insallah canim,
insallah bu son tedavim olur
allah hepimizin yuzune guler insallah
hoşgeldin canım,,, heyecanla ayşenin sonucunu bekliyoruzz:Saruboceq: sen nasılsın:1hug:
neslihan pink, hosgeldiniz kizlar, nasilsiniz?
neslihan pink, hosgeldiniz kizlar, nasilsiniz?
kızlar artık küsüyorum ama kaç gündür bişeyler yazıyorum kimse bana cevap yazmıyo
arkadslar esime sperm tsti yaptırmak istiyoz nerde nasıl yapılıyor arstırma hastnesi üroloji yapıyomu perhizl gitsk o gün yaprlar mı yoksa bşk bi güne randevu mu veriyolar
kızlar artık küsüyorum ama kaç gündür bişeyler yazıyorum kimse bana cevap yazmıyo
canım sana bişey sorcam biliyosun bana aşılama yapılacaktı ama yumurtalarım çok olduğu için ve kendiliğinden çatladığı için iptal edilmişti.yaklaşık 2 haftadır çok gazım var bide 2-3 gündür göğüslerimin ucu çok şişti kenarlarındada kabarcıklar oluştu bugünde adet günüm ve hala olmadım sence bişeyler varmıdır bide sende bu belirtileri yaşamışmıydın.bilen başka arkadaşlar varsa da cevaplandırırsa sevinirim
canım sana bişey sorcam biliyosun bana aşılama yapılacaktı ama yumurtalarım çok olduğu için ve kendiliğinden çatladığı için iptal edilmişti.yaklaşık 2 haftadır çok gazım var bide 2-3 gündür göğüslerimin ucu çok şişti kenarlarındada kabarcıklar oluştu bugünde adet günüm ve hala olmadım sence bişeyler varmıdır bide sende bu belirtileri yaşamışmıydın.bilen başka arkadaşlar varsa da cevaplandırırsa sevinirim
canım araştırma hastaneleri nasıl çalışır bilmiyorum ama ,, ordan bir doktora randevu alın eşin görüşsün doktor uygun görürse ister ,,direk labaratuara gidip tahlil yaptıramazsınız ancak doktor göndermesi lazım:1hug:arkadslar esime sperm tsti yaptırmak istiyoz nerde nasıl yapılıyor arstırma hastnesi üroloji yapıyomu perhizl gitsk o gün yaprlar mı yoksa bşk bi güne randevu mu veriyolar
onlar arayacak!!
evet sinopluyum neden
tatlim kendiliginden hamiste kalmis olabilirsin bence..hani cok ümitlenmemek gerek aslinda cünkü adet belirtileriyle hemen hemen ayni oluyormus..ama gögüslerindeki kabarciklar acikcasi beni süphelendirdi simdihihoyyyt
bence bir iki gün bekle ve test yap hemen...hadi insallah bunlar mucize belirtilerindir canimdelikafadulden
sinopun neresinden?
benim annem babamda dogma buyume sinoplu, ben belçikda dogdum, esimde edirneli, ama yazdan yaza sinopa bende gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?