Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asicim canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki eşimde bana aynı şeyleri yaşattı 2. Spermıyogramda test sonucu çıkana kadar boşanıcaz dedi ama allaha şükür test sonucumuz %1 de olsa canlı çıktı erkekler böyle işte hemen vazgeçiveriyolar ama eminim birleşiceksiniz seveneler öle hemen ayrılamaz eşinin sana seninde buraya dönücene eminim

kızlar yaa sevgililer günü yaklaşıyo kocişler için güzel fikirleri olan varmı aranızda, erkeğe hediye almakta ne zormuş sıradan bişey almak istemiyorum aklımada başka bişi gelmiyo ((

benim kocam burda olmadığı için öyle bir telaşem yok hihoyyytama ben kol düğmesi ve kravat almıştım eşime.en çok mutlu olduğu hediyedir... koleksiyon yapıyoruzda.sengözlerimebaksanab o da bana saat almıştı gitmeden önce...

özlemcim bende eşimin yanında üzüldüğümü hiç belli etmiyorum biliyomusun çünkü eşimde ilk öğrendiğinde seni bundan mahrum etmeye hakkım yok falan demişti onun için ağlarsam da üzülsemde yanlız yaşıyorum canım ve onun yanında o kadar umursamaz davranıyorum ki çünkü eşimi çok seviyorum ALLAH kısmet ederse bebişte olur kısmet değilse yapılacak bişey yok eşimi bana verdi ya rabbim o yeter bana Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar yaa sevgililer günü yaklaşıyo kocişler için güzel fikirleri olan varmı aranızda, erkeğe hediye almakta ne zormuş sıradan bişey almak istemiyorum aklımada başka bişi gelmiyo ((

can_isocum bende aynı dertten muzdaribim şu aralar,bende netten bişeyler bakıyorum şimdilerde ilgimi çeken kaligrafi yazısıyla bi yazı yazdırmak istiyorum tablo şeklinde kalıcı bişey olsun diye ama tabi kesin bu değil bakıyorum hala canım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nevrocum eşin sınavı kazanmış
çok mutlu oldum canım.
allah kalbinize göre veriyo canım benim.
yakında bebiş de gelecek hayırlısıyla

canım yaa sendemi delikafadulden ne yapcaz bilemiyorum ki bende arayıp duruyorum öööle işte

merhaba arkadaşlar bende eşimden dolayı hamile kalamıyorum spermleri çok hareketsizmiş,7mm ve 4mm kist varmış ameliyat olması gerekiyormuş... doktor e vitamini ve Proviron diye bi ilaç vermiş...
inşallah en kısa zamanda düzelirde bizim de bi bebişimiz olur
acaba bu durumda bana bi tavsiyeniz olur mu???

canım aynen öyle yollarda ağlıyorum burayı okurken bilgisayar başında ağlıyorum ama onun yanında sanki hiç bişey yokmuş gibi umursamaz davranıyorum çünkü çok takıyor kafasına her gece bebek demeden yatmıyor dün sabah ta şimdi olsaydı aramızda yatardı dedi ama ben hiç hissettirmiyorum o odadan çıkınca çığlık atmak istiyorum ama olmuyor yaparsam yıkılır ama böle giderse ben yıkılcam dayancak gücüm kalmadı. Hafta sonu eltim hamile kaldı ya geçen hafta öğrendiler bu hafta elitimin annesi kaynanam eltim gezmeye çıkmışlar hergun bi yerdeler dunde bana geldiler offf allahım sana sığınıyorum başka kimsem yok bi kociş bide siz kocişede bişey diyemiyorum . Ama napayım allah büyük .

canım ya ayrı yerlerde ayrı hayatlar yaşıyoruz ama duygularımız aynı ortak problemlerimizden dolayı... bende geçen hafta öğrendim görümcemin hamile oldugunu hayır yıkılsammı sevinsem mi bilemiyorum....ama tatlım biz ayakta durmayı başaracağız ve bebişlerimizde bir gün bizimle olacak ben inanıyorum...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: gelin artık bak annelerin gücü sona yaklaşıyor güç verin bize

ozlem82do canım allah yardımcımız olsun bende senin yaşadıklarını yaşıyorum .. ama kimseye bişii diyemiyorum kocama bişey hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo insan patlama noktasına geliyo...ilk zamanlarda herkes beni suçluyodu çocuğu olmuyo diye şimdi kimse yanımda değil.. rabbimin adaletine sığınırım...

