Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hani konulara abone olunuyor ya ,, ben bu konuya abone olmak olmak istiyorum acaba nerden oluyor bilenler yardımcı olursa sevinirimma.s.

evet iyi bir şey ama bilmiyorum işte şimdi doğal yoldan deniyoruzda ne biliyim artık umutlanmakta bir yere kadar artık umudumda yok

canım benim eşimdede var ilaç ismi söylemem doğru olurmu bilmiyorum ama nasılsa eşin doktora danışacakmış.benim eşime cipro diye bi antibiyotik vermişti.

bende işyerindeyim sorma zaman öldürüyomm Rylai ( nickin ne tuhaf anlamını sorabilirmiyim delikafadulden ) yarın pazar bi pazarım var neye sığdırcam bilmiyom
ev iş güç kaynıyo
konuya abone olmak için canım gelişmiş cevap yazarken aşağı bak abone ol var delikafadulden ama sakın mail gelsini işaretleme yoksa mailin de 500 tane görürsün bide onları silmek için uğraşmak var delikafadulden

Kızlar alın şu enerjimi artım ama yaa

canım ben zayıf olduğum için vermiyor galiba.52 kiloyum belki gerek görmüyordur.ama benim sorun yumurtaların büyümesi.klomeni günde 4 tane kullandım,üstünede 4 gün iğne oldum yumurtalıklar aşırı uyarılmış.yumurtalr büyümüş çatlamamış öylece duruyorlar nur topu gibi kistler olmuş.iğneye aşırı tepki veriyor olması tüp bebek için iyiymiş ama biz tüp bebek yaptıramayız.şatım kaldım ne olacak bu halim.

iğneye aşırı tepki veriyor ancak tüp bebk olacağım zaman iğneleri kullanırım normal tedavilerimde klomene devam ederim.başka çarem yok.iğnelerden yine kist olur.allahtan sadece 4 gün kullanmaamı söylemişti,eğer 10 gün olsaydım bilmiyorum artık..

selam kızlar tekrar uğrayayım dedim..

nevrooo tebrikler canım.. hadi artık size rahat rahat kolay gelsin :jeyyar:

ceylincim sağol canım.. halay yok ama benimkiler geldiler.. hafiften ağrım var

lülülülülülü lülülülülülü gelin kırmızılar gelin naniknanik

sevcan en iyisi doktorun karar vermesi ilaç ismi alman pek işe yaramıyacak.. düşünme bunları bu kadar.. aklında sadece bebek olursa stresten başka birşeye yaramaz.. eşin yine de sorsun iltihap için ilaç vermiyecekmisiniz diye..

yabangülüm sana da sağlık diliyorum .. inş kistlerinden kurutulursun..

selam kizlar yine ugrayabildim...
saolun sekerler,insallah hayirlara cikar bakalim...
nevrocummm cok sevindim canim....cok iyi bir haber bu...tebrik ederim..
yagmurcumm yine costuruosun kis,massallah enerjinden birazda buraya gönder...

işallah canım doktor kendiliğinden geçer dedi.işalllah geçer.

Kızlar çok ısrar ettiniz alın size enerji delikafadulden ama bu yöntemle olurmu bilmiyomm delikafadulden

HERŞEY ÇOCUK İÇİN

Bu sizin için hayde kızlarrr delikafadulden

:teytey: çarpılmaın dikkat edin delikafadulden

Tuliynnnnn :mymeka: ben fesat düşünmedim valla gülün diye lülülülülülü iğrenç olabilir espirim :dilcikar:
elinizle kabloyu tutun :jeyyar:

teşekkürler canım a.s.,, anlamadım ama neyse biraz uğraşınca yaparımma.s

yağmurcum bende art niyetle söylemedim valla.. esprine karşılık vermek istedim sadece .. niye vuruyon ki hemen :dilcikar:

nesliş hani cevap yazmak için sayfa açılıyor ya.. gelişmiş cevapta aşağıda var konuya abonelik ordan işaretlicen..

bişeyler yaptım ama olmuştur,inşş:uhm:

olmuşşşşşş:sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
nevrocum tebrikler üzerinizden ağır bir yük kalkmışa benziyor.. inşallah bütün sıkıntılarını böyle çabuk atlatabilirsiniz...

canım çok sevindim hadi :sm_cool:gözünüz aydın inşallah şansınız hep böyle giderŞeniz

cnm rylai bi oyun karakteri çok tatlı bi bebek,üye olurken bir sürü isim yazdım o kullanılıyo bu kullanılıyo hiçbirini kabul etmedi benimde o anda aklıma o bebek geldi öyle yani

slm sekerler ne zamandır ugrayamadım haberler varmı hamıs varmı bılmedıgın gecmısı bıraz okumaya calıstım ama goremedım valla.nevrom tebrıkler canım allah herseyı gonlunuze gore verır ınsallah canım benım

millet nerdesinizzz herkes gezmede mi bakim ama olmaz ki biz çalışıyoruz burdaaa senağlama senağlama yaa bende istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…