Asicim canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki eşimde bana aynı şeyleri yaşattı 2. Spermıyogramda test sonucu çıkana kadar boşanıcaz dedi ama allaha şükür test sonucumuz %1 de olsa canlı çıktı erkekler böyle işte hemen vazgeçiveriyolar ama eminim birleşiceksiniz seveneler öle hemen ayrılamaz eşinin sana seninde buraya dönücene eminim
kızlar yaa sevgililer günü yaklaşıyo kocişler için güzel fikirleri olan varmı aranızda, erkeğe hediye almakta ne zormuş sıradan bişey almak istemiyorum aklımada başka bişi gelmiyo((
can_isocum bende aynı dertten muzdaribim şu aralar,bende netten bişeyler bakıyorum şimdilerde ilgimi çeken kaligrafi yazısıyla bi yazı yazdırmak istiyorum tablo şeklinde kalıcı bişey olsun diye ama tabi kesin bu değil bakıyorum hala canım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
özlemcim bende eşimin yanında üzüldüğümü hiç belli etmiyorum biliyomusun çünkü eşimde ilk öğrendiğinde seni bundan mahrum etmeye hakkım yok falan demişti onun için ağlarsam da üzülsemde yanlız yaşıyorum canım ve onun yanında o kadar umursamaz davranıyorum ki çünkü eşimi çok seviyorum allah kısmet ederse bebişte olur kısmet değilse yapılacak bişey yok eşimi bana verdi ya rabbim o yeter bana şeniz şeniz şeniz
canım aynen öyle yollarda ağlıyorum burayı okurken bilgisayar başında ağlıyorum ama onun yanında sanki hiç bişey yokmuş gibi umursamaz davranıyorum çünkü çok takıyor kafasına her gece bebek demeden yatmıyor dün sabah ta şimdi olsaydı aramızda yatardı dedi ama ben hiç hissettirmiyorum o odadan çıkınca çığlık atmak istiyorum ama olmuyor yaparsam yıkılır ama böle giderse ben yıkılcam dayancak gücüm kalmadı. Hafta sonu eltim hamile kaldı ya geçen hafta öğrendiler bu hafta elitimin annesi kaynanam eltim gezmeye çıkmışlar hergun bi yerdeler dunde bana geldiler offf allahım sana sığınıyorum başka kimsem yok bi kociş bide siz kocişede bişey diyemiyorum . Ama napayım allah büyük .
ozlem82do canım allah yardımcımız olsun bende senin yaşadıklarını yaşıyorum .. Ama kimseye bişii diyemiyorum kocama bişey hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyo insan patlama noktasına geliyo...ilk zamanlarda herkes beni suçluyodu çocuğu olmuyo diye şimdi kimse yanımda değil.. Rabbimin adaletine sığınırım...
canım ya ayrı yerlerde ayrı hayatlar yaşıyoruz ama duygularımız aynı ortak problemlerimizden dolayı... Bende geçen hafta öğrendim görümcemin hamile oldugunu hayır yıkılsammı sevinsem mi bilemiyorum....ama tatlım biz ayakta durmayı başaracağız ve bebişlerimizde bir gün bizimle olacak ben inanıyorum...:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Gelin artık bak annelerin gücü sona yaklaşıyor güç verin bize
sidelyacım merhaba eşinin kullandığı bi ilaç var mı yada uyguladığınız bişey ... bu konuda bana yardımcı olabilirmisin acaba
kızlar iyiki varsınız yaa bizi bizden başka kimse anlamaz bende attalattım o günleri ilk öğrendiğimizde eşimin psikolojisi çok bozuldu artık normal bişey konuşamaz olmuştuk eşim sürekli bırakıcam seni diyodu ne olursa olsun konuyu oraya getiriyodu başka bişeyden ona kızsam zaten benim çocuğumda olmuyo diye ağlamaya başlıyodu kabus gibiydi o günler ama burda herşey bizde düşüyo maalesef kan kusup kızılcık şerbeti içtim derler yaa aynen öle yaptım bende işte ağlayıp evde umursamıyo gibi yapıyodum ama geçti çok şükür allahta bi daha yaşatmasın kimseye bazen çok yoruluyoruz bi yerde tıkanıyoruz ama allahtan burda birbirimizi bulmuşuz artık bazı şeyler daha kolay :lepi:
ozlem82do hayır canım keçiboynuzunu kullanmadık, biz cuma günü öğrendik eşimden dolayı hamiş kalamadığımı .... o yüzden eşim bu aralar çok gergin sigarayı da bırakmıştı herşey üst üste geldi zaten.. içine kapanık olduğu içinde bu konu ona cok dokandı kendine yediremiyo nerden bulaştım ben bu hastalığa diyo ... bende tabibişey diyemiyom onu üzmemek için. allahım yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?