kovarsa sende bi tokat yapıştır kaç delikafadulden delikafadulden sana verdiğim emeklere yazıklar olsun de kaydirigubbakcemile3 sen bi dahakine iyice çek bak doktoru kızdırma kaydirigubbakcemile3 hey yarabbim bir de doktor olmuş.. inş duaların kabul olur canım..
benim içinde gez.. burası da güzel bugün ama işlerden kafamı bile kaşıyamıyorum :çok üzgünüm: temiz hava bol gıda yap gel sen hadeeee şutarafagitti
kızlar bole birden fazla alıntı nasıl yapılıyor bana tarif edermisiniz
kızlar bole birden fazla alıntı nasıl yapılıyor bana tarif edermisiniz
gittim doktora maşallah bir sürü kistim olmuş:)))))))benim bu vücut iğneye aşırı tepki vermiş büyüyen yumurtalar çatlamadan bebk yerine kist olmuş.:çok üzgünüm:canım sıkıldı iğneyide sadece 4 gün oldum.bilmiyorum ben ne halt yiyecem.hapı nerdeyse 4 yıla yakın aralıklı kullandım.1 yılda aralıksız artık miladı doldu hapın,iğneyede aşırı tepki veriyor şaşırdım valla.:çok üzgünüm:bu pko varya allah kimseye vermesin..:Saruboceq:
alıntı yapmak istediğin kişinin bu işaret olan yerleri tıkla ve en sonucuyu tıkladıktan sonra alıntı yap de..
msjda alt sag kisimda yazan mq'yi tikliyosun, son alinti yaptigin msjdada alinti yap 'a tikliyosun
umarim anlatabilmisimdir
mşllah canım ya güzel artmış inşallah bebişine kavşursun kısa zamanda..
elçin hadi gözün aydın canım.. inş bu kez sevinirsin.. vur sen vur boşver kaydirigubbakcemile3
[
çınar sizinde gözünüz aydın.. belli de olmaz bebekte geliverir :1hug:
gözünüz aydın.darısıda başımıza inşallah.en kısa zamanda bebek müjdesinide bekliyoruz süprizzzzz
cok iyi bir haber bu canim...ne kullandiniz siz??ay hadi insallah gelir melegin canim ya...:Saruboceq:
Güldüreyim o zaman ama :jeyyar:
bugün kocişe dedim para yok nasıl yapıcaz tüp bebek :ecrin_bebek:
oda merak etme aşkım dedi 2 aya kalmaz hamilesin hiç gülceğim yoktu :roflol:
o nasıl olcak dedim:
ben dedi tembelleri işten çıkardım :1shok:
hızlı olanların maaşını arttırdım ( 1 kilo ceviz yedim)
ama o bir süprizi yapacak olanın maaşına prim yapıcam dedi delikafadulden
sansürlüyse silcem çabuk okuyun delikafadulden delikafadulden
hoşbulduk arkadaşlar ,, 1 saat önceye kadar iyiydim ama şu an burada tek yapmak istediğim kafa dağıtmak az önce annemden geldim bugün annemlerin evine hırsız girmeye çalışmışş kapıyı zorlamışş benden saklıyolardı,son anda öğrendimm:1no2:ayy panikatağım yeniden başlıcakk çok korktummsenağlama
gittim doktora maşallah bir sürü kistim olmuş:)))))))benim bu vücut iğneye aşırı tepki vermiş büyüyen yumurtalar çatlamadan bebk yerine kist olmuş.:çok üzgünüm:canım sıkıldı iğneyide sadece 4 gün oldum.bilmiyorum ben ne halt yiyecem.hapı nerdeyse 4 yıla yakın aralıklı kullandım.1 yılda aralıksız artık miladı doldu hapın,iğneyede aşırı tepki veriyor şaşırdım valla.:çok üzgünüm:bu pko varya allah kimseye vermesin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?