kızlar ben 2. doktoruma gidiyorum bakalım bu ne diyecek. gelirim gene byyyyyyyyyy
Casper' ımm kaydirigubbakcemile3 sağol cnm o senin tatlılığın sositososito
cornelia :)) tşk bitanem sizde ölee
kızlar ben 2. doktoruma gidiyorum bakalım bu ne diyecek. gelirim gene byyyyyyyyyy
sorumu okudunuzmu sulu ultrasonu bilen yokmu
kızlar ben şimdi dr dan geldim iğnelerim bitmişti ve yumişlerime bakıldı sol tarafta yok yumiş ama sağda var bir tane 13mm dr 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar gel dedi ne kadar olması gerek yumişlerin daha ne kadar vuruncam iğne göbüşüm delik deşik oldu yaffffffff
millet istanbul buluşması ne oldu yaaa.:))
kızlar herkese hayırlı cumalar
yarın inşaallah aşilamam var kızlar benım için dua edın olurmu bir tanae yumurtam vamış dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum ama hiç sancım filan yok böylemi olması gerekiyor analamadım inşaallah kolay geçer herşey yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
canım üzme kendini...sizde ailece kutlarsınız:1hug:fadikcim aslında bebeği kafaya taktığndan değil ya ne bileyim herşeyle ilgileniyor ama bebek konusunda sanıırım ikimzide daha böle farkında değiliz bişeylerin birde yarın doğum günü yapıcam bütün sevdiği insanları çağırayım istedim bütün akrbaları sağolsun yarı yolda bıraktılar kimse gelmicek bende kendi ailemi çağırmıştım onlar var herzmanki gibi yanımızda uzaukta da olsalar burakilerin yerini dolduruyorlar ya ona bozuluyorum başka zmaan herkes ortada ya da biz herkesin herşeyinde yanlarında aman b oşver canım yaaa
arkadaşlar bilenler bilir dişim ağrıyo birkaç gündür dün dişçiye gittim bana antibiyotik verdi yine kahroılası 20 lik dişim çürümüş pazartesi günü çekilecekksenağlamaçok korkuyorummmsenağlama bide verdiği antibiyotiği yutamıyorum hap yutma özürlüyümm:çok üzgünüm:4 bardak su içtim hap hala ağzımdaa ve dayanamadım sonunda çiğnedimm ,şimdide beni korku aldı acaba bişey olurmu diye midem bulanıyoosenağlamasenağlamasenağlama birazdan eczaneye gidecem ve soracam çiğnesem bişey olurmu diye ya da iğnesini alacamm:sm_confused:,,sizce çiğnemekle bişey olurmu kızlarrfisfisfis
Sayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
heyacaanla bekliyoruz canım.....kızlar ben 2. doktoruma gidiyorum bakalım bu ne diyecek. gelirim gene byyyyyyyyyy
slm kızlar nasılsınız ben çarşamba günü rahim filmi ve sulu ultrason çetirecem çok korkuoyrum kızlar sulul ultrason nasıl oluyor bilen varsa nasıl oldugunu yazarmısınız.
canım hayırlısı olsun...ben aşılma hakkında çok şey bilmiyorum....kızlar ben şimdi dr dan geldim iğnelerim bitmişti ve yumişlerime bakıldı sol tarafta yok yumiş ama sağda var bir tane 13mm dr 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar gel dedi ne kadar olması gerek yumişlerin daha ne kadar vuruncam iğne göbüşüm delik deşik oldu yaffffffff
kızlar herkese hayırlı cumalar
yarın inşaallah aşilamam var kızlar benım için dua edın olurmu bir tanae yumurtam vamış dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum ama hiç sancım filan yok böylemi olması gerekiyor analamadım inşaallah kolay geçer herşey yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben şimdi dr dan geldim iğnelerim bitmişti ve yumişlerime bakıldı sol tarafta yok yumiş ama sağda var bir tane 13mm dr 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar gel dedi ne kadar olması gerek yumişlerin daha ne kadar vuruncam iğne göbüşüm delik deşik oldu yaffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?