iyi akşamlar kızlar,
Nesrin Allah kavuştursun canım,benim eşimde İzmirde askerde senağlama seni çok iyi anlıyorum bugün şafak 99 ve nihayet çift haneli rakamlara geçtik çok şükür,seninki iş için benimkisi ise askerlik için gitti ama sonuçta hasret var,şimdi daha iyi anladım eşimin kıymetini ve meğer o varken yüzüm gülermiş o varken her şey daha da bir güzelmiş,Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,bir an önce zaman çabuk geçerde kavuşuruz eşlerimize ...
gezdim geldim bile bitanemmm,senin icinde gezdim:)kovarsa sende bi tokat yapıştır kaç delikafadulden delikafadulden sana verdiğim emeklere yazıklar olsun de kaydirigubbakcemile3 sen bi dahakine iyice çek bak doktoru kızdırma kaydirigubbakcemile3 hey yarabbim bir de doktor olmuş.. inş duaların kabul olur canım..
benim içinde gez.. burası da güzel bugün ama işlerden kafamı bile kaşıyamıyorum :çok üzgünüm: temiz hava bol gıda yap gel sen hadeeee şutarafagitti
bitanem cok sevindim...kesinlikle igneler ilaclar bizden korkmali..helal olsun sana:))hadi insallah melegin beklétmez seni:Saruboceq:Sayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
canim rahme kataterle su veriyorlar,rahimde herhangi bir et parcasi,et beni vs.seyler varmi ona bakiyorlar...sorumu okudunuzmu sulu ultrasonu bilen yokmu
ayy bitanem...hadi bakalimm insallah yeterince büyürler yumoslar..banada öyle dedide bende bu haftayi kendimi delmekle geciricem...aynen göbisim mosmor oldu,elege döndüm ya-tatlicadiarzu-kızlar ben şimdi dr dan geldim iğnelerim bitmişti ve yumişlerime bakıldı sol tarafta yok yumiş ama sağda var bir tane 13mm dr 3 iğne daha verdi pazartesi tekrar gel dedi ne kadar olması gerek yumişlerin daha ne kadar vuruncam iğne göbüşüm delik deşik oldu yaffffffff
hadi insallah tutar canim..elbette dua ederiz..insallah bebegin gelir bir an önce:Saruboceq:kızlar herkese hayırlı cumalar
yarın inşaallah aşilamam var kızlar benım için dua edın olurmu bir tanae yumurtam vamış dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum ama hiç sancım filan yok böylemi olması gerekiyor analamadım inşaallah kolay geçer herşey yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
canim ordaki fiyatlar konusunda fikrim yok ama sansin arttigina cok sevindimm.hadi insallah olucak bu sefer,ben inaniyorum bitanem,,,Ben geldim. ama öldüm ya sabahtan beri doktor doktor. hakket yakındır kovulmam kızlar habire doktor için izin alıp alıp gidiyorum. neyse bugün d.kontrol hapına başla dedi. eşimin değerleri için güzel dedi. eskiye nazaranda daha iyi dedi. eşimede zınc( çinko) + vitaminc verdi. banada d.kontrol verdi. bugün içmeye başla dedi.bu gittiğim doktor 3. aşılamam için % 50 şans verdi sol yumurtalığının yumurtlamasına bağlı şansın dedi. her şeyi kendim takip ediyorum dedi.
şimdi her zamanki doktorum şansın % 15 dedi. 3. aşılamayı yapacaksan d.kontrol hapı iç yapmayacaksan içme dedi. 3. aşılamanın ilaçlarını tamamen sen alıyosun dedi. 700 ytl falan tutuyororada ürolojide sorun yaşamıştım aşılamamda hatırlarsanız vede kendi doktorum yapmıyo aşılamayı başkasına yaptırıyor.ayrıca sakın daha fazla kilo alma dedi. kilonu koru dedi hatta verebilirsen birazda kilo ver dedi tüpbebeğe kadar
bugün gittiğim doktor ise özel bir hastanede. şansın % 50 dedi. d.kontrol hapı verdi. 3. aşılaman için ilaç ssk ile halen alabilirsin ilaç ünitesi 3000ml sen doldurmamışsın dedi ssk yarısını karşılayarak aırsın halen dedi. buradada hakkatten ilacı ssk karşılarsa 400 falan tutar hastanede 255 istiyor aynı hesaba geliyor aşılamayıda doktorun direk kendisi yapacak . kafam çok karıştı benim ya:uhm:
kızlar cok mutluyum eşimin 2 yıl önceki sperm morfolojisi %1 di şimdi %18 olmuş cok sasırdık sayı ve hareketlilikte iyi testleri aynı lab. tayaptırdık bebegimiz de gelir inşallah:teytey::lepi:
kızlar herkese hayırlı cumalar
yarın inşaallah aşilamam var kızlar benım için dua edın olurmu bir tanae yumurtam vamış dün akşam çatlatma iğnesini vuruldum ama hiç sancım filan yok böylemi olması gerekiyor analamadım inşaallah kolay geçer herşey yolunda gider :Saruboceq::Saruboceq:
Sayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
bende iyiyim sagol canim, iste test için gun sayiyorum..
valla gelen kaçiyo anlamadim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?