Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah hayırlara yorsun canımm,,Allah (c.c.) tarafından gelecek bir yardıma; yüksek bir makama geçmek için sarf edilen gayrete,,, diyor nettea.s.

hoşgeldin canıma.s.
hoşbuldum tatlım .nasılsın..

hayır olsun rüyan size gönlünüzdekini göndersin Mevlam inşş..

:roflol::roflol:

kızlar ya zambakım yok benim gelmiyo
sidelya izinli bugün ohhhhhhhhh dinleniyo şimdi.
bende 1 de çıkacam işten ama ders çalışmam gerekiyo yaaaa

mrhba arkadaslar esmın testınde lökast hucre bulundu ama bız onemsemedık bu konuda bılgısı olan varmı.internette baktım cok karmasık sade bı anlatımı olan arkadslar lutfen ayrdım

mrhba arkadaslar esmın testınde lökast hucre bulundu ama bız onemsemedık bu konuda bılgısı olan varmı.internette baktım cok karmasık sade bı anlatımı olan arkadslar lutfen ayrdım

canım benim eşimdede çıkmıştı hemde normal sınırın çok üstünde 2.800 lökasit iltihap demek doktor bize bunun için antibiyotik vermişti.ben ek olarak ısırgan tohumu yağı da verdim eşime şu an düzeldimi bilmiyoruz bu aralar sperm testi yaptıracaz tekrar bakalım düzelmişmi.sizede geçmiş olsun

lökasit benimde eşimde çıkmıştı ve çok fazlaydı bu yüzden 2 ay antibiyotik tedavisi gördü ,düzeldi çok şükür,ihmal etmeyin,spermleri olumsuz yönde etkiliyor,spermler lökositten fazla yaşamıyor,üroloğunuzla görüşürseniz tedavi için yardımcı olur,geçmiş olsun.

kızlar herkese merhaba uzun süredir canım sıkkın olduğu için buraya girip bişeyler yazmıyodum.bazen bi ara okuyup çıkıyodum.yeni hamiş haberleri varmı?nevrocum eşinin sınavı nasıl geçti?hamişlerimiz nasıl gidiyo hamilelik kendinizi fazla yormayın meleklerinizi kucağınıza alana kadar

neyse hepinizi çok özledim buda benden sizea.s.

tünaydın güzeller nörüyonuz bakiyim kaydirigubbakcemile2
cucum rüyan çok güzel hayıra yoralım hayır olur inşallaaahhhh :CüvCüv:

tulincim kolay gelsin canım yakında olsakta gelsek yardıma hemen bitiverir üstüne birde halay çekerdik :teytey:

yağmur yine buraları toza dumana katmış delikafadulden
kııızzzz cevüzleri senmi yedin aceppp delikafadulden

yok valla ceviz meviz yemedim ama yesem iyi olcek
çabam yok şuanda aslında sarfetmeliyim çocuk için delikafadulden
HERŞEY ÇOCUK İÇİN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden

kızlar size rüyamı anlatmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim rüyamda jinekolojik masada yatıyorum ve doğum yapıyorum renkli gözlü çok güzel bir kız bebeğim oluyor ama hemşire ben masadan kalkana kadar bebeği başka birine veriyor kadın bebeği emzirmeye başlıyo bende bir hışımla yerimden kalkıp o benim bebeğim sen niye emziriyosun diyorum ve elinden alıp emziriyorum rüyada olsa çok güzeldi

ALLAHIM hepimize gerçeğini nasip eder işallah:Saruboceq:

canın neden sıkkın?
neyin var?

ya arkadaşlar benim eşimde de lökosit var.
ama doktoru ona antibiyotik vermedi.
sadece klomen vermişti.
klomen lökositi yok eder mi?
sizin kullandığınız ilacın adı neydi?

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alçak köfte gene senin enerji tam gaz ilerlioooo
ABS var mı bari aman dikkat ettt sengözlerimebaksanab

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alçak köfte gene senin enerji tam gaz ilerlioooo
ABS var mı bari aman dikkat ettt sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol: kız buna abs de tutamaz bu enerji ile

Son düzenleme:
ya arkadaşlar benim eşimde de lökosit var.
ama doktoru ona antibiyotik vermedi.
sadece klomen vermişti.
klomen lökositi yok eder mi?
sizin kullandığınız ilacın adı neydi?

canım biz devlet hastanesinde tedavi görüyoruz doktora sonucu gösterdiğimde hiç umursamadı ürolog eşime sigarayı bırak dedi sadece sonra benim doktoruma gösterdik üroloğa tekrar değerlendirmesi için bir kağıt yazdı bizde o kağıdı başka odadaki üroğa gösterdik o bize hem antibiyotik hemde sperm artırıcı ilaç verdi.ben klomenin lökasiti yok edeceğini sanmıyorum.çünkü benim bildiğim klomen bayanlarda yumurtlamaya erkeklerde sperm artırımına yardımcı oluyo yinede siz lökasit için tekrar bi doktorla görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…