kızlarrrr bende resim koydum ama becerebildim mi acaba:sm_confused:
kıss ne şirinsin öylee maşallah kaydirigubbakcemile5
becermişsin becermiş canımmm
çok güzelsinnn
Çok teşekkürler herkese,bu sitede çok 12 günler geçirdim,bitmek bilmedi o saatler,kan testi günü geçmedi dakikalar.birçok arkadaşım bana destek oldu beni tanımadan,belki bende birkaçına....Bazen bende mucizeler okudum ,olurmu dedim banada,Ben bazen tek teselliyi burda buldum.Bazen çevrenizde eşiniz dostunuz dahi anlayamıyor sizi,ama bir bakmışsınız yüzünüzü görmediğiniz insanlar size bir el uzatıyor,destek oluyor.Onun için Allahım en kısa zamanda herkese bunu yaşatır...
Ben geldim kızlar nasılsınız bakim
iyiyiz elchın sen nasılsın canım?hihoyyyt
hoş geldin canım iyidir...... ev sahipliği yapıyorum ben bu arada a.s. a.s. a.s.
kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
hoşgeldin elchincim amanda aman yumişi de büyürmüş iğnecazınıda olurmuş gerekli tüm işlemler yapılııırrr 18 şubatta o müjdeli haber verilirmiş :CüvCüv:
rabbim tüm isteyenlara hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?