Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bole birden fazla alıntı nasıl yapılıyor bana tarif edermisiniz

gittim doktora maşallah bir sürü kistim olmuş:)))))))benim bu vücut iğneye aşırı tepki vermiş büyüyen yumurtalar çatlamadan bebk yerine kist olmuş.:çok üzgünüm:canım sıkıldı iğneyide sadece 4 gün oldum.bilmiyorum ben ne halt yiyecem.hapı nerdeyse 4 yıla yakın aralıklı kullandım.1 yılda aralıksız artık miladı doldu hapın,iğneyede aşırı tepki veriyor şaşırdım valla.:çok üzgünüm:bu pko varya allah kimseye vermesin..:Saruboceq:

geçmis olsun canim, bende pkoluyum.
2aydi oldu herhalde metformine basladim doktoruna sorsana belki senin durumundada iyi gelir.
pko'lularda hamile kalinsa bile dusuk riski normalinden yuksekmis ama metformin(glukofen..)bunlar onleyici olabiliyormus

ya oyle bu gece ne varsa gelen kaçiyo )
benimde fitil saatim geliyo, birazdan çikarim, hiç sevmiyorum ama hersey bebek için )

mşllah canım ya güzel artmış inşallah bebişine kavşursun kısa zamanda..

elçin hadi gözün aydın canım.. inş bu kez sevinirsin.. vur sen vur boşver kaydirigubbakcemile3

[
çınar sizinde gözünüz aydın.. belli de olmaz bebekte geliverir :1hug:

gözünüz aydın.darısıda başımıza inşallah.en kısa zamanda bebek müjdesinide bekliyoruz süprizzzzz

ne güzel bir haber hayırlısıyla bebiş gelir inşş....

cok iyi bir haber bu canim...ne kullandiniz siz??ay hadi insallah gelir melegin canim ya...:Saruboceq:

[
canım benim yaa çook sevindim
2 yıl çok uzun bi süre ama bukadar iyi bi artış süper
herşey gönlünüzce olsun
eşinde varikosel varmıydı ben bilmiyorumda bilgilerini

canım varikosel yoktu nedenini bilmiyoduk duzelme olacagından da umudumuz yoktu ama olmus delikafadulden
umarım becerebilmisimdir bu mesajı hepinize tek tek tesekkur ederim Allahım hepimize saglıklı evlatlar nasip eder insallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
arkadsalar bayadır giremiyordum nasılsınız hepiniz kimsecikler kalmamış pekte allahım hepimizin gönlüne göre versin umarım herseyin hayırlısı olsun

ne çok güldüm sayende yağmııırrr :roflol: :roflol: süper espriksiniz siz yaa kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım..

e nolucak şimdi.. kistler gitse de iğneyle yine olucak mı? Allah şifa versin canım..

nevro inş eşin sınavı kazanmıştır ..

bende burdayım şimdilik.. sayenizde bende çok güldüm.. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…