Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi kızlar benim adet tarihim 25 şubat ama dr bana erken bhcg yapacağı için değiştiriyimmi tarihi 18 şubat diye yoksa kalsınmı kafam karıştı

inş hadi bakalım canım sende bizi sevindirenlerden ol inş Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Hayırlı olsun elchıncim,inşallah hamiş kalırsın:Saruboceq:,tedavi yöntemin güzelmiş aşılama yerine doğal yoldan oldurmaya çalışıyo sanırım dr.un. Kusura bakmazsın inşallah, eşinin sperm sayısı kaçtı? çünkü çoğu dr. hemen tüp bebeğe yönlendiriyo tıpkı beni yönlerdirdikleri gibi,acaba bizimde böyle bir şansımız olabilirmi?yazarsan sevinirim.a.s.

gayecimmm dr um çok iyi allah razı olsun ondan ilgili konuşkan kibar vs. bizi çok güzel telkin ediyor çocuğunuz olur telaşlanmayın diyor ben aşılama dedim oda tamam dedi iğneler yapıldı derken oda ne normal bırakalım dedi şok olduk ama hayırlısı neyse o olsun tabiki öncelikle dimi

gelelim kocişe tatlım en son yapılan testte 30 milyona yakındı ml deki sayısı ama hareket az ya ileri hızlı hareketli %4 tü ama toplam hareketli %60 tı eşimin şimdi nasıl bilmiyorum valla klomen filan kullanıor vitamin içiyor inşallah faydası olur onlarında inşllahh hepimizin bebeleri tez elden gelir aminnnnn:Saruboceq:

canım tebrikler işte mucizeler zamanı gelince bizi buluyor muhakkak sabredip beklemek çok önemli allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin canım hihoyyyt

Geçmiş olsun neslihan1983
Ayy inşallah acımaz canın...

Benimde çürük dişim var.Benim de çektirmem lazım ama çok korkuyoruumm....

teşekkür ediyorum arkadaşlar ,,dişimi zorda olsa çektirdim kafamçokkarıştı2 kes morfin yaptı canım çok yandı ,, az önce majezik aldım-tatlicadiarzu- artık ağzımda çürük diş yok ,, hamile kalabilirimkaydirigubbakcemile3 inş. bu kez hamileleiğin tadını çıkarabnilirimm:CüvCüv: arkadaşlar ağzınızda çürük diş falan varsa mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin hamilelikte çok zor oluyora.s

yağmurcum ne güzel yeniden başlamışsınız ,, hayırlısı olsun canımm ,,Rabbim bu kez hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

simaysi tebrikler canımm ,,demekki Rabbim OL diyince oluyomuşş,,Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde tamnamına erdirsin inş.:Saruboceq:

nisasum tebrikler canımm ,,,bizler içinde dua etmeyi unutmayın,Rabbim hayırlı hamileleikler nasip etsin inş.

neyse kızlar baya geç oldu ben kaçam yemek filan hazırlancak koca gelir el oğlu yemek ister puhahahahahah öptüm hepiciğinizi byeeeeee

İnaşallah içtiği ilaçların faydası olur sende bir an önce bebişini kucağına alırsına.s.

Ah canım benim kıyamam ben sana inan bilgim olsa cevap verirdim:1hug: bebde havuç suyu içirmek istiyorum ama henüz başlayamadım sadece şunu biliyorum A vitamini yağda çözülen vitamin olduğu için içerken bardağın içine bir damla yağ damlatmamoz gerekiyormuş.a.s. Şifa olsuna.s

ya havuç suyunu ben duymamıştım hemen bende bvu akşam başlayım o zaman...............kızlar ya bu kocişler mide spazmı geçirmezlerse iyi valla ne duysam içirip yediriyorum ben :roflol: :sm_cool: :roflol: :roflol:

ya havuç suyunu ben duymamıştım hemen bende bvu akşam başlayım o zaman...............kızlar ya bu kocişler mide spazmı geçirmezlerse iyi valla ne duysam içirip yediriyorum ben :roflol: :sm_cool: :roflol: :roflol:

valla bende öyle bişe diil gittikçe şişiyo benim kociş :roflol:

:roflol:kız güldürdün beni gerçekten ne duyarsak yapmaya çalışıyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.Nevrosky listeleri yayınladığında bak, herkesin problemi, geçirdiği tedavi, kullandığı ilaç, bitkisel kürler yazıyo dah neler var...Allah hepimizede hayırlı çocuk verir inşallah.

canlar ben çıkıyorum artık,sizlerle zaman geçirmek çok güzeldi.....iyi akşamlar kendinize iyi bakın.yarın görüşmek dileğiyle...kocaman öpüldünüz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

simaysi tebrikler....ne güzel...işte Rabbim kendini ve kudretini böyle mucizelerle bizlere hatırlatıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…