Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın gerçekten asinin olayı hepimizi çok üzdü inşallah biran önce durum düzelir ve sevdiği eşiyle herşey eskisii gibi olur ayrı kalmaları birbirlerini anlamalarına yardımcı olur inşallah
güzel mutlu bir hafta diliyorum herkese bebişlerimiz artık bekletmesin bizleri aymescim transferin başarılı geçer inşallah müjdeli haberlerini alırız buradan sağlıkla kal

kızlar ben geldim ne var ne yok.
uzun zamandır giremedim .
asicim canım hakkında hayırlısı neyse o olur canım işallah.lütfen canını sıkma.

günaydın kızlar ascim canım inşallah herşey düzelcek sen inancını kaybetme hayatımızda böyle zor anlar yaşanır ve biz bunların üstesinden gelmeyi biliriz sende bileceksin canım koca bebeğin biraz kafasını dinlesin sende dinlen sitresten uzaklaş canım bak sonra ikinizde birbirinizden bu kadar kolay vazgeçemiyeceğinizi anlayaksınız ve tekrar beraber olacaksınız canım lütfen topiğe girmekten vaz geçme o zaman daha zayıf kalırsın çabuk atlatamazsın

nisacım canım tebrikler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem darısı tüm isteyenlerin başına

slm kk nın şekerleria.s. nasılsınız görüşmeyeli, tatil bitti ben yine buralardasositosositoameliyattan sonra dinleneyim dedim sonra misafirdi gezmeydi derken bide kocişte benle birlikte tatilde olunca yeterince gelemedim buralara:1no2: hepinizi çok özledim
asiciiim canım rabbim yardımcınız olsun bitanem okuduklarıma inanamadım herşeyde vardır bi hayır inşallah bu eşinin seni daha iyi anlamasına ve seni çoook özlemesine vesile olurda tekrar eski günlerinize dönersiniz, dualarımız hep bu yönde hep birlikte sizin için ettiğimiz duaları rabbim inşallah geri çevirmez :teselli:
nevrocuuuumm yazamadım ama okuyup güzel haberlerini aldım çok şükür herşey istediğiniz gibi gidiyor hadi bakalım dualarımız sizinle bitanem kaydirigubbakcemile5
aymesiim canım inşallah hayırlısıyla bebişin sağlıkla yerleşir göbişine
tedavide olan tüm arkadaşlar allahım yardımcınız olsun ve güzel haberlerinizi peşpeşe alıverelim :Saruboceq:
ben ameliyattan sonra oluşan kistten dolayı 1 ay ara verdim bakalım önümüzdeki ay farklı bir durumla karşılaşmazsak aşılamaya geçecez inşallah dualarınızda benide unutmayın olurmu hepinizi çok seviyorum Şeniz

günaydın kızlar herkes gibi bende atamadım hala üzerimden asinin şokunu çok üzüldüm böyle bir sebepten yuvalar yıkılmamalı rabbim onun yardımcısı olur inşallah tek dileğim onların mutlu yuvalarını bir daha kaldıkları yerden devam etmeleri hakkında hayırlısı ne ise o olsun asicim :teselli:

aymesim transferin hayırlı olsuuunnnn göbüşün bebiş dolsuuunnnn rabbim hayırlısını versin canımmm :1hug:

Asicim canım benim okuyunca çok üzüldüm.
İnşallah eşinle aranız düzelir.
Eşin belki de sen bebek olmasını, hamile kalmayı çok istediğin için öyle davrandı.
Yani seni düşündü belkide.Eminim ki o da seni çok seviyor.Ama senin üzülmeni istemiyo.
Kızlar bence bebek olmuyo diye kendimizi ve eşlerimizi çok üzüyoruz.
Onlar da gurur yapıyolar sorun onlarda olduğu için.
Bence evdeki huzur daha önemli.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.Sağlıkları yerinde olsun da çocuğumuz elbet olur Allah vericek birgün.

İnşallah aranızdaki sorunu halledersiniz asicim.

Geçmiş olsun neslihan1983
Ayy inşallah acımaz canın...

Benimde çürük dişim var.Benim de çektirmem lazım ama çok korkuyoruumm....

nevro canım çok çok tebrik ediyorum hakkeden her mutluğu yaşar inşallah en kısa zamanda bebişinizde gelir sizi mutlu eder canım hihoyyyt

kızlar ya asicim inş daha iyidir,moralim acayip bozuk canım bişeyde yazmak istemiyo hem herkezinde morali bozuk...40ıncı hamişimize sevinemedik bile...........öylece sayfaya bakıyorum boş boş......senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...

Çok tebrik ederim nisasum.
Allah kucağına almayı nasip etsin.
Darısı bizim başımıza inşallah.

aymesimmmcanim hadi hayirli haberler bekliyoruz bitanem...
aysecimsendende güzel haberler bekliyoruz...morallerimizi düzeltin kizlar...

Son düzenleme:

amin canım....cümlesini.....

ikinizin de zamana ihtiyacı var...inşalalh zamanla düzelir canım....allah yardımcınız olsun....

günaydın kızlar;
herkeslere bol neşeli sağlıklı günler diliyorum
birazdan dişimi çektirmeye gidecem çok korkuyorumsenağlama

çok geçmiş olsun canım....korkma inan hissetmiyeceksin bile....

aymes canımm tresferin hayırlı olur inşallah...allah yardımcın olsun...inşallah sonuçta pozitif olur.....

İnşallah hamilesindir vesta.
Belki de bu ay seni kırmamak için değil de başka bi sebepten gelmemiştir kırmızılar.

canım yazıcam sana özleden kaç kişi olduk

valla şimdilik ben dahil 3 kişiyiz canım...
yağmurcn,el muallim ben ve gelirsen sen olucaz.benim evde toplanacağız. malum eşim de yok...felekten bir gün çalarız.bakalımm.hala gelmek isteyenler bana özelden ulaşabilirler...:lepi:

canım çok sevindim eşin ve senin adına emeklerinizin karşılığını aldınız şükür

Naber nesrin...
Eşinle konuşmuşsun dün...
Umarım iyidir.

iyidir canım senden nbr.
evet eşimle konuştuk yunan adalarına demir atmışlar fırtınadan dolayı.çok iyi görünüyordu.ben ağladım kayınvalidem ağladı hatice ağladı...görsen bizi çok komiktik...yasakkelime
kayınvalidem rüyasında görümüştü hafta sonu merakj ediyordu.eşim neet gelince hemen pcyi kapıp görümceme gittim annesi de görsün oğlunun iyi olduğunu diye ama heyecandan anahtarı kapının arkasında unutup çıkmışım...:mymeka:yedek anahtar var ama açılmadı malesef...görümcemed kaldım bugun de formalarımı giymeden sivil geldim.kayınvalidem kapıcı ile çilingir çağırıp halledecek...kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…