Merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir bu sayfalara giremedim.İkinci tüpbebek başarısızlığından sonra kendime gelmeye çalışıyordum.Bizim sorunumuzda erkek infertilitesi malesef...Eşimin sperm hareketliliği ve sayısı çok az..AMA BİR MUCİZE OLDU...Birgün benimde bunları yazabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.Geçen hafta 3. tüpbebek denemsi için doktorumu aradım.Oda bana adet ol doğum kontrol hapı kullanmaya başla 19. gün gel tedavine başlayalım dedi...Veee ben birtürlü adet olamadım,üstelik hiç kendime dikkat etmedim..Bugün hamile olduğumu öğrendim.Hala inanamıyorum...ALLAH BANA BİR MUCİZE GÖSTERDİ....İNANCIM HİÇ KAYBOLMADI,ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM GÜNLER OLDU,OLSUN DEDİM ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN DEDİM AMA TABİKİ İÇİM YANDII...DAHA YOLUN BAŞINDAYIM AMA BİR IŞIK DOĞDU....UMARIM BİRGÜN BU IŞIK İSTEYEN HERKES İÇİN DOĞAR...UMUDUNUZU YİTİRMEYİN ....İNANIN VE DENEYİN....
Merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir bu sayfalara giremedim.İkinci tüpbebek başarısızlığından sonra kendime gelmeye çalışıyordum.Bizim sorunumuzda erkek infertilitesi malesef...Eşimin sperm hareketliliği ve sayısı çok az..AMA BİR MUCİZE OLDU...Birgün benimde bunları yazabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.Geçen hafta 3. tüpbebek denemsi için doktorumu aradım.Oda bana adet ol doğum kontrol hapı kullanmaya başla 19. gün gel tedavine başlayalım dedi...Veee ben birtürlü adet olamadım,üstelik hiç kendime dikkat etmedim..Bugün hamile olduğumu öğrendim.Hala inanamıyorum...ALLAH BANA BİR MUCİZE GÖSTERDİ....İNANCIM HİÇ KAYBOLMADI,ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM GÜNLER OLDU,OLSUN DEDİM ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN DEDİM AMA TABİKİ İÇİM YANDII...DAHA YOLUN BAŞINDAYIM AMA BİR IŞIK DOĞDU....UMARIM BİRGÜN BU IŞIK İSTEYEN HERKES İÇİN DOĞAR...UMUDUNUZU YİTİRMEYİN ....İNANIN VE DENEYİN....
sidelya sizin en SON sonuçlarınız nasıldı peki canım kaçtı yani[/QUOTE
sayımız 700000 diger değerleri tam hatırlamıyorum canım ya ama yapılacak olan ilk testte hepsini veririm inş bu arada o zamana kadar benimde boş durmamam lazım ki şaşırtayım şu doktorları değilmi
14.gün sonucum 600 olmuş :) 12.gün 200 dü..:) ıyı brı gelısmeymıs.cok hızlı geldı bana.ama endişe koymuyacagım.cok ıyı dedıler rcunku...?
tşk tatlım süper değilim ama iyiyim inş sende iyisindir.inş canım bakalım doktor bu gün 3 ay sonra tekrar isticem demiş testleri inş normal yoldan gelir bebişlerimizde
cnm tebrık ederimm allah kucagına aldırmayı nasip etsinn eşinin degeelri nasıldı ve onun için herangı bişiy yaptınmıı ne güzel yaa allah yüzüne gülmüş cnm benımmm:teytey::teytey:
asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
nisacım tebrıkler cNIM yyeetr artık düşünme takma dahaaa bak bebegın senınle allah kucagına aldırmayı nasip etsin cnm hayırlı olsun:teytey:
kızlar ya bişi sorucam şimdi beni eczaneden aradılar. kurum benim 2. aşılama raporumun aslını istiyomuş. dosyaya takacaklarmış göndermezsek ilaç paralarını ödeyecekmişim. 1. raporumda bende istememişlerdi. o raporlar bana lazım olmayacakmı tüpbebek için hiç böyle bişi yaşayan varmı
kızlarrrr bende resim koydum ama becerebildim mi acaba:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?