Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
casper33 hoşgeldin canımcım
yağmurcan resimlerine baktımda maşallah formunu koruyosun canım o yönden şanslısınn benim çocuktan önce 10 kilo fazlalığımı vermem lazımmkaydirigubbakcemile2

gene kilolarmı. ayyyyyyyy benimde başım belada pazartesi başlıyorum diyete.

dün doktorda dedi kilo alma daha fazla vede biraz versen dedi. adam çekindi heralde hepsini ver demeye kibarca ver dedi iştedelikafadulden

ben basen falan görmedimmsengözlerimebaksanab gayet ii görünüyosun maşallahhh bende aksine stresten bol bol yiyip alıyorum,:icecream: amannn boşver bir dirhem et bin ayıp örtermişş:roflol:delikafadulden

günaydınlar hepinize... vay yağmur yine dopdolusun :roflol: Allah hayra çıkarsın bu enerjini canım maşallahın var.. bu enerjiyle bana da yardım et bari.. temizlik var bugün hem de dip köşe her yer toz oldu.. bende kist yok canım.. yabangülüm için söyledim ben onu.. günüm dündü ama gelen yok henüz.. CADIARZU

gene kilolarmı. ayyyyyyyy benimde başım belada pazartesi başlıyorum diyete.

dün doktorda dedi kilo alma daha fazla vede biraz versen dedi. adam çekindi heralde hepsini ver demeye kibarca ver dedi iştedelikafadulden

genelde diyetler poazartesi başlar,, salı günü biterrdelikafadulden benim öle oluyorda, ayy laka bir yana olmuyo böle ya hormonlarda aldırıyo kızlarr dikkat edin alınınca gitmiyor kilolar,,puregon 300 kullandım ben ,, doğuma 92 le gittim,, bir daha hamile kalırsam 102 le giderim bu gidişledelikafadulden

hoşgeldin canımm,,a.s. kıs gelmediyse yorma kendini temizlik yapacam diyeÇok üzgünüm çoook,, tedbiri elden bırakmamak lazımm:CüvCüv:

bende kilo almıştım ama aşılamalar başladığım günle bugün arasında 5 kilo daha aldım ya bu ilçalar vara ya mahvediyolar bizi.

sabah hormon testlerimin sonucunu aldım
fsh
lh
prolaktin
bunlara bakıldı üçüde gayet iyi çıktı normalmiş.
bu hormonlar ne hormonu anlamıyorum gerçi

hoşgeldin canımm,,a.s. kıs gelmediyse yorma kendini temizlik yapacam diyeÇok üzgünüm çoook,, tedbiri elden bırakmamak lazımm:CüvCüv:

yapmam lazım neslihancım.. 1 haftadır ustalar dolandı durdu.. her yer mahvoldu.. toz olmadık bir yerim kalmadı.. yapmazsam gördükçe kafayı yiyecem.. bir an önce toparlamam lazım yoksa kendimi toparlıyamıcam :roflol:

Casper dün kocişimde alamadı enerjimi :jeyyar:
Tuliynn günün mü geçti delikafadulden ben gelim anam temizliğe iki dk bu hareketle müzikte açarız :dance:

Demekk ki böyle aşk dedikleri şey
ne acılar çektim hey gidi heyyy
Şimdi Bana MUTLULUK YAKIŞIRRR :teytey:

ewet canım hakılısın ilaçlar çok kilo aldırıyor,,
aman maşallah canım tahlillerin ii çıktıysa sorun yok yola devam:CüvCüv:

aman canım kendini yormadan yavaş yavaş yap,,,yerimseniben istersen yardıma geleyim :1hug:

aman canım sen mutlu ol yeter kia.s. yağmur yoksa adamın enerjisini senmi aldındelikafadulden

kizlar günaydin..hemen bisey anlatmam gerek..rüyami tabikide...
rüyamda esimle yeniden evleniyorduk,sürpriz yapmis bana..bende kuzenimde ay göbiste cikicak gelinlikte,1 aylik oldu bebis ama olsun diyorum,giyiyorum dügünümüz oluyordu,havai fisekler falan...sabah esim uyandi cucu rüyamda seninle yeniden evleniyorduk dedi:1shok:aynisini oda görmüs yaniiii,ne demekki sizce bu

Kız senin kocişde senin gibi çok esprürülüymüş.
Bu akşam bende diycem kocama millet hızlı olanlara zam yapıyo, yavaş olanları işten çıkarıyomuş, bizde zam yapalım,ikramiye verelim diycem.
Performansları artsın zavallı spermlerin.

:teytey::teytey::teytey:

cnm hayır olsun gelinlik iyidir derler ama hayra yor sen

Eleman almak için ceviz fındık fıstık bak ot herşeycikler lazım yani kuvvetli eleman almak için zaten senin elemanlar çoğalıyor delikafadulden

Cucu pete bilmemki rüyanın yorumu hayırlara getirelim hayır olsun kaydirigubbakcemile5

infertilite bu arkdaşımız kim hepimiz yakından tanıyoruz ama erkekinfertılıteyi heralde bu bayan ınfertılıte delikafadulden hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…