sidelyacım merhaba eşinin kullandığı bi ilaç var mı yada uyguladığınız bişey ... bu konuda bana yardımcı olabilirmisin acaba

evet canım nedense dert çekeni buluyor. Sen keçiboynuzu kürünü uyguluyomusun

yaa ne bileyim aslında eltimde yaşadı aynı şeyleri 2,5 yıldır uğraşıyo ama insan anne olunca yada istediklerini elde edince unutuveriyormu bendemi unutup başkalarının derdini anlamayacakmıyım acaba anlamıyorum. Aslında bi bebek için çok seviniyorum ama ne bileyim insanlardan gittikçe uzaklaşıyorum yeter diye bağırıp koşmak istiyorum

offf kızlar uzun süredir giremedim. bazen gerçekten vaktim olmadı bazen de ben girmek istemedim. bebek düşüncesinden uzak kalayım diye. tabi sorarsanız işe yaradı mı diye malesef hayırrrbenneyaptımki

girdim asinin haberini okudum ne kadar üzüldüm...ne kadar zor sınavlardan geçiyoruz..rabbi yardım etsin bize bu imtihanda çünkü gerçekten çok zor..bize göre istediğimiz çok basit bişey ama demek ki rbbim henüz bizi anneliğe layık görmüyor yada henüz zamanı var diyor bilemiyoruz ki..ASİCİM ben inanıyorum herşey yoluna girecek. eşin sensiz yapamayacağını anlayacak. bi evliliği bitirmek bu kadar kolay değil hele ki bu kadar severken..hepimizin duarındasın. seni seviyoruzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar iyiki varsınız yaa bizi bizden başka kimse anlamaz bende attalattım o günleri ilk öğrendiğimizde eşimin psikolojisi çok bozuldu artık normal bişey konuşamaz olmuştuk eşim sürekli bırakıcam seni diyodu ne olursa olsun konuyu oraya getiriyodu başka bişeyden ona kızsam zaten benim çocuğumda olmuyo diye ağlamaya başlıyodu kabus gibiydi o günler ama burda herşey bizde düşüyo maalesef kan kusup kızılcık şerbeti içtim derler yaa aynen öle yaptım bende işte ağlayıp evde umursamıyo gibi yapıyodum ama geçti çok şükür allahta bi daha yaşatmasın kimseye bazen çok yoruluyoruz bi yerde tıkanıyoruz ama allahtan burda birbirimizi bulmuşuz artık bazı şeyler daha kolay :lepi:

sidelyacım merhaba eşinin kullandığı bi ilaç var mı yada uyguladığınız bişey ... bu konuda bana yardımcı olabilirmisin acaba

canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana benim problemimi tam olarak biliyomusun onu bilmiyorum ama ben yinede yazayım,sperm sayısının düşük olması bizim problemimiz onun için 1 kez tüp bebek tedavisinde bulundum ancak sonuç negatif.tekrar inş denicez tedaviyi ama bu arada bende boş durmayayım dedim ve eşime ballı polenli, arısütlü,keçiboynuzu pekmezi birde mesir macunlu bi karışım hazırlıyorum günde iki defa kullanıyor ayrıca çakşır suyuda içiyor günde 1 kez akşam yatmadan evvel keçi boynuzu kürünü uyguluyorum.Bakalım sonuç ne olacak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

sana katılmamak mümkünmü canım aynen dediğin gibi :teselli:

ozlem82do hayır canım keçiboynuzunu kullanmadık, biz cuma günü öğrendik eşimden dolayı hamiş kalamadığımı .... o yüzden eşim bu aralar çok gergin sigarayı da bırakmıştı herşey üst üste geldi zaten.. içine kapanık olduğu içinde bu konu ona cok dokandı kendine yediremiyo nerden bulaştım ben bu hastalığa diyo ... bende tabibişey diyemiyom onu üzmemek için. allahım yardımcımız olsun

canım sizin sorununuz neydi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…