kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
inş hadi bakalım canım sende bizi sevindirenlerden ol inş Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Kızlar bana kimse cevap vermedi(
Herkese iyi akşamlar.
Yarın görüşürüz....
Hayırlı olsun elchıncim,inşallah hamiş kalırsın:Saruboceq:,tedavi yöntemin güzelmiş aşılama yerine doğal yoldan oldurmaya çalışıyo sanırım dr.un. Kusura bakmazsın inşallah, eşinin sperm sayısı kaçtı? çünkü çoğu dr. hemen tüp bebeğe yönlendiriyo tıpkı beni yönlerdirdikleri gibi,acaba bizimde böyle bir şansımız olabilirmi?yazarsan sevinirim.a.s.
Merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir bu sayfalara giremedim.İkinci tüpbebek başarısızlığından sonra kendime gelmeye çalışıyordum.Bizim sorunumuzda erkek infertilitesi malesef...Eşimin sperm hareketliliği ve sayısı çok az..AMA BİR MUCİZE OLDU...Birgün benimde bunları yazabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.Geçen hafta 3. tüpbebek denemsi için doktorumu aradım.Oda bana adet ol doğum kontrol hapı kullanmaya başla 19. gün gel tedavine başlayalım dedi...Veee ben birtürlü adet olamadım,üstelik hiç kendime dikkat etmedim..Bugün hamile olduğumu öğrendim.Hala inanamıyorum...ALLAH BANA BİR MUCİZE GÖSTERDİ....İNANCIM HİÇ KAYBOLMADI,ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM GÜNLER OLDU,OLSUN DEDİM ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN DEDİM AMA TABİKİ İÇİM YANDII...DAHA YOLUN BAŞINDAYIM AMA BİR IŞIK DOĞDU....UMARIM BİRGÜN BU IŞIK İSTEYEN HERKES İÇİN DOĞAR...UMUDUNUZU YİTİRMEYİN ....İNANIN VE DENEYİN....
Kızlar bana kimse cevap vermedi(
Herkese iyi akşamlar.
Yarın görüşürüz....
Neslihancım sana da şimdiden geçmiş olsun,iğneyle uyuşturdukları için boşu boşuna korkmuş olacaksın aslında bunun sende farkındasın ama çocukluğumuzdan beri hep korkarız dişçiden,doktordan...
Geçmiş olsun neslihan1983
Ayy inşallah acımaz canın...
Benimde çürük dişim var.Benim de çektirmem lazım ama çok korkuyoruumm....
amin canım....cümlesini.....
ikinizin de zamana ihtiyacı var...inşalalh zamanla düzelir canım....allah yardımcınız olsun....
çok geçmiş olsun canım....korkma inan hissetmiyeceksin bile....
aymes canımm tresferin hayırlı olur inşallah...allah yardımcın olsun...inşallah sonuçta pozitif olur.....
yağmurcum ne güzel yeniden başlamışsınız ,, hayırlısı olsun canımm ,,Rabbim bu kez hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:Kızlar merhabalar ben geldim bugün işyerinde net yoktu anca geldi şimdi burdayım benneyaptımki
şöyle bir geçmişe döndüm
Nesrin buluşmaya yine kk dan olan aynı zamanda benim yengem olan gülcenaz:) nickli arkdaşımızda gelecek onuda ekle listemize eğer uygun görürseniz farketmez benim evimede gelebilirsiniz eşime söyledidim güldü naniknanik
Bu arada İstanbul da bildiğiniz bir ürolog var mı güvenilir iyi biri yani a.s dün eşim dedi bi dr ayarlada gideyim o hiç muayene olmadı üroloğa sadece sperm testi veriyordu önümüzdeki ay kısmet olursa gidecek dr' a ona göre vitamin falan bende birşeyler alcam aktardan birde normal yollardan denicez yaz sonuna kadar o da olmazsa tekrar tüp bebek
bakalım kısmet :icecream:
gayecimmm dr um çok iyi allah razı olsun ondan ilgili konuşkan kibar vs. bizi çok güzel telkin ediyor çocuğunuz olur telaşlanmayın diyor ben aşılama dedim oda tamam dedi iğneler yapıldı derken oda ne normal bırakalım dedi şok olduk ama hayırlısı neyse o olsun tabiki öncelikle dimi
gelelim kocişe tatlım en son yapılan testte 30 milyona yakındı ml deki sayısı ama hareket az ya ileri hızlı hareketli %4 tü ama toplam hareketli %60 tı eşimin şimdi nasıl bilmiyorum valla klomen filan kullanıor vitamin içiyor inşallah faydası olur onlarında inşllahh hepimizin bebeleri tez elden gelir aminnnnn:Saruboceq:
İnaşallah içtiği ilaçların faydası olur sende bir an önce bebişini kucağına alırsına.s.
Kızlar size bişey sorucam.
Eşine havuç suyu kürü içirenler bilir.
Bu havuç suyu kürünü her akşam mı içiriyosunuz kocişlere.
Benim ki akşam 1 bardak içti.
Sabah bana diyo"bu havuç bana fazla geldi galiba,her akşam yapma" diyo.
Acaba fazlasının zararı olur mu kızlar...
Ah canım benim kıyamam ben sana inan bilgim olsa cevap verirdim:1hug: bebde havuç suyu içirmek istiyorum ama henüz başlayamadım sadece şunu biliyorum A vitamini yağda çözülen vitamin olduğu için içerken bardağın içine bir damla yağ damlatmamoz gerekiyormuş.a.s. Şifa olsuna.s
ya havuç suyunu ben duymamıştım hemen bende bvu akşam başlayım o zaman...............kızlar ya bu kocişler mide spazmı geçirmezlerse iyi valla ne duysam içirip yediriyorum ben :roflol: :sm_cool: :roflol: :roflol:
ya havuç suyunu ben duymamıştım hemen bende bvu akşam başlayım o zaman...............kızlar ya bu kocişler mide spazmı geçirmezlerse iyi valla ne duysam içirip yediriyorum ben :roflol: :sm_cool: :roflol: :roflol:
evet canım çokda güzel becermişsin.
bune güzellik ya pembeyede bayılırım ben
çok güzelsin canım,pembelerin içinde de lolita gibi çıkmışsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?