Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın ben bu gün işe gitmicem kafadan izizn aldım ama 6 dan beridir de ayaktayım uyuyamıyorum işkolikmi oldum acabadün den beri neler olmuş bi bakim döncem inş o saate birileri gelir ya tekrar günaydınnnnn canlar inş güzel bi geçiririz

nisada cevap vermiyooo oofff yaaa kimsesizlikde çok kötü bu arada ALLAH kimseyi yanlız bırakmasın ben çıkıyorum kızlar yine gelmeye çalışcam hoşça ve sevgiyle kalın

GÜNAYDIN KIZLAR...herkese huzurlu bır gün diliyorum..
nevrom esının sınavı ınsalah ıyı gecmıstır...
balsurat gecmiş olsun cnaım.senı yınede yum gözünü yap işini ymuoslar bos agıtmesın.....
asi kendıne gelemene cok sevınıyorum kardeşimmm..cık gez dolaşşş...
Herkese cook tesekkur ederım verdıgınzı moraller için ...okynca cok sevındım.eşim bıle boyle konusmadı..zaten net olmayınca kısmeylede paylasmadık.. persembe günü asırı ateslendm haalada atesım devam edıyor nete gıremedım.h,ç.bu ates nedendır bılen varmı?dün bırara gırdım esım gelınce hemen kapadım yarım kaldı.hersey..?bugün benım için büyük gün ama ben dayanamadım bırdaha test yaptım bu sefer daha sılıkdı şuan cok korkuyorum sattlerı sayıyırum sevıyen yukselsin dıye.. benımkı tüp bebek yagmurcan ılkdenemem.:uhm:..ama ümitsiz vakka gözüyle bakılıyordu :)
kan tahlılım aynı yeremı yaptırayım kzılar yoks afarklı bıryeremı yaptırayım..farkedermı sızce ?:bbo:a.s.:1hug::enbuyukkk:

herkeze günaydınn nasılsınız kızlar nisacım bende heycanlandım umarım güzel haberler alıcaz senden içine neresi siniyosa orda yaptır tatlım ama çok farkediceğini sanmıyorum sonucun her yerde aynı çıkar heralde

Kızlar Günaydınlarrrr hihoyyyt
Ben geldim YAĞMURCN delikafadulden
yaklaşık 9.30 saat aradan sonra yine aranızdayım :sm_cool:
Siz hala uyanmadınız mı? ohh ne güzel valla :mymeka:
Nevrom umarım eşinin sınavı güzel geçmiştir
Tuliyn sen mi dedin kist var :uhm: Yok olsun kistler birde onlar sancı yapar bilirim
Neslim dün akşam sana yetişemedim sen geliyon diye kaçarmıyım hiç naniknanik
Gününüz mutlu umutlu huzurlu geçmesi dileğiyle a.s.

HER-ŞEY ÇO- CUK İ-ÇİN delikafadulden

günaydın canım hoşgeldinna.s.hadi affettim seniinaniknanik

Günaydın kızlarrr......

Evde olanlara iyi uykular
Keşke bende evde olsam şimdi

Çalışanlara kolay gelsin....

günaydın canımm,, evdeyim ama uyumuyorumm uyutmuyolar:dilcikar: eşim erken kalkıyo kalk karnım acıktı diyornaniknanik

aynı yerde yaptır canım nolcakki

evet cnm bende öyle kara aldım.ılk polıklınıge yaptırmıstımda onun için hastaneyemı gıtsem dıye.aksama belliolur

casper33 hoşgeldin canımcım
yağmurcan resimlerine baktımda maşallah formunu koruyosun canım o yönden şanslısınn benim çocuktan önce 10 kilo fazlalığımı vermem lazımmkaydirigubbakcemile2

Csper ım ben dünden beri böyleyim içim kıpır kıpır :sm_cool:
nedenini bilmiyom dün saat 11.30 a kadar burdaydık arkidişlerle bayağa eğlendik koptuk delikafadulden
Ve benim enerjim hala bitmedi delikafadulden
Hafatanın son günü olmasına rağmen :dance:
Sizleri seviyommm nerdesiniz kızlar ya hala gelemediniz kaydirigubbakcemile
Formumu koruyormuyum sen öyle san neslihan bende bir baseb var ne sen sor ne ben sölim resimler benim doğumdan yaklaşık 3 ay sonraki halim ama üzüntüden heralde bayağa kilo vermiştim işe girdikten sonra bayağa aldım yaa göbek kocaman hamile gibi benim (
sositososito

Son düzenleme:

bu enerji nerden geliyo böle,, bu dopingin sırrını bizede söle böle olalımmşutarafagittisositosositosositosositosositososito:mymeka:

enerjiyi stoklamışsın. ama kociş alır o enerjilerini senin :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…