Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim bende seni çok iyi anlıyorum...çok zor ayrılık.şuan evde tek başımdayım.hiçbirşeyden zevk almıyorum yaa.yemekteyizi izlemek bile istemiyor canım.koçişimle kumanda kavgalarımızı bile şimdiden özledim. Rabbim bir daha başımızdan eksik etmesin...senin şafağın az kalmış canım.umarım biran önce kavuşursunuz...:1hug:

gezdim geldim bile bitanemmm,senin icinde gezdim:)
bitanem cok sevindim...kesinlikle igneler ilaclar bizden korkmali..helal olsun sana:))hadi insallah melegin beklétmez seni:Saruboceq:
sorumu okudunuzmu sulu ultrasonu bilen yokmu
canim rahme kataterle su veriyorlar,rahimde herhangi bir et parcasi,et beni vs.seyler varmi ona bakiyorlar...
ayy bitanem...hadi bakalimm insallah yeterince büyürler yumoslar..banada öyle dedide bende bu haftayi kendimi delmekle geciricem...aynen göbisim mosmor oldu,elege döndüm ya-tatlicadiarzu-
hadi insallah tutar canim..elbette dua ederiz..insallah bebegin gelir bir an önce:Saruboceq:
canim ordaki fiyatlar konusunda fikrim yok ama sansin arttigina cok sevindimm.hadi insallah olucak bu sefer,ben inaniyorum bitanem,,,
canim her doktor öyle tek sonuca bakarak sans vermiyor,kimi biseyi daha göz önüne aliyor kimi atliyor,kimi bi sonucu hesaba katmiyor falan filan...yani takilma oraya...
benim bi tanesi %80 dedi..ayni klinikteki diger doktorum yüzde veremem degerler degisebilir dedi...hayirlisini dileyelim canim benim..:Saruboceq:
kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:

cok iyi bir haber bu canim...ne kullandiniz siz??ay hadi insallah gelir melegin canim ya...:Saruboceq:

kizlar birkac bilgiye ulastim sizlede paylasayim gerci biliyorsunuzdur ama olsun...

-Esinizin kalin,dar pantolon ve ic camasiri giymesini engelleyin.
-sicak sauna ve banyodan kesinlikle uzak durmasini saglayin.
-yatak odanizi fazla sicak tutmayin..
-iliski sonrasinda belinize yastik koyarak bir kac saat kesinlikle kalkmayin
-orgazm olmak rahimdeki ph seviyesini ve spermlerin rahime ulasmasini kolaylastirdigi icin kesinlikle iliskiyi ödev olarak görmeyin..
-sabah erken saatlerde cinsel iliskiyi tercih edin cünkü sabah saatlerinde spermler en kaliteli oldugu zamanlardir..
-süt ürünlerinin icindeki galaktoz yumurtlamada etkin oldugu icin beslenmenizi bu yönde degistirin..
-asiri kirmizi et ve yagli yemek yemeyin,östrojen seviyenizi düsürebilir.
-vee tabiki stresten uzak yasayin..

kızlar aşılamalarınız hayırlı olsuna.s.

bende iyiyim sagol canim, iste test için gun sayiyorum..
valla gelen kaçiyo anlamadim ((

ben 4.tup bebek tedasindeydim(2dondurulmus embriyo)
aslinda yarin 11.gun yapabilirim ama doktorum saliya kan aldirmami soyledi!!
sabirsizlikla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…