ozlem82do hayır canım keçiboynuzunu kullanmadık, biz cuma günü öğrendik eşimden dolayı hamiş kalamadığımı .... O yüzden eşim bu aralar çok gergin sigarayı da bırakmıştı herşey üst üste geldi zaten.. Içine kapanık olduğu içinde bu konu ona cok dokandı kendine yediremiyo nerden bulaştım ben bu hastalığa diyo ... Bende tabibişey diyemiyom onu üzmemek için. Allahım yardımcımız olsun
sidelyacım benimde eşimin spermleri çok düşük normalde 80,90 arası olması gerekiyormuş benim eşimin ki 7ile10 arası
ve kist de varmış bi 4mm ve diğeri 7mm ameliyat olması gerekiyormuş
doktor e vitamini ve proviron diye bi ilaç vermiş onu kullanıyo 3 gündür
SLM KIZLAR
nasılsınızzz 3gündür falan giremedimm
hamiş haberi varmıııyerimseniben
geçmişi okumadımdaaa
SLM KIZLAR
nasılsınızzz 3gündür falan giremedimm
hamiş haberi varmıııyerimseniben
geçmişi okumadımdaaa
selam canım iyi sayılırız asi eşiyle ayrılma kararı almışlar moreli çok bozuktu bu haber bizi üzdü ama arkasından bir hamiş haberi geldi nisasum hamile değeri artmış
canım hoş geldin evet var canım nisamız hamiş
spermlerin sayısı normalmiş ama aşırı derecede hareketsizmiş
Geçmiş olsun canım,herşey yoluna girer inşallah,keçiboynuzu kürü kullanmanı tavsiye ederim,birde ilk sperm tahlili erkeklerin psikolojisini bozuyor bu nedenle sperm sayısı düşük çıkıyor bir daha test yaptırırsanız iyi olur.a.s.
Sidelyacığım nasılsın? bir türlü denk gelemedik ben açtığımda sen kapatmış oluyorsun,inşallah uyguladığın kür işe yarar.a.s.
slm kızlar arada okuyup kaçıyorum işim çok olduğundan kusura bakmayın
zambak kız nereledeydin kayboldun gözüm yollarda kaldı
canım benimm geldimmm işte
nasılsın bakalımmma.s.a.s.
neye karar verdin aşılamaya devammı
asinin msjını okudum ve çok üzüldüm ya
evet ya bende dün sabah okudum şok oldum bütün gün onu düşündüm ya.mahvoldum bende.
evet 3. aşılamayı yaptırıcam. bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerden dolayı. marttada ankarada sınavlarım var aşılama stresiyle sınava gitmek istemiyorum. marttada dinlenicem. nisan ayında allahın izni ile son kez bir aşılama daha yaptırayım diyorum. tüpbebeğe hazirandan önce geçemiyorum zaten. bu aradada boş durmayayım dedim . hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?