Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz
kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...
bennde iyiyim canım kocamla görüştüm az önce netten eşimle görüştüm görüntülü ağlamaktan yazamıyorım bile şuannnnn:a015::a015::a015:yunan adalarına sığınmışlar fırtınadan dolayı.hava düzelince yollarına devam edeceklermiş...Allahım sen diğer bütün gemilerde çalışan ve olumsuz hava şartlarından dolayı zorda olanları ve sonrada benim eşimi koru yarabbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canlarim benim ben geldim yazdiklarinizi okudum ve zaten susmuyorum aglamaya devam ettim
artik bu saatler benim saatlerim
geceleri herkes cekilince sicacik yatagina sicacik sevdiginin ynina bende buraya geliyorum
ne yapiyimki baska dedigim gbi iyiki siz varsiniz sizinle yasadim herseyi ben bakin halada yasiyorum
bebek olmadiktn sonra depresyona girdik ve olay cikti yoksa bir tek benim cocugu olmuyorhadi git olmadi yoksa hic cikarmiydim evimden ben
oyle bi anki patladi hersey
neyse hepinize bir yazmak istedim kizlar
bugun galiba dualarinizdan dolayi daha iyiydim
biraz ayaklandim
sizi hissettim canlarim benim:a015:
her gecen gun biraz daha alisicam galiba
arada gelirim kendinize iyi bakinsenağlama
günaydın kızlar;
herkeslere bol neşeli sağlıklı günler diliyorum
birazdan dişimi çektirmeye gidecem çok korkuyorumsenağlama
nevrocum benim günüm dündü, ilk defa gecikti.Her ay kızıyordum, bir gün gecikse de azıcık umutlansam diye heralde bu ay beni kırmammak için böyle bi sürpriz yaptı.Aslında gecikse bile umutlanmaya fırsat vermedi, ağrılarım, sancılarım yerli yerinde.Bence yeni tarihi yazabilirsin, 7 mart.
merhaba kızlar ben geldim...
canım yazıcam sana özleden kaç kişi olduk
[sıze=3]kızlar iyi haftasonlarıııııı. Kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ben geldimmmmmmm. Hihoyyyt hihoyyyt
çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. Sengözlerimebaksanab öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. şenizşeniz şeniz [/sıze]
Naber nesrin...
Eşinle konuşmuşsun dün...
Umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?