Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben geldim. ama öldüm ya sabahtan beri doktor doktor. hakket yakındır kovulmam kızlar habire doktor için izin alıp alıp gidiyorum. neyse bugün d.kontrol hapına başla dedi. eşimin değerleri için güzel dedi. eskiye nazaranda daha iyi dedi. eşimede zınc( çinko) + vitaminc verdi. banada d.kontrol verdi. bugün içmeye başla dedi.bu gittiğim doktor 3. aşılamam için % 50 şans verdi sol yumurtalığının yumurtlamasına bağlı şansın dedi. her şeyi kendim takip ediyorum dedi.

şimdi her zamanki doktorum şansın % 15 dedi. 3. aşılamayı yapacaksan d.kontrol hapı iç yapmayacaksan içme dedi. 3. aşılamanın ilaçlarını tamamen sen alıyosun dedi. 700 ytl falan tutuyororada ürolojide sorun yaşamıştım aşılamamda hatırlarsanız vede kendi doktorum yapmıyo aşılamayı başkasına yaptırıyor.ayrıca sakın daha fazla kilo alma dedi. kilonu koru dedi hatta verebilirsen birazda kilo ver dedi tüpbebeğe kadar

bugün gittiğim doktor ise özel bir hastanede. şansın % 50 dedi. d.kontrol hapı verdi. 3. aşılaman için ilaç ssk ile halen alabilirsin ilaç ünitesi 3000ml sen doldurmamışsın dedi ssk yarısını karşılayarak aırsın halen dedi. buradada hakkatten ilacı ssk karşılarsa 400 falan tutar hastanede 255 istiyor aynı hesaba geliyor aşılamayıda doktorun direk kendisi yapacak . kafam çok karıştı benim ya:uhm:

cnm sen önce hangi doktora yaptırcaksın ona karar ver ama her zamanki doktorun niye kendi yapmıyo onu anlamadım şimdiki doktorun %50 şansın diyerek biraz iddalı konuşmuş aşılama için hiç bi zaman %50 şans verilmez yani tutarsa % 1 lik ihtimallede tutar tabiki o ayrı ama bu kadar şans verince tutmazsa hayal kırıklığı büyük olur diye düşünüyorum ama değerleriniz güzel tekrar denemye değer cnm sen kime yaptırcağına karar verip yaptır 3. yü

aslında bende öyle diyorum hiç sorunu olmayan yani sebepsiz interfilitede file tüm kitaplar doktorlar % 20 diyolar bu doktorun % 50 demesi beni şaşırttı.

önceki doktorumda % 10 diyordu şimdi sayı yükselince % 15 dedi zaten aşılamada % 20 den fazla olamaz dedi.

evt bitanem %20 olur en fazla anladığım kadarıyla özelde şansın daha yüksek demek istemiş ama bu işte önmeli olan doktor özeli geneli önemli diyil yoksa,yeterki yapan doktor iyi olsun allah ta nasip etmiş olsun ama %50 diyede heveslendirilmez insan yani benim biraz garibime gitti fisfisfis

kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:

aşılamada mı % 50 dedi :1shok:
bana tüp bebekte bile % 35 şans verildi be o doktor özel mi para avcısımı yoksam :roflol:
ama inşallah dediği gibi olur casper:CüvCüv:

kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:

merhabalr kızlar....çok sevindim ncinar cım inşallah bebeişin de gelir kısa zamanda peki bunun için özel bi kür felan uyguladınız mı biz de yapsak ???

merhabalr kızlar....çok sevindim ncinar cım inşallah bebeişin de gelir kısa zamanda peki bunun için özel bi kür felan uyguladınız mı biz de yapsak ???

biz 2 yıl önce ögrenmiştik canım keci boynuzu kuru uyguladık asılama asamasındayım kasımdan beri e vitamini kullanıyo bi hafta falan havuc suyu içti ama sigara içince bıraktı zararlıymış beraber içmek bu sadece ama cok sasırdık %1 den %18 cıkmış bi de bebiş gelse cok guzel olacak

nevrom esin insallah sinavini alir canim
nesrinsavas allah kavustursun canim boyle uzun ayriliklar cok zor
casperim sayi yukselmis bencede asilamani yaptir canim
ncinar canim cok guzel bir haber bu

kizlar bu gun arkadasimla pazara gittik donerken hediye dukkaninin onunden gecerken saatlere baktim sevgililer gunu icin aklimda hicbir sey yoktu girdik iceri kocisime bir saat aldim evde sakladim gunu gelsin vericem hediyesini

mşllah canım ya güzel artmış inşallah bebişine kavşursun kısa zamanda..

elçin hadi gözün aydın canım.. inş bu kez sevinirsin.. vur sen vur boşver kaydirigubbakcemile3

belya seninde aşılaman sorunsuz geçer inş canım.. zamanı geldiğinde de güzel sonucu söylersin bize Şeniz

casper yaptır sen canım.. karar ver kendi doktorundan rica et .. manyak mı ne niye kendisi yapmıyo.. kim yaparsa yapsın tutsun da.. Allah nasip etsin sana inş bu kez Şeniz

çınar sizinde gözünüz aydın.. belli de olmaz bebekte geliverir :1hug:

iyi akşamlar kızlar,

Nesrin Allah kavuştursun canım,benim eşimde İzmirde askerde senağlama seni çok iyi anlıyorum bugün şafak 99 ve nihayet çift haneli rakamlara geçtik çok şükür,seninki iş için benimkisi ise askerlik için gitti ama sonuçta hasret var,şimdi daha iyi anladım eşimin kıymetini ve meğer o varken yüzüm gülermiş o varken her şey daha da bir güzelmiş,Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,bir an önce zaman çabuk geçerde kavuşuruz eşlerimize ...

gözünüz aydın.darısıda başımıza inşallah.en kısa zamanda bebek müjdesinide bekliyoruz süprizzzzz

hoşgeldin pinkcim.bende çıkıyorum.kociş geliyomuş,yemek hazırlayayım.herkese iyi akşamlar.iyi haftasonları.

balım ALLAH şifanı vericek canım .ok iyi olucaksın olumsuz düşünceleri sil gitsin tatlımm..

aşılaman hayırlı olsun tatlişim sen galip gelip ANNE olucaksın hayırlısıyla

ne güzel bir haber hayırlısıyla bebiş gelir inşş....

hoşgeldin pinkcim.bende çıkıyorum.kociş geliyomuş,yemek hazırlayayım.herkese iyi akşamlar.iyi haftasonları.

güle güle canım kolaygelsin sana..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…