Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sidelyacım benimde eşimin spermleri çok düşük normalde 80,90 arası olması gerekiyormuş benim eşimin ki 7ile10 arası
ve kist de varmış bi 4mm ve diğeri 7mm ameliyat olması gerekiyormuş
doktor e vitamini ve proviron diye bi ilaç vermiş onu kullanıyo 3 gündür

canım sorununuzu ve tam spermıyogram değerlerini yazarsan sana yardımcı olabilecek bir sürü insan var yada seninle aynı durumda olan bi sürü insan var bunu eşinede anlat ve rahatlat değerleri yazarmısın belkide senin düşündüğün kadar kötü değildir. Keçi boynuzu kürünü muhakak yap
ben havuçsuyu ve keçiboynuzu pekmezi
bol portakal suyu ve balda yediriyorum.
Tabii ceviz fındık fıstık kabak çekirdiğini saymıyorum bile

canım ALLAH yardımcımız olsun ne diyelim inş en kısa zamanda alırız kucaklarımıza bebişlerimizi :ecrin_bebek:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

nevromm
eşinn sınavı kazanmış ne güzell emeginizin karşılıgını aldınızzz:sm_cool::sm_cool:
asicimm
problemlerin var galiba eşinle tam olarak nedir bilmiyorum ama inşallahhh hayırlısı neyse o olsunn:Saruboceq::Saruboceq:

SLM KIZLAR
nasılsınızzz 3gündür falan giremedimm
hamiş haberi varmıııyerimseniben
geçmişi okumadımdaaa

selam canım iyi sayılırız asi eşiyle ayrılma kararı almışlar moreli çok bozuktu bu haber bizi üzdü ama arkasından bir hamiş haberi geldi nisasum hamile değeri artmış

spermiogram miktar 6
sperm sayısı 50
spermiogram 20DK Enk. den sonra 10
spermiogram 1 saatlik enk.den sonra 7

skrotal rdus
skrotum cilt kalınlığı normaldir. Her iki skrotum içerisinde olup boyut,kontur ve parankim ekoları doğaldır.sağ epididimde7mm çapında kist izlendi.

sol epididimde 4mm kist izlendi. sol paratestiküler sahada 2.4mm çapa ulaşan tübüler anekoik yapılar izlenmiş. olup yapılan RDUS de valsalva manevrasıyla uzun süreli reflü akım izlenmiştir.
solda grade III varikosel
skrotal mayi fizyolojik sınırlardadır

Ben anlamadım siz anladınız mı

selam canım iyi sayılırız asi eşiyle ayrılma kararı almışlar moreli çok bozuktu bu haber bizi üzdü ama arkasından bir hamiş haberi geldi nisasum hamile değeri artmış

canım hoş geldin evet var canım nisamız hamiş

kızlar hoşbuldukkk
canım nisamızdan haberim vardıı
asiyede üzüldüm problem çocukmu acabaa :uhm::uhm:

spermlerin sayısı normalmiş ama aşırı derecede hareketsizmiş

Geçmiş olsun canım,herşey yoluna girer inşallah,keçiboynuzu kürü kullanmanı tavsiye ederim,birde ilk sperm tahlili erkeklerin psikolojisini bozuyor bu nedenle sperm sayısı düşük çıkıyor bir daha test yaptırırsanız iyi olur.a.s.

Sidelyacığım nasılsın? bir türlü denk gelemedik ben açtığımda sen kapatmış oluyorsun,inşallah uyguladığın kür işe yarar.a.s.

slm kızlar arada okuyup kaçıyorum işim çok olduğundan kusura bakmayın

zambak kız nereledeydin kayboldun gözüm yollarda kaldı

tşk tatlım süper değilim ama iyiyim inş sende iyisindir.inş canım bakalım doktor bu gün 3 ay sonra tekrar isticem demiş testleri inş normal yoldan gelir bebişlerimizde

Sidelyacım amin inşallah en kısa zamanda bizde hamiş kalıy şişeriz:)))
rabbim dermansız dert vermesin inşallah

slm kızlar arada okuyup kaçıyorum işim çok olduğundan kusura bakmayın

zambak kız nereledeydin kayboldun gözüm yollarda kaldı

canım benimm geldimmm işte
nasılsın bakalımmma.s.a.s.
neye karar verdin aşılamaya devammı
asinin msjını okudum ve çok üzüldüm ya

canım benimm geldimmm işte
nasılsın bakalımmma.s.a.s.
neye karar verdin aşılamaya devammı
asinin msjını okudum ve çok üzüldüm ya

evet ya bende dün sabah okudum şok oldum bütün gün onu düşündüm ya.mahvoldum bende.

evet 3. aşılamayı yaptırıcam. bu ay zaten doğum kontrol hapı kullanıyorum kistlerden dolayı. marttada ankarada sınavlarım var aşılama stresiyle sınava gitmek istemiyorum. marttada dinlenicem. nisan ayında allahın izni ile son kez bir aşılama daha yaptırayım diyorum. tüpbebeğe hazirandan önce geçemiyorum zaten. bu aradada boş durmayayım dedim . hayırlısı bakalım

canım inşallah tüpbebge gerek kalmadan gelir senin bu eşek sıpannkaydirigubbakcemile3

Kızlar merhabalar ben geldim bugün işyerinde net yoktu anca geldi şimdi burdayım benneyaptımki
şöyle bir geçmişe döndüm

Nesrin buluşmaya yine kk dan olan aynı zamanda benim yengem olan gülcenaz:) nickli arkdaşımızda gelecek onuda ekle listemize eğer uygun görürseniz farketmez benim evimede gelebilirsiniz eşime söyledidim güldü naniknanik

Bu arada İstanbul da bildiğiniz bir ürolog var mı güvenilir iyi biri yani a.s dün eşim dedi bi dr ayarlada gideyim o hiç muayene olmadı üroloğa sadece sperm testi veriyordu önümüzdeki ay kısmet olursa gidecek dr' a ona göre vitamin falan bende birşeyler alcam aktardan birde normal yollardan denicez yaz sonuna kadar o da olmazsa tekrar tüp bebek
bakalım kısmet :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…