Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Casper' ımm kaydirigubbakcemile3 sağol cnm o senin tatlılığın sositososito

cornelia :)) tşk bitanem sizde ölee

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben çarşamba günü rahim filmi ve sulu ultrason çetirecem çok korkuoyrum kızlar sulul ultrason nasıl oluyor bilen varsa nasıl oldugunu yazarmısınız.

selam kızlar napıosunuzz..ben iyi sayılırım..nevrocum cnm basarılar dilerim eşine innş sınavı iyi gecer..
sabırsız canım hayırlı olsun ikinci asılaman hayırlı olsun inş bu sefer gelir bebeler hemde çifter çifter...
balkafam cnm benım kendine ggel artık yıpratma kendını bu kadar ne oluo sana bak yumoşlarda büyümüş hemde dört tanee buay gelecek bebişlerin inş zorlada olsada gir ilişkiye sen yat eşin halletsin:))
yagmurcan ay cok güldüm helekı o ikbal teyze gelior anne demene ay koptum vallaaa cok sekersin bitanem..
nesrincim cnm allah kavuştursun inş hayırlısıyla dönüp gelirr sonrada bebeler gelir inş:))
canım casper degerleriniz iyi son kez asılama dene bence sonra tüp bebege gec cnm..dgerler çok kötü deil bakarsın gelir bebegın)
yabangülüm o doktor ne öle menıleri cek içine..benımkıde bazen dalga geciıor benle ceksene içine die ..benımkıler heralde geriye hareketli ondan geri tepior dıor ee ben kırılıom gülmekten bu sefer hepsi dışarıyaa geri....zuhahahaha

Casper' ımm kaydirigubbakcemile3 sağol cnm o senin tatlılığın sositososito

cornelia :)) tşk bitanem sizde ölee

küçüklük anıların çok güzeldi canım güldürdün bizi kaydirigubbakcemile3 inşallah senin bebişinde senin gibi şeker olur hep güldürür sizi canım hihoyyyt

sulu ultrason mu ilk defa duydum sanırım diğer arekdaşlarda ilk defa duyduğu için yanıt veremedi yoksa
soru nu duyduk

kızlar ben şimdi dr dan geldim iğnelerim bitmişti ve yumişlerime bakıldı sol tarafta yok yumiş ama sağda var bir tane 13mm dr 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar gel dedi ne kadar olması gerek yumişlerin daha ne kadar vuruncam iğne göbüşüm delik deşik oldu yaffffffff

kızlar herkese hayırlı cumalar

yarın inşaallah aşilamam var kızlar benım için dua edın olurmu bir tanae yumurtam vamış dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum ama hiç sancım filan yok böylemi olması gerekiyor analamadım inşaallah kolay geçer herşey yolunda gider
:Saruboceq::Saruboceq:

canım hiç olmamasından en azından 1 tane yumoş olması iyi inşallah en güzel sonuçları elde edersin biraz daha dişini sık canım en kısa zamanda bebişin sana gelir kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşım meraketme sancının olmaması normal zaten sen birşey hissetmiyorsun o içerden acılıyor hadi bakalım inşallah hayırlı habr alırız sendendelikafadulden

canım üzme kendini...sizde ailece kutlarsınız:1hug:

geçmiş olsun canıma.s ilaç konusunda bir bilgim yok:sm_confused:

şimdiden hayırlı olsun canıma.s. inşaallah bu sefer pozitif olur.....

kızlar ben 2. doktoruma gidiyorum bakalım bu ne diyecek. gelirim gene byyyyyyyyyy
heyacaanla bekliyoruz canım.....
slm kızlar nasılsınız ben çarşamba günü rahim filmi ve sulu ultrason çetirecem çok korkuoyrum kızlar sulul ultrason nasıl oluyor bilen varsa nasıl oldugunu yazarmısınız.

canım benim de bir bilgim yok:sm_confused:

canım hayırlısı olsun...ben aşılma hakkında çok şey bilmiyorum....

allah yardımcın olsun canım....inşallah bebişin gelecektir.....

sende merak etme canım arkadaşım yumurta toplana bilmesi için en az 18 mm olur ki pazartesiye kadar çoktan 18 i gecer bile:jeyyar: pazartesi haber ver mrak ederim şimdi

kızlar liste tutacağım.istanbulda buluşmaya katılmak isteyenler bana özelden başvurabilirler....
organizasyon benden:))) liste belirlendikten sonra uygun bir yer ve tarih belirleyeceğim.sonra görüşelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…