Ben geldim. ama öldüm ya sabahtan beri doktor doktor. hakket yakındır kovulmam kızlar habire doktor için izin alıp alıp gidiyorum. neyse bugün d.kontrol hapına başla dedi. eşimin değerleri için güzel dedi. eskiye nazaranda daha iyi dedi. eşimede zınc( çinko) + vitaminc verdi. banada d.kontrol verdi. bugün içmeye başla dedi.bu gittiğim doktor 3. aşılamam için % 50 şans verdi sol yumurtalığının yumurtlamasına bağlı şansın dedi. her şeyi kendim takip ediyorum dedi.
şimdi her zamanki doktorum şansın % 15 dedi. 3. aşılamayı yapacaksan d.kontrol hapı iç yapmayacaksan içme dedi. 3. aşılamanın ilaçlarını tamamen sen alıyosun dedi. 700 ytl falan tutuyororada ürolojide sorun yaşamıştım aşılamamda hatırlarsanız vede kendi doktorum yapmıyo aşılamayı başkasına yaptırıyor.ayrıca sakın daha fazla kilo alma dedi. kilonu koru dedi hatta verebilirsen birazda kilo ver dedi tüpbebeğe kadar
bugün gittiğim doktor ise özel bir hastanede. şansın % 50 dedi. d.kontrol hapı verdi. 3. aşılaman için ilaç ssk ile halen alabilirsin ilaç ünitesi 3000ml sen doldurmamışsın dedi ssk yarısını karşılayarak aırsın halen dedi. buradada hakkatten ilacı ssk karşılarsa 400 falan tutar hastanede 255 istiyor aynı hesaba geliyor aşılamayıda doktorun direk kendisi yapacak . kafam çok karıştı benim ya:uhm:
aslında bende öyle diyorum hiç sorunu olmayan yani sebepsiz interfilitede file tüm kitaplar doktorlar % 20 diyolar bu doktorun % 50 demesi beni şaşırttı.
önceki doktorumda % 10 diyordu şimdi sayı yükselince % 15 dedi zaten aşılamada % 20 den fazla olamaz dedi.
kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:
merhabalr kızlar....çok sevindim ncinar cım inşallah bebeişin de gelir kısa zamanda peki bunun için özel bi kür felan uyguladınız mı biz de yapsak ???
biz 2 yıl önce ögrenmiştik canım keci boynuzu kuru uyguladık asılama asamasındayım kasımdan beri e vitamini kullanıyo bi hafta falan havuc suyu içti ama sigara içince bıraktı zararlıymış beraber içmek bu sadece ama cok sasırdık %1 den %18 cıkmışbi de bebiş gelse cok guzel olacak
kızlar ben şimdi dr dan geldim iğnelerim bitmişti ve yumişlerime bakıldı sol tarafta yok yumiş ama sağda var bir tane 13mm dr 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar gel dedi ne kadar olması gerek yumişlerin daha ne kadar vuruncam iğne göbüşüm delik deşik oldu yaffffffff
kızlar herkese hayırlı cumalar
yarın inşaallah aşilamam var kızlar benım için dua edın olurmu bir tanae yumurtam vamış dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum ama hiç sancım filan yok böylemi olması gerekiyor analamadım inşaallah kolay geçer herşey yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
casper yaptır sen canım.. karar ver kendi doktorundan rica et .. manyak mı ne niye kendisi yapmıyo.. kim yaparsa yapsın tutsun da.. Allah nasip etsin sana inş bu kez ŞenizBen geldim. ama öldüm ya sabahtan beri doktor doktor. hakket yakındır kovulmam kızlar habire doktor için izin alıp alıp gidiyorum. neyse bugün d.kontrol hapına başla dedi. eşimin değerleri için güzel dedi. eskiye nazaranda daha iyi dedi. eşimede zınc( çinko) + vitaminc verdi. banada d.kontrol verdi. bugün içmeye başla dedi.bu gittiğim doktor 3. aşılamam için % 50 şans verdi sol yumurtalığının yumurtlamasına bağlı şansın dedi. her şeyi kendim takip ediyorum dedi.
şimdi her zamanki doktorum şansın % 15 dedi. 3. aşılamayı yapacaksan d.kontrol hapı iç yapmayacaksan içme dedi. 3. aşılamanın ilaçlarını tamamen sen alıyosun dedi. 700 ytl falan tutuyororada ürolojide sorun yaşamıştım aşılamamda hatırlarsanız vede kendi doktorum yapmıyo aşılamayı başkasına yaptırıyor.ayrıca sakın daha fazla kilo alma dedi. kilonu koru dedi hatta verebilirsen birazda kilo ver dedi tüpbebeğe kadar
bugün gittiğim doktor ise özel bir hastanede. şansın % 50 dedi. d.kontrol hapı verdi. 3. aşılaman için ilaç ssk ile halen alabilirsin ilaç ünitesi 3000ml sen doldurmamışsın dedi ssk yarısını karşılayarak aırsın halen dedi. buradada hakkatten ilacı ssk karşılarsa 400 falan tutar hastanede 255 istiyor aynı hesaba geliyor aşılamayıda doktorun direk kendisi yapacak . kafam çok karıştı benim ya:uhm:
çınar sizinde gözünüz aydın.. belli de olmaz bebekte geliverir :1hug:kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:
kızlar eşim türkiyeden az önce çıktı son kez konuştuk.artık ne zaman limana giderse o zaman görüşebileceğiz...:a015:
bir mendildir ki sallanır yarin elinde ayrılık
yürüye yürüye bitmez gurbet yolunda ayrılık...
yollarının boyu uzun sonu gelmez yolum uzun
ayrılığı çeken bilir, gurbet ele çıkan bilir:a015:
çizgi çizgi yol yol olur ,yarin elinde ayrılık
ayrılık sevda yüküdür bitmez tükenmez öyküdür
bazen içli bir türküdür
ozan dilinde ayrılık ozan dilinde ayrılık
dün geceden beri bu parçayı dinliyorum.çok zor yaaa...Rabim kimseye mecbur kalmadıkça yaşatmasın...:çok üzgünüm:
gözünüz aydın.darısıda başımıza inşallah.en kısa zamanda bebek müjdesinide bekliyoruz süprizzzzzkızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:
senağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaÇok kötüyüm kızlarr hep yatıyorumm nete bıle gırmeye halım yok evde işlerimi bile zor yapıyorum yatıyorum.ne yemek yıyebılıyorum nede bısey yapabılıyorum ıcım patlıcak gıbııı bayılcakk gıbıyımm bu hormon ılacları mahvettı zayıf anımda yakaladı benııpsıkıyatrıse gıtmek ıstemıyorum ıstemıyorumsenağlamaKorunmak 1yıl ıstemıyorum oysakı daha yenı tedavıye yenı baslamıskensenağlamabu ay 4 saglıklı yumosum var aksam ıgne vurulcam catlatıcı ama ılsıkı yapmaya dermanım yokk senağlamaboşuna ıctım ılaclarıı bosuna yumoslar olustu senağlama
aşılaman hayırlı olsun tatlişim sen galip gelip ANNE olucaksın hayırlısıylaSayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
ne güzel bir haber hayırlısıyla bebiş gelir inşş....kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:
hoşgeldin pinkcim.bende çıkıyorum.kociş geliyomuş,yemek hazırlayayım.herkese iyi akşamlar.iyi haftasonları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?