Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

supersiniz vallah!!,benim kocisin hayatta aklina gelmez boyle seyler, siz çok yasayin emisırnaşık şey

ya guzelim dereyi gormeden pacalari sivamayalim kaydirigubbakcemile3
insallah mutlu haberi veririm sizlere

merhaba kızlar 2 gündür kayıptım gelemedim buralara kızkardeşim geldi annemde ee tabi bende orada :1rolleyes: ayy kızlar kızkardeşime allah kolaylık versin kız daha1,5 yaşında ve bebişi çok kıskanıyor bide hasta olmuş biri bir yerden ağlıyor diğeri başka yerden kardeşim de sıyırmak üzere çıldırıyor kız bende olsun diyorum varlıkları yokluğundan çok daha iyi haline yinede şükret ama gerçekten işi çok zor :bbo:

hoşgeldin canım:teselli:
ben kullanmadığım için sana yardımcı olamıycam malesef
eşindeki problem nedir:uhm:

supersiniz vallah!!,benim kocisin hayatta aklina gelmez boyle seyler, siz çok yasayin emisırnaşık şey

ya guzelim dereyi gormeden pacalari sivamayalim kaydirigubbakcemile3
insallah mutlu haberi veririm sizlere
hayirlisini diliyorum iste bitanem...hayirlarla gelsin melegin insallahhhh
cucuuuuuuuuuummmmmm canımmm benimmm seni çok seviyorum canım arkadaşımmmmm iyiki varsınnnnnnna.s.a.s.a.s.
sende iyiki varsin bitanem benimmmmŞeniz
kizlar ben listeleri goremedim bilen varmi???

canim hemen gecmise bi dalis yapayim...yerimseniben

HER-ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN
Her şey çocuk için
herşey çocuk için delikafadulden
delikafadulden

kızlarr bu gece yağmur işin varmış sonuç herşey çocuk için he he he :roflol::roflol::roflol:
yeni sloganı arkadaşın.bu enerji ondan kaynaklanıyor galibaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

casper cım sonuçlarınız çok iyi çıkmış harika valla yeniden denemeye karar vermenizde iyi olmuş inşallah bu sefer emeklerin boşa çıkmayacak ve caspeeerrrr :CüvCüv:
cucum canım ne güzel eşin hatasını anlaması ve sana yaptığı jestler çok güzel artık tedaviye kaldığın yerden devam canım :1hug:
nesrincim allah kavuştursun canım çok erken bir ayrılık günler geceler sel olur akar inşallah sende bir an önce aşkına kavuşursun canım :1hug:
ayşecim inşallah hamissindir belirtiler onu gösteriyor ama yinede kesin sonucu almadan birşey demeyelim inşallah bu son olur inşallah bebişin göbüşüne konmuştur :CüvCüv:

yağmur kuzum enerji içeceğini fazlamı kaçırmış ne. bas gaza yağmur bas gaza kim tutar seni her şey çocuk için demiş kaybolmuş ortadan:jeyyar::jeyyar:

Nesrinnnn klava:
senin ağzında bakla ıslanmazmı kızım
yarın iş var bi kerem herşey çocuk için :icecream:

Nesrinnnn klava:
senin ağzında bakla ıslanmazmı kızım
yarın iş var bi kerem herşey çocuk için :icecream:
parım adamı he he he

alçak köfte sen öle ballandıra ballandra anlatırsankaydirigubbakcemile3 nerden bilion olmadığını dersen bende böle yaparım adamı he he :lepi:

bak kocası yanında olan var olamayan varrr:roflol::roflol:

Bu arada burada kimsecikler yok delikafadulden
kaçırdılar kaydirigubbakcemile
uykum yok ama yatıcam yarın iş var
bugün müdürümden fırça yiyodum az kaldı zaten haşin bir adam unuttum verdiği işi :tomato:
yarın zinde gitmeliyim :1ninca:
ama sizi bırakamıyom espiri yapasım geliyor delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…