kizlar günaydin..hemen bisey anlatmam gerek..rüyami tabikide...
rüyamda esimle yeniden evleniyorduk,sürpriz yapmis bana..bende kuzenimde ay göbiste cikicak gelinlikte,1 aylik oldu bebis ama olsun diyorum,giyiyorum dügünümüz oluyordu,havai fisekler falan...sabah esim uyandi cucu rüyamda seninle yeniden evleniyorduk dedi:1shok:aynisini oda görmüs yaniiii,ne demekki sizce bu
hoşbuldum tatlım .nasılsın..hoşgeldin canıma.s.
hayır olsun rüyan size gönlünüzdekini göndersin Mevlam inşş..kizlar günaydin..hemen bisey anlatmam gerek..rüyami tabikide...
rüyamda esimle yeniden evleniyorduk,sürpriz yapmis bana..bende kuzenimde ay göbiste cikicak gelinlikte,1 aylik oldu bebis ama olsun diyorum,giyiyorum dügünümüz oluyordu,havai fisekler falan...sabah esim uyandi cucu rüyamda seninle yeniden evleniyorduk dedi:1shok:aynisini oda görmüs yaniiii,ne demekki sizce bu
Eleman almak için ceviz fındık fıstık bak ot herşeycikler lazım yani kuvvetli eleman almak için zaten senin elemanlar çoğalıyor delikafadulden
Cucu pete bilmemki rüyanın yorumu hayırlara getirelim hayır olsun kaydirigubbakcemile5
infertilite bu arkdaşımız kim hepimiz yakından tanıyoruz ama erkekinfertılıteyi heralde bu bayan ınfertılıte delikafadulden hoşgeldinn
mrhba arkadaslar esmın testınde lökast hucre bulundu ama bız onemsemedık bu konuda bılgısı olan varmı.internette baktım cok karmasık sade bı anlatımı olan arkadslar lutfen ayrdım
mrhba arkadaslar esmın testınde lökast hucre bulundu ama bız onemsemedık bu konuda bılgısı olan varmı.internette baktım cok karmasık sade bı anlatımı olan arkadslar lutfen ayrdım
kızlar herkese merhaba uzun süredir canım sıkkın olduğu için buraya girip bişeyler yazmıyodum.bazen bi ara okuyup çıkıyodum.yeni hamiş haberleri varmı?nevrocum eşinin sınavı nasıl geçti?hamişlerimiz nasıl gidiyo hamilelik kendinizi fazla yormayın meleklerinizi kucağınıza alana kadar
neyse hepinizi çok özledim buda benden sizea.s.
lökasit benimde eşimde çıkmıştı ve çok fazlaydı bu yüzden 2 ay antibiyotik tedavisi gördü ,düzeldi çok şükür,ihmal etmeyin,spermleri olumsuz yönde etkiliyor,spermler lökositten fazla yaşamıyor,üroloğunuzla görüşürseniz tedavi için yardımcı olur,geçmiş olsun.
canın neden sıkkın?
neyin var?
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alçak köfte gene senin enerji tam gaz ilerlioooo
ABS var mı bari aman dikkat ettt sengözlerimebaksanab
ya arkadaşlar benim eşimde de lökosit var.
ama doktoru ona antibiyotik vermedi.
sadece klomen vermişti.
klomen lökositi yok eder mi?
sizin kullandığınız ilacın adı neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?