ayy hadi insallahhh melegin seninledir canim...belirtin falan var mi hamislige dairyerimsenibenallahhhh sali günü insallah halay cekicez,halay basi bendenizhihoyyytben 4.tup bebek tedasindeydim(2dondurulmus embriyo)
aslinda yarin 11.gun yapabilirim ama doktorum saliya kan aldirmami soyledi!!
sabirsizlikla bekliyorum
bende iyiyim cucucum ne olsunnn evdeyim takılıom
ayy canım benim yaa çok sevindimbu arada kizlar kocisim dün ilk defa bi baskaydiCADIARZU
ben söylemeden ignemi almis,az kalmisti,normalde hayatta ilgisini cekmez..
sonra eve geldi igneyi görünce bende dedim hayirdir,gerek yoktu zaten haftaya bitecek tedavi diye:dilcikar:öyle bisey konustugumuzu sanmiyorumda hatirlamiyorumda dedi..
sonra apar topar hadi sen evde bunalmissindir diye biryerlere götürdü beni,ana bi baktim bebis magazasi!!ben tabi aynen böyle:1shok:
ne seker seyler vardi anlatamam,demek aklin basina geldi bürütüs dedimehh o kadar bebis esyalarinin icinde herseyi unuttum tabii ve bu defada kiz olucakti erkek olucakti tartismasi basladi,dogmemis bebege don bicme hesabi...ufak tefek bisiler aldik..hem özür dilemek icin hemde bana moral olsun diye götürmüs beni...:asigim:
inanin baska hicbisey o anki kadar mutlu edemezdi beni...
yani tedaviye devam edicemmm,bi dahada burnunu kivirmicak bana beyfendi
değerlerin çok iyi tatlım maddi olarak seni sarsmayacaksa 3. yü deneyebilirsingünaydın yavrular ben geldim.
kızlar sabah doktora gittim geldim.haliyle kist var. ama küçükler adetle giderler dedi. d.kontrol hapına gerek yok dedi. ama 3. aşılamayı yaptıracaksan d.kontrol hapını kullan dedi.
şimdi bişi sorucam sizlerede
doktorum dediki tüpbebek için 3 aşılama şarttı ya. artık değil. 2 aşılamadan sonra geçebiliyosun.
ben evlilikte 3 yılımı doldurmadığım için geçemiyorum.6 haziranda doluyo 3 yılım. 2 tercihin var dedi. ilaçları kendin alırsın 3. aşılamayıda deneriz dedi tabi istersen dedi. yada evlilikde 3. yılı doldur gel tüpbebek yapalım dedi. 2 hakkım varmış tüpbebek için.
bende diyorum sayı yükselmiş ken 1 aşılama daha deneyeyimmi tüpbebeğe kadar.hareket ve sayı artmış ama doktor çok bişi demedi bunun için şansın biraz daha artmış dedi sadece.
şimdi öğleden sonrda başka bir doktordan randevu aldım. bide ona gidicem bakalım bide başka doktor ne diyecek merak ediyorum.
bitanemm böyle koyuverme ne olur kendinisenağlama:çok üzgünüm:senağlamasenağlamaÇok kötüyüm kızlarr hep yatıyorumm nete bıle gırmeye halım yok evde işlerimi bile zor yapıyorum yatıyorum.ne yemek yıyebılıyorum nede bısey yapabılıyorum ıcım patlıcak gıbııı bayılcakk gıbıyımm bu hormon ılacları mahvettı zayıf anımda yakaladı benııpsıkıyatrıse gıtmek ıstemıyorum ıstemıyorumsenağlamaKorunmak 1yıl ıstemıyorum oysakı daha yenı tedavıye yenı baslamıskensenağlamabu ay 4 saglıklı yumosum var aksam ıgne vurulcam catlatıcı ama ılsıkı yapmaya dermanım yokk senağlamaboşuna ıctım ılaclarıı bosuna yumoslar olustu senağlama
bitanemm aşılaman hayırlı olsun inşallahSayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
canım benim yaa hakkında hayırlısıBen geldim. ama öldüm ya sabahtan beri doktor doktor. hakket yakındır kovulmam kızlar habire doktor için izin alıp alıp gidiyorum. neyse bugün d.kontrol hapına başla dedi. eşimin değerleri için güzel dedi. eskiye nazaranda daha iyi dedi. eşimede zınc( çinko) + vitaminc verdi. banada d.kontrol verdi. bugün içmeye başla dedi.bu gittiğim doktor 3. aşılamam için % 50 şans verdi sol yumurtalığının yumurtlamasına bağlı şansın dedi. her şeyi kendim takip ediyorum dedi.
