Bu arada burada kimsecikler yok delikafadulden
kaçırdılar kaydirigubbakcemile
uykum yok ama yatıcam yarın iş var
bugün müdürümden fırça yiyodum az kaldı zaten haşin bir adam unuttum verdiği işi :tomato:
yarın zinde gitmeliyim :1ninca:
ama sizi bırakamıyom espiri yapasım geliyor delikafadulden
yeme beni,ismissssskaydirigubbakcemile3hadi hadi neyseeeeeee git yat bakalim caduuu,güldürdün bizi,uykumuzu actin kac simdi is bahanesi ve enerjik sloganinladelikafaduldenBu arada burada kimsecikler yok delikafadulden
kaçırdılar kaydirigubbakcemile
uykum yok ama yatıcam yarın iş var
bugün müdürümden fırça yiyodum az kaldı zaten haşin bir adam unuttum verdiği işi :tomato:
yarın zinde gitmeliyim :1ninca:
ama sizi bırakamıyom espiri yapasım geliyor delikafadulden
:roflol:sırnaşık şeykızlarr bu gece yağmur işin varmış sonuç herşey çocuk için he he he :roflol::roflol::roflol:
yeni sloganı arkadaşın.bu enerji ondan kaynaklanıyor galibaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pehhhhhhsırnaşık şeyNesrinnnnklava:
senin ağzında bakla ıslanmazmı kızım
yarın iş var bi kerem herşey çocuk için :icecream:
parım adamı he he he
alçak köfte sen öle ballandıra ballandra anlatırsankaydirigubbakcemile3 nerden bilion olmadığını dersen bende böle yaparım adamı he he :lepi:
bak kocası yanında olan var olamayan varrr:roflol::roflol:
selam kızlar ben geldima.s. ,,,ne var ne yokk bakalımm,,
tutma esprileri koyver gitsin))
hoşgeldin neslihanımmm?
nasılsın bitanem görüşmeyeliiii
hosgeldin canim nasilsin?kaydirigubbakcemile3
Yok kızlar günahımı alamyın evet doğru bugğn çok enerjim var ama bilmiyom Allah sonumuzu hayıra getire gamyoncuiremsu
yatıcam aklım sizde kalıyo delikafadulden
nesrin tamma biz buluşurz söz canım :dilcikar: çekilirz foto ohhh
neyse kızlar herkescikler öpildüü
ceylinnaz selamlar delikafadulden
cucu delikafadulden
nesrin delikafadulden
casper delikafadulden
ayşe delikafadulden
byeee
ay canim kiyamam sana:teselli:cucu yağmur gittiii bu gece bu enerji fazla geldiii he he:)))
sorma bu gece yatağa yalnız nasıl gircem die düşünüommm
Yok kızlar günahımı alamyın evet doğru bugğn çok enerjim var ama bilmiyom Allah sonumuzu hayıra getire gamyoncuiremsu
yatıcam aklım sizde kalıyo delikafadulden
nesrin tamma biz buluşurz söz canım :dilcikar: çekilirz foto ohhh
neyse kızlar herkescikler öpildüü
ceylinnaz selamlar delikafadulden
cucu delikafadulden
nesrin delikafadulden
casper delikafadulden
ayşe delikafadulden
byeee
hoşbulduk arkadaşlar ,, 1 saat önceye kadar iyiydim ama şu an burada tek yapmak istediğim kafa dağıtmak az önce annemden geldim bugün annemlerin evine hırsız girmeye çalışmışş kapıyı zorlamışş benden saklıyolardı,son anda öğrendimm:1no2:ayy panikatağım yeniden başlıcakk çok korktummsenağlama
hoşbulduk arkadaşlar ,, 1 saacanım eçt önceye kadar iyiydim ama şu an burada tek yapmak istediğim kafa dağıtmak az önce annemden geldim bugün annemlerin evine hırsız girmeye çalışmışş kapıyı zorlamışş benden saklıyolardı,son anda öğrendimm:1no2:ayy panikatağım yeniden başlıcakk çok korktummsenağlama
geçmis olsun canim,ya bence bi daha baslamaz, sonucta izlerine rastladiniz tetiktesiniz bu yuzden tekrar gelmez herhalde
içini ferah tut:teselli:
canım geçmiş olsun yaaa.üzme bu kadar kendini bak kötü birşey yokk.hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin...
kizlarrrr
nesrinim,casperim,aysecim,yagmurum,neslihancimm hepinize iyi geceler tatli rüyalar canlarimmm,uyuyan arkadaslarda insallah rüyalarinda meleklerini görüyorlardir
benden bu kadar bu aksamlik...
nevrocumunda esi insallah sinavi almistir...
hepinizi kocaman öpüyorumm,yarin insallah görüsebiliriz....Şeniz
ahh ayşe üzüldüm sna.bizde tam tersi ben horluyom eşim gecen valla hayatım horluyorsun ama inan geminin sesinden daha kötü değil. söz geminin sesini geçsin sölicem sana dedi:))))
ayy adama yazık kıss,,, 6 ay gemi gürültüsünden uyuyamaz evdede senndelikafadulden,,,bu horlama çekilir şey değill,, benim eşimde öle bir horluyoo resmen kürkrüyoo dirsekle bir geçiriyorumm delikafadulden susuyo o zamann:roflol:
ahh ayşe üzüldüm sna.bizde tam tersi ben horluyom eşim gecen valla hayatım horluyorsun ama inan geminin sesinden daha kötü değil. söz geminin sesini geçsin sölicem sana dedi:))))
kizlarrrr
nesrinim,casperim,aysecim,yagmurum,neslihancimm hepinize iyi geceler tatli rüyalar canlarimmm,uyuyan arkadaslarda insallah rüyalarinda meleklerini görüyorlardir
benden bu kadar bu aksamlik...
nevrocumunda esi insallah sinavi almistir...
hepinizi kocaman öpüyorumm,yarin insallah görüsebiliriz....Şeniz
sağolun arkadaşlarr,, evden birşey götürmesi önemli değil sadece o hırsızı o evde hissetmek kötü,,,,Allah 'a emanetiz Rabbim kötülere fırsat vermesinn,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?