Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yumurtanın çok olması ve kendiliğinden çatlaması iyi bişey değil mi canım?
belki doğal yoldan hamile kalırsın.
eşin keşke başlamasaydı tekrar sigaraya.
işyerlerinden izin almak çok zor gerçekten
Benim de 14 Şubatta istanbulda doktorda randevum vardı
dün aradım iptal ettim
çünkü geçen hafta izin aldım. haftaya tekrar izin vermezler

evet çok zor oluyor işyerlerinden izin almak. 1. aşılamamı işyerine duyurmamıştım ben hasta demişti arkadaşlar patron iyi bu kız hasta olduğuna inanmıyorum demiş personel müdürüne. bende demiştim anlatın benim saklayacak bişiyim yok diye tedavi olduğumu duyuncada 1 sene izin vermişlerdi bana gitsin doğursun gelsin diye :roflol: sanki çocuk karnımdada gidip doğurup gelecekmişim (

Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt

Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:

Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

55 sayfa var okumam gereken. Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz

tebrik ederim canım. hayırlı olsun. allah emeklerinizi boşa çıkarmadı. darısı bebişe inşallah. dün mutluluk sarhoşuydunuz ha :jeyyar:allah bozmasın canım. böyle devam eder inşallah tüm işleriniz güzel gider.

seni ve eşini kutlarım canım emeğinin karşılığını almak ne güzel :1rolleyes:
işlerindede kolay gelsin nevrocum Şeniz

nevrooom tebrikler canım atlattınız sınav stresini artık sıraa bebişee geldii..hadi hayırlısı hız kesmeden devam.sırnaşık şey

kızlar sinüzitten dolayı baş ağrısından mahvoldum geçmedi sabahtan beri marankiyle saraçoğlunun kürlerini okudum şimdi papatya kaynatıp deniyim bakalım ..ilaç içmek istemiyorum çünkü içim dışım kür oldu yaa..uff..

ayy bende de var o dert bende duymuştum onu papatyayı kaynatıp buharını soluycakmışsın 5 dk tutup ara vercekmişsin akıntı başlayana kadar dene bakalım cnm iyi gelirse bizde yaparız papatya kurusu diye duymuştum ben

Geçmiş olsun PinkRose.....
Benim de dişlerim acayip sızlıyo çok ağrıyolar.
Ama ilaç içmemekte direniyorum.

Kızlar sizin eşlerinizde de lökosit var mı?
Varsa doktor ne ilacı verdi?
Adını yazar mısınız....
Dün eşime bazı vitaminlerin adını yazıp verdim(evicap, l-arginine, l-cartine)
Bunları üroloğa gidip sorucak.Kullanmasında bi sakınca olup olmadığını.
Gitmişken lökosit içinde bi danışsın bari.

Bizimki sadece bi tane vitamin verdi.(betasec)
O bitti.Bi daha da kullan falan demedi.

Merhabalar,pinkrose geçmiş olsun canım, Allah şifanı versin,bendede birtürlü geçmek bilmeyen farenjit var:1no2: boğazım sürekli yara en ufak soğuk,sıcak yiyip içmemde kabarıyor.
Nevrosky,canım tebrik ederim bunun için çok uğraştınız ee mükafatını da aldınız hakkınıza hayırlısı olsun.a.s.
Birda sorum olacak bilenler varsa,ateşim bugün düşük acaba yumurtam çatladımı?ateş ölçme yöntemi bölümüne yazdım ama kimsecikler yok:çok üzgünüm:
4.gün 35.9
5.gün?????
6.gün 35.1
7.gün 36.2
8.gün 36.0
9.gün 35.6
10.gü 35.8
11.gü ????
12.gü 35.9
13.gü 36.2
14.gü 35.8 çatlamışmıdır?

Geçmiş olsun PinkRose.....
Benim de dişlerim acayip sızlıyo çok ağrıyolar.
Ama ilaç içmemekte direniyorum.

Canımm,sanada geçmiş olsun diş ağrısı kadar kötü birşey yok Allah şifanı versin,hamile olabilirim düşüncesiyle mi ilaç içmiyorsun?
Bebek düşüncesi şu sıralar kafamda öyle yoğun ki; 2,5 ay önce devlet hastanesinden dolgu için randevu aldım perşembe günü randevum vardı ve ben unuttum gitmedim hiç işim gücüm de yoktu komşu geldi güzelce oturduksırnaşık şey.Şimdi Allah bilir kaç ay sonraya randevu verecekler Allahtan ağrımıyo

tebrikler canımm a.s.

Bu topic bugün bayağa durgun neden acep delikafadulden
Nevroskymmm tebrikler canımmmm ne mutlu :hooray:
sıra geliyor bebişeee :jeyyar:
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden

Bu topic bugün bayağa durgun neden acep delikafadulden
Nevroskymmm tebrikler canımmmm ne mutlu :hooray:
sıra geliyor bebişeee :jeyyar:
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden

ee hafta sonu evdekiler gezmeye gitti çalışanlarda bitti artık heralde valla sizi bilmem ama ben bittim boş boş bakıorum evraklara kafamçokkarıştı gel bizide dopingle biraz cnm yaa

Evet çok sızlıyo ama dayanmaya çalışıyorum.
Bu hafta yumurtlama günlerim.
Yumurtlama günlerinde ağrı kesici içilmesi iyi değil diye duymuştum.
O yüzden içmiyorum.

İnsanın aklında sadece bebek olunca herşeyi unutuyo valla.
Yanımızda küçük bi ajanda taşımamız lazım bizim.
Herşeyi not etmemiz gerek.

Eğer bu ay hamile kalamazsam dişçiye muhakkak gidicem.
Dişçiden de çok tırsıyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…