merhaba canım...
ben buralardayım...ama netim çok problemli...sayfaları hiç açmıyor...bazen topiğe giriyorum ama yazamıyorum....
herkese hayırlı geceler canlar......
bende burdayımmm
bennde iyiyim canım kocamla görüştüm az önce netten eşimle görüştüm görüntülü ağlamaktan yazamıyorım bile şuannnnn:a015::a015::a015:yunan adalarına sığınmışlar fırtınadan dolayı.hava düzelince yollarına devam edeceklermiş...Allahım sen diğer bütün gemilerde çalışan ve olumsuz hava şartlarından dolayı zorda olanları ve sonrada benim eşimi koru yarabbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarim benim ben geldim yazdiklarinizi okudum ve zaten susmuyorum aglamaya devam ettim
artik bu saatler benim saatlerim
geceleri herkes cekilince sicacik yatagina sicacik sevdiginin ynina bende buraya geliyorum
ne yapiyimki baska dedigim gbi iyiki siz varsiniz sizinle yasadim herseyi ben bakin halada yasiyorum
bebek olmadiktn sonra depresyona girdik ve olay cikti yoksa bir tek benim cocugu olmuyorhadi git olmadi yoksa hic cikarmiydim evimden ben
oyle bi anki patladi hersey
neyse hepinize bir yazmak istedim kizlar
bugun galiba dualarinizdan dolayi daha iyiydim
biraz ayaklandim
sizi hissettim canlarim benim:a015:
her gecen gun biraz daha alisicam galiba
arada gelirim kendinize iyi bakinsenağlama
bitanem benim..allahim yolda olanlari,caniyla basiyla calisan herkesi korusun...bennde iyiyim canım kocamla görüştüm az önce netten eşimle görüştüm görüntülü ağlamaktan yazamıyorım bile şuannnnn:a015::a015::a015:yunan adalarına sığınmışlar fırtınadan dolayı.hava düzelince yollarına devam edeceklermiş...Allahım sen diğer bütün gemilerde çalışan ve olumsuz hava şartlarından dolayı zorda olanları ve sonrada benim eşimi koru yarabbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarim benim ben geldim yazdiklarinizi okudum ve zaten susmuyorum aglamaya devam ettim
artik bu saatler benim saatlerim
geceleri herkes cekilince sicacik yatagina sicacik sevdiginin ynina bende buraya geliyorum
ne yapiyimki baska dedigim gbi iyiki siz varsiniz sizinle yasadim herseyi ben bakin halada yasiyorum
bebek olmadiktn sonra depresyona girdik ve olay cikti yoksa bir tek benim cocugu olmuyorhadi git olmadi yoksa hic cikarmiydim evimden ben
oyle bi anki patladi hersey
neyse hepinize bir yazmak istedim kizlar
bugun galiba dualarinizdan dolayi daha iyiydim
biraz ayaklandim
sizi hissettim canlarim benim:a015:
her gecen gun biraz daha alisicam galiba
arada gelirim kendinize iyi bakinsenağlama
günaydın kızlar;
herkeslere bol neşeli sağlıklı günler diliyorum
birazdan dişimi çektirmeye gidecem çok korkuyorumsenağlama
Neslihancım sana da şimdiden geçmiş olsun,iğneyle uyuşturdukları için boşu boşuna korkmuş olacaksın aslında bunun sende farkındasın ama çocukluğumuzdan beri hep korkarız dişçiden,doktordan...
aymescim transferin hayırlı olur ve inşallah burdan müjdeni alırız :1hug:
bende biraz temizlik yapayım,hava çok güzel burda,tembellik yapmayayım,herkese iyi haftalar...
Günaydın kızlar. Güzel bir hafta diliyorum hepimiz için. Şeniz
aymes arkadaşımızın ya dün transferi olacaktı ya da bugün. Olduysa inşallah başarılı geçmiştir. Bugün olacaksa da inşallah başarılı geçer. Dualarımız onunla. :Saruboceq:
asinin olayı gerçekten hepimizi çok üzdü. :a015: Kendimize gelemedik daha. Şoktayız. :1shok: Bu kötü haber gerçekten sarstı. :çok üzgünüm:
Pembe köşeyi de bu moralle hazırlayamadım. :çok üzgünüm:
nisasum canım kusuruma bakma. Biraz neşem yerine gelince düzenleyeceğim canım. :1hug: a.s.
istanbullular nerdesiniz yaaaaaaaaaaa......
ben 4.tup bebek tedasindeydim(2dondurulmus embriyo)
aslinda yarin 11.gun yapabilirim ama doktorum saliya kan aldirmami soyledi!!
sabirsizlikla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?