Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bennde iyiyim canım kocamla görüştüm az önce netten eşimle görüştüm görüntülü ağlamaktan yazamıyorım bile şuannnnn:a015::a015::a015:yunan adalarına sığınmışlar fırtınadan dolayı.hava düzelince yollarına devam edeceklermiş...Allahım sen diğer bütün gemilerde çalışan ve olumsuz hava şartlarından dolayı zorda olanları ve sonrada benim eşimi koru yarabbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarim benim ben geldim yazdiklarinizi okudum ve zaten susmuyorum aglamaya devam ettim
artik bu saatler benim saatlerim
geceleri herkes cekilince sicacik yatagina sicacik sevdiginin ynina bende buraya geliyorum
ne yapiyimki baska dedigim gbi iyiki siz varsiniz sizinle yasadim herseyi ben bakin halada yasiyorum
bebek olmadiktn sonra depresyona girdik ve olay cikti yoksa bir tek benim cocugu olmuyorhadi git olmadi yoksa hic cikarmiydim evimden ben
oyle bi anki patladi hersey
neyse hepinize bir yazmak istedim kizlar
bugun galiba dualarinizdan dolayi daha iyiydim
biraz ayaklandim
sizi hissettim canlarim benim:a015:
her gecen gun biraz daha alisicam galiba
arada gelirim kendinize iyi bakinsenağlama

Günaydın kızlar. Güzel bir hafta diliyorum hepimiz için. Şeniz

aymes arkadaşımızın ya dün transferi olacaktı ya da bugün. Olduysa inşallah başarılı geçmiştir. Bugün olacaksa da inşallah başarılı geçer. Dualarımız onunla. :Saruboceq:

asinin olayı gerçekten hepimizi çok üzdü. :a015: Kendimize gelemedik daha. Şoktayız. :1shok: Bu kötü haber gerçekten sarstı. :çok üzgünüm:

Pembe köşeyi de bu moralle hazırlayamadım. :çok üzgünüm:
nisasum canım kusuruma bakma. Biraz neşem yerine gelince düzenleyeceğim canım. :1hug: a.s.

günaydın herkese asicim hoşgeldin cnm dün hepimiz çok etkilendik senin durumundan çok üzüldük bizi gelişmelerden haberdar et lütfen gitme bi daha burda kal :1hug:

günaydın kızlar;
herkeslere bol neşeli sağlıklı günler diliyorum
birazdan dişimi çektirmeye gidecem çok korkuyorumsenağlama

nesrincim canım benim;:çok üzgünüm:Allah sağ salim kavuştursun canım,,sayılı gün çabuk geçer derler,,Rabbim bütün zor şartlar altında çalışanların yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım benimm yaaasenağlama herşey düzelecek inş. kendini eve kapama gel paylaş bizimlee en azından rahatlarsın canım:teselli:

bitanem benim..allahim yolda olanlari,caniyla basiyla calisan herkesi korusun...
sag salim en yakin zamandada kavustursun sizi canim...
aglama olur mu:teselli:

bitanem dahada iyi olacaksin inaniyorum ben buna...
bizler her zaman yanindayiz...lütfen sende toparlan bir an önce...

günaydın kızlar.

dün asinin haberini aldığımdan beri inanın kötüyüm ya kendime gelemedim. inşallah geçici bir süre olcak ve bugünleri atlatacaklar. :Saruboceq:

sabırsızım ve balsuratım geçmiş olsun canlarım. allah yardımcınız olsun

nesrincim allah sağsağlim kavuştursun bak gene teknoloji sayesinde nette görüşebiliyosunuz eskilerde oda yokmuş canım. geçecek bu günlerde geçecek canım.

aymesimim transferi hayırlı olur inşallah. bebişleri ona tutunur inşallah

kızlar günaydın sabah 8 den beri 2 günlük yazıları okuyorum tamam herşey normal derken asi nin yazısını okudum ve şok oldum.canım inş en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu keşke yanı başında olsaydık seni yanlız bırakmamak adına ama kalbimiz seninle canım senin güçlü olman zamanı şimdi.

Hepinize günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,
dün bende teknolojinin nimetlerinden faydalandım ve eşimle internetten kamerayla görüştük,çok şükür iyi grünüyordu,belki 22 Şubat doğum günüm olduğu için izin alabilirse yanıma gelecekmiş,inşallah gelebilir,çok özledim senağlama
dün bu duygusallıkla birde topiğe gelip asinin yazdıklarını okuyunca daha da bir kötü oldum ve inanın çok üzüldüm,kendisi için dua ediyorum bir an önce eşiyle arası düzelir inşallah :Saruboceq:

CANIM hiç önelı degıl..balsurat ve asi saglıklı ve mutlu olsun.. bende cok üzgünüm..ınsaalah hersey yolun agırer... amin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…