canım yumurtam çok olduğu için ve kendiliğinden çatladığıiçin doktor aşılamamı iptal etti önümüzdeki aya kaldı.işyerinden bidaha izin almam zor eşim sigaraya tekrar başladı anlıycan artık tek başıma mücadele edemiyorum
yumurtanın çok olması ve kendiliğinden çatlaması iyi bişey değil mi canım?
belki doğal yoldan hamile kalırsın.
eşin keşke başlamasaydı tekrar sigaraya.
işyerlerinden izin almak çok zor gerçekten
Benim de 14 Şubatta istanbulda doktorda randevum vardı
dün aradım iptal ettim
çünkü geçen hafta izin aldım. haftaya tekrar izin vermezler
Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz
seni ve eşini kutlarım canım emeğinin karşılığını almak ne güzel :1rolleyes:Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz
kızlar sinüzitten dolayı baş ağrısından mahvoldum geçmedi sabahtan beri marankiyle saraçoğlunun kürlerini okudum şimdi papatya kaynatıp deniyim bakalım ..ilaç içmek istemiyorum çünkü içim dışım kür oldu yaa..uff..
kızlar sinüzitten dolayı baş ağrısından mahvoldum geçmedi sabahtan beri marankiyle saraçoğlunun kürlerini okudum şimdi papatya kaynatıp deniyim bakalım ..ilaç içmek istemiyorum çünkü içim dışım kür oldu yaa..uff..
Geçmiş olsun PinkRose.....
Benim de dişlerim acayip sızlıyo çok ağrıyolar.
Ama ilaç içmemekte direniyorum.
Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Bu topic bugün bayağa durgun neden acep delikafadulden
Nevroskymmm tebrikler canımmmm ne mutlu :hooray:
sıra geliyor bebişeee :jeyyar:
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden
Canımm,sanada geçmiş olsun diş ağrısı kadar kötü birşey yok Allah şifanı versin,hamile olabilirim düşüncesiyle mi ilaç içmiyorsun?
Bebek düşüncesi şu sıralar kafamda öyle yoğun ki; 2,5 ay önce devlet hastanesinden dolgu için randevu aldım perşembe günü randevum vardı ve ben unuttum gitmedim hiç işim gücüm de yoktu komşu geldi güzelce oturduksırnaşık şey.Şimdi Allah bilir kaç ay sonraya randevu verecekler Allahtan ağrımıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?