Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi sen yat birazda enerjini kocişinin üzerinde dene:roflol:

ii geceler yarın yine beklerik...

yağmur kimsenin geleceği yok gel bir tek ikimiz buluşak.bunlara da hava atak resimlerle he he :lepi:

yeme beni,ismissssskaydirigubbakcemile3hadi hadi neyseeeeeee git yat bakalim caduuu,güldürdün bizi,uykumuzu actin kac simdi is bahanesi ve enerjik sloganinladelikafadulden
kızlarr bu gece yağmur işin varmış sonuç herşey çocuk için he he he :roflol::roflol::roflol:
yeni sloganı arkadaşın.bu enerji ondan kaynaklanıyor galibaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol:sırnaşık şey
Nesrinnnn klava:
senin ağzında bakla ıslanmazmı kızım
yarın iş var bi kerem herşey çocuk için :icecream:
pehhhhhhsırnaşık şey

yaneeeee...gerci nesrinim sende kocis yokta yalnizsin,bide bize sor bu saate evde kocisler var e be hatunlar ne oturuosunuz diye...yok iste olmayinca olmuo bacummmkaydirigubbakcemile3

cucu yağmur gittiii bu gece bu enerji fazla geldiii he he:)))

sorma bu gece yatağa yalnız nasıl gircem die düşünüommm

Yok kızlar günahımı alamyın evet doğru bugğn çok enerjim var ama bilmiyom Allah sonumuzu hayıra getire gamyoncuiremsu
yatıcam aklım sizde kalıyo delikafadulden
nesrin tamma biz buluşurz söz canım :dilcikar: çekilirz foto ohhh
neyse kızlar herkescikler öpildüü
ceylinnaz selamlar delikafadulden
cucu delikafadulden
nesrin delikafadulden
casper delikafadulden
ayşe delikafadulden
byeee

hoşgeldin neslihanımmm?
nasılsın bitanem görüşmeyeliiii

hosgeldin canim nasilsin?kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk arkadaşlar ,, 1 saat önceye kadar iyiydim ama şu an burada tek yapmak istediğim kafa dağıtmak az önce annemden geldim bugün annemlerin evine hırsız girmeye çalışmışş kapıyı zorlamışş benden saklıyolardı,son anda öğrendimm:1no2:ayy panikatağım yeniden başlıcakk çok korktummsenağlama

net hattinda bi sorun var galiba((
yagmur sana iyi uykular artik bu enerjini uyuyarak nasil tuketirsin bilemem)))

nesrincim ben transferden beri yalniz yatiyorum dunya varmis benim kocis horlama yarismasi olsa kesin dunya birincisi olur, ben bosunami gece kusu oldum

ben geldim diyemi gidiyosun yağmurcann:dilcikar: bir beni yazmaışsın listeyeedelikafadulden

cucu yağmur gittiii bu gece bu enerji fazla geldiii he he:)))

sorma bu gece yatağa yalnız nasıl gircem die düşünüommm
ay canim kiyamam sana:teselli:
farzet ki kocis senden sonra yaticak,sen erkenden yaticaksin bu geceCADIARZU
sayet ben hep öyle yaptiim icin benim icin sorun olmuyo,alisigim yanii...
valla bende yavas yavas kacicam...halsizlik artik artiyor ve gülmekten koptum sayenizde..
:roflol:

bacumm saol güsel paylasimlarin icin,cok güldüm..beni görmliydin resmi görebilcem diye bi takla atmadim..nihayet nesrincim uyardidaaa gördüm..ama öyle böyle bi uyarmak diil hanikaydirigubbakcemile3

geçmis olsun canim,ya bence bi daha baslamaz, sonucta izlerine rastladiniz tetiktesiniz bu yuzden tekrar gelmez herhalde
içini ferah tut:teselli:

canım geçmiş olsun yaaa.üzme bu kadar kendini bak kötü birşey yokk.hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin...

ahh ayşe üzüldüm sna.bizde tam tersi ben horluyom eşim gecen valla hayatım horluyorsun ama inan geminin sesinden daha kötü değil. söz geminin sesini geçsin sölicem sana dedi:))))

kizlarrrr
nesrinim,casperim,aysecim,yagmurum,neslihancimm hepinize iyi geceler tatli rüyalar canlarimmm,uyuyan arkadaslarda insallah rüyalarinda meleklerini görüyorlardir
benden bu kadar bu aksamlik...
nevrocumunda esi insallah sinavi almistir...
hepinizi kocaman öpüyorumm,yarin insallah görüsebiliriz....Şeniz

geçmis olsun canim,ya bence bi daha baslamaz, sonucta izlerine rastladiniz tetiktesiniz bu yuzden tekrar gelmez herhalde
içini ferah tut:teselli:

canım geçmiş olsun yaaa.üzme bu kadar kendini bak kötü birşey yokk.hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin...

sağolun arkadaşlarr,, evden birşey götürmesi önemli değil sadece o hırsızı o evde hissetmek kötü,,,,Allah 'a emanetiz Rabbim kötülere fırsat vermesinn,,

ii geceler canımma.s. tatlı rüyalarr

ahh ayşe üzüldüm sna.bizde tam tersi ben horluyom eşim gecen valla hayatım horluyorsun ama inan geminin sesinden daha kötü değil. söz geminin sesini geçsin sölicem sana dedi:))))

ayy adama yazık kıss,,, 6 ay gemi gürültüsünden uyuyamaz evdede senndelikafadulden,,,bu horlama çekilir şey değill,, benim eşimde öle bir horluyoo resmen kürkrüyoo dirsekle bir geçiriyorumm delikafadulden susuyo o zamann:roflol:

eger benim gibi uykusuda hafifse isi zor) erken yatsam uyuyana kadar oyana buyana kocisi itip kakistiriyorum en iyisimi gece kusu olmak, allahtan çalismiyorum yoksa isim zor....eee ne de olsa yarin sesin gemi sesiyle kiyaslanirmi)gerç benimki beni severken esek gozlum diye seviyo ama neyse )

iyi geceler tatlim

sağolun arkadaşlarr,, evden birşey götürmesi önemli değil sadece o hırsızı o evde hissetmek kötü,,,,Allah 'a emanetiz Rabbim kötülere fırsat vermesinn,,

amin canim amin.gecen sene biz tatile turkiyeye geldigimizde benim evinde kaipsini zorlamislar, ama allah korumusta eve girememisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…