şimdi her zamanki doktorum şansın % 15 dedi. 3. aşılamayı yapacaksan d.kontrol hapı iç yapmayacaksan içme dedi. 3. aşılamanın ilaçlarını tamamen sen alıyosun dedi. 700 ytl falan tutuyororada ürolojide sorun yaşamıştım aşılamamda hatırlarsanız vede kendi doktorum yapmıyo aşılamayı başkasına yaptırıyor.ayrıca sakın daha fazla kilo alma dedi. kilonu koru dedi hatta verebilirsen birazda kilo ver dedi tüpbebeğe kadar
bugün gittiğim doktor ise özel bir hastanede. şansın % 50 dedi. d.kontrol hapı verdi. 3. aşılaman için ilaç ssk ile halen alabilirsin ilaç ünitesi 3000ml sen doldurmamışsın dedi ssk yarısını karşılayarak aırsın halen dedi. buradada hakkatten ilacı ssk karşılarsa 400 falan tutar hastanede 255 istiyor aynı hesaba geliyor aşılamayıda doktorun direk kendisi yapacak . kafam çok karıştı benim ya:uhm:
canım benim yaa çook sevindimbiz 2 yıl önce ögrenmiştik canım keci boynuzu kuru uyguladık asılama asamasındayım kasımdan beri e vitamini kullanıyo bi hafta falan havuc suyu içti ama sigara içince bıraktı zararlıymış beraber içmek bu sadece ama cok sasırdık %1 den %18 cıkmışbi de bebiş gelse cok guzel olacak
iyiyim nesrinim sen nasilsin??selam aysecimm naber??
smhsmh nerdesin kiz caduuuu,gördüm seni hemen kacmisin aaaa(
ben 4.tup bebek tedasindeydim(2dondurulmus embriyo)
aslinda yarin 11.gun yapabilirim ama doktorum saliya kan aldirmami soyledi!!
sabirsizlikla bekliyorum
canim benimm cok sagol bitanemmmŞenizayy canım benim yaa çok sevindim
biliyodum hatasını anlayacağını
inşallah bi daha hiç yaşanmaz
herşey gönlünce olsun tatlım
değerlerin çok iyi tatlım maddi olarak seni sarsmayacaksa 3. yü deneyebilirsin
yada kendiliğinden olsa Allah gönlüne göre versin inşallah
bitanemm böyle koyuverme ne olur kendini
herşey güzel olacak sana duacıyım
kolay pesediyosun
çook geçmişler olsun
bak bu 4 yumoş büyük şans neolur değerlendir
bitanemm aşılaman hayırlı olsun inşallah
canım benim yaa hakkında hayırlısı
canım benim yaa çook sevindim
2 yıl çok uzun bi süre ama bukadar iyi bi artış süper
herşey gönlünüzce olsun
eşinde varikosel varmıydı ben bilmiyorumda bilgilerini
burdayım canım sayfaları okuyodum
aynı zamanda Adanalıyı seğrediyorum
ysrın çook yoğun bi gün olacak
kayınvalidemler eltimler akrabaları akşama yemekli geliyo
bide sabah hastanede işlerimiz var bakalım neler olacak
pazar günüde kardeşim gidiyo annemide götürüyo 1 hafta kalcak
çookk yoğunum çookk
kensime bi kaç parça kıyefet aldım ne stres atmışım sorma ohh insanın ihtiyacı oluyo buna yaa ama tabi parada şart
Allah yardımcımız olsun
Kızlar ben geldimm delikafadulden
bugün tüm espirütelliğim üstümde delikafadulden
ne espiri yapım sizee lülülülülülü
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyor
eşimde evicap ve l arginin kullanıyor
bilgilenmek istiyorum
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyor
eşimde evicap ve l arginin kullanıyor
bilgilenmek istiyorum
arkadaslar destekleriniz için çok sagolun..
belirti olabilirmi bilmiyorum ama 2gundur mide bulantim var, gece yarisi midem yanmaya basliyo sonra bulantiya donuyo, gece 2de3te kalkip salatalik filan yigorum biraz rahatliyorum, hastaneyi aradim herhangi bi ilac için hemsire bu ne guzel haber, iyi yoldasiniz galiba dedi!! hamilelere verilen bulanti hapi ismi verdi aldim ama yinede içemedim!!
birde karnimda sanki damar çekmelri var,
Güldüreyim o zaman ama :jeyyar:
bugün kocişe dedim para yok nasıl yapıcaz tüp bebek :ecrin_bebek:
oda merak etme aşkım dedi 2 aya kalmaz hamilesin hiç gülceğim yoktu :roflol:
o nasıl olcak dedim:
ben dedi tembelleri işten çıkardım :1shok:
hızlı olanların maaşını arttırdım ( 1 kilo ceviz yedim)
ama o bir süprizi yapacak olanın maaşına prim yapıcam dedi delikafadulden
sansürlüyse silcem çabuk okuyun delikafadulden delikafadulden
Kızlar ben geldimm delikafadulden
bugün tüm espirütelliğim üstümde delikafadulden
ne espiri yapım sizee lülülülülülü
Güldüreyim o zaman ama :jeyyar:
bugün kocişe dedim para yok nasıl yapıcaz tüp bebek :ecrin_bebek:
oda merak etme aşkım dedi 2 aya kalmaz hamilesin hiç gülceğim yoktu :roflol:
o nasıl olcak dedim:
ben dedi tembelleri işten çıkardım :1shok:
hızlı olanların maaşını arttırdım ( 1 kilo ceviz yedim)
ama o bir süprizi yapacak olanın maaşına prim yapıcam dedi delikafadulden
sansürlüyse silcem çabuk okuyun delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?