Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar kıskandım ben şimdi adanadan kimsecikler yok sanırım topikte benden başka olmazsa bizde bölgesel toplanalalım konya kayseri mersin urfa ne dersiniz kızlar

Tebrik ederim canım,Allah kucağına almayı nasip etsin,ne güzel geldin yazdın içimize umut oldun, yüreğimize dokundun sağol canım.:1hug:

nisasum canım seni çok ama çok tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder nşallahhh

asicimmm kuzum yazdıklarını okudum bitanem çok fena oldum rabbim kimseyi ayırmasın kuzum kimsenin yuvasını bozmasın helede böyle bir mesele yüzünden inşallah sizinkide o anki psikolojiyle söylenmiş sözler olur da bir an evvel eski günlerinize dönersiniz canım benim dualrı seninle nolur üzme kendini nolur

kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr

simaysi tebrikler rabbim tamamına erdirsin ne güzel sürpriz yapmış annesine bebişin öyle :ecrin_bebek:
darısı başımıza rabbim yeterki ol desin kızlar :Saruboceq:

hoşgeldin elchincim amanda aman yumişi de büyürmüş iğnecazınıda olurmuş gerekli tüm işlemler yapılııırrr 18 şubatta o müjdeli haber verilirmiş :CüvCüv:
rabbim tüm isteyenlara hayırlısıyla versin inşallah :Saruboceq:

simaysi canım senin hamişliğnide şimdi okudum bitanem senide çok tebrik ederim inşallah rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip eder
darısı başımıza inşallahhhhhhhh

ceylinnazcımmm canımmmmmmm hoşbuldum canım benim inşallahh inşallahh inşallahhhhh :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
aminnnnnnnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…