yumurtanın çok olması ve kendiliğinden çatlaması iyi bişey değil mi canım?
belki doğal yoldan hamile kalırsın.
eşin keşke başlamasaydı tekrar sigaraya.
işyerlerinden izin almak çok zor gerçekten
Benim de 14 Şubatta istanbulda doktorda randevum vardı
dün aradım iptal ettim
çünkü geçen hafta izin aldım. haftaya tekrar izin vermezler
Kızlar sizin eşlerinizde de lökosit var mı?
Varsa doktor ne ilacı verdi?
Adını yazar mısınız....
Dün eşime bazı vitaminlerin adını yazıp verdim(evicap, l-arginine, l-cartine)
Bunları üroloğa gidip sorucak.Kullanmasında bi sakınca olup olmadığını.
Gitmişken lökosit içinde bi danışsın bari.
Bizimki sadece bi tane vitamin verdi.(betasec)
O bitti.Bi daha da kullan falan demedi.
canım ben zayıf olduğum için vermiyor galiba.52 kiloyum belki gerek görmüyordur.ama benim sorun yumurtaların büyümesi.klomeni günde 4 tane kullandım,üstünede 4 gün iğne oldum yumurtalıklar aşırı uyarılmış.yumurtalr büyümüş çatlamamış öylece duruyorlar nur topu gibi kistler olmuş.iğneye aşırı tepki veriyor olması tüp bebek için iyiymiş ama biz tüp bebek yaptıramayız.şatım kaldım ne olacak bu halim.geçmis olsun canim, bende pkoluyum.
2aydi oldu herhalde metformine basladim doktoruna sorsana belki senin durumundada iyi gelir.
pko'lularda hamile kalinsa bile dusuk riski normalinden yuksekmis ama metformin(glukofen..)bunlar onleyici olabiliyormus
ne çok güldüm sayende yağmııırrr :roflol: :roflol: süper espriksiniz siz yaa kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım..
e nolucak şimdi.. kistler gitse de iğneyle yine olucak mı? Allah şifa versin canım..
nevro inş eşin sınavı kazanmıştır ..
bende burdayım şimdilik.. sayenizde bende çok güldüm.. sositososito
selam kızlar tekrar uğrayayım dedim..
nevrooo tebrikler canım.. hadi artık size rahat rahat kolay gelsin :jeyyar:
ceylincim sağol canım.. halay yok ama benimkiler geldiler.. hafiften ağrım var
lülülülülülü lülülülülülü gelin kırmızılar gelin naniknanik
sevcan en iyisi doktorun karar vermesi ilaç ismi alman pek işe yaramıyacak.. düşünme bunları bu kadar.. aklında sadece bebek olursa stresten başka birşeye yaramaz.. eşin yine de sorsun iltihap için ilaç vermiyecekmisiniz diye..
yabangülüm sana da sağlık diliyorum .. inş kistlerinden kurutulursun..
hahahahahaha neremize takacaz bunu yağmuuuuurrrrrrr ..
bende işyerindeyim sorma zaman öldürüyomm Rylai ( nickin ne tuhaf anlamını sorabilirmiyim delikafadulden ) yarın pazar bi pazarım var neye sığdırcam bilmiyom
ev iş güç kaynıyo
konuya abone olmak için canım gelişmiş cevap yazarken aşağı bak abone ol var delikafadulden ama sakın mail gelsini işaretleme yoksa mailin de 500 tane görürsün bide onları silmek için uğraşmak var delikafadulden
Kızlar alın şu enerjimi artım ama yaa
Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz
bende işyerindeyim sorma zaman öldürüyomm Rylai ( nickin ne tuhaf anlamını sorabilirmiyim delikafadulden ) yarın pazar bi pazarım var neye sığdırcam bilmiyom
ev iş güç kaynıyo
konuya abone olmak için canım gelişmiş cevap yazarken aşağı bak abone ol var delikafadulden ama sakın mail gelsini işaretleme yoksa mailin de 500 tane görürsün bide onları silmek için uğraşmak var delikafadulden
Kızlar alın şu enerjimi artım ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?