...
inşallahhh bitanem sabah eşimle telefonda aynı şeyi görüştük...
sevcan eşim ne dedi biliyormusun sabah
duyunca şok oldum yaaa. keşke ameliyat olsaydım.bu süre zarfında iyileşme olurdu ve gelince hemen çocuk yapardık dedi...
düşünebiliyormusun kesinlikle ameliyat olmayacağım diyen adam birden 365 derece döndü.inşallah gelince ameliyat olmaktan vazgeçmez....:teytey:
http://www.kadinlarkulubu.com/5199642-mesaj234.html
Kızlarr TIKLAYINDA gülün biraz ben küçükken........ :)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?