Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
insallah canim,
insallah bu son tedavim olur
allah hepimizin yuzune guler insallah

ayşeeee canııımmm hihoyyyt test gününmüş inşş canım benim inşşş hamile haberlerini alıcaz bugün hayırlısıyla tatlımmm..İNŞALLAH..inşşşşşşşş:dance::dance:
ayy çok heyecanlandım sen nasılsın kimbilirr...:

Son düzenleme:
bu arada ayşecim inşallah hamişsindir ve sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursun dualarım seninle

kızlar artık küsüyorum ama kaç gündür bişeyler yazıyorum kimse bana cevap yazmıyo

Dur hemen kızma.
Bende tam sana mesaj yazıyodum.
Rapunzelin hamilelik belirtisi sadece gazdı sanırım.
Çok gazım var diyodu hamile kalmadan önce.
İnşallah sende hamilesindir.
Test yapsana bugün...

cerencim, ben msjini okudum ancak basimdan oyle bisey geçmedigi için cvp yazmadim kusme ok?

tatlim kendiliginden hamiste kalmis olabilirsin bence..hani cok ümitlenmemek gerek aslinda cünkü adet belirtileriyle hemen hemen ayni oluyormus..ama gögüslerindeki kabarciklar acikcasi beni süphelendirdi simdihihoyyyt
bence bir iki gün bekle ve test yap hemen...hadi insallah bunlar mucize belirtilerindir canimdelikafadulden

canım inş. hamilesindir,,:Saruboceq: ben yumurtam çok olduğu ay korunmuştum sen korunmadıysan şansın yüksek canım hayırlısı olsun inş.

arkadslar esime sperm tsti yaptırmak istiyoz nerde nasıl yapılıyor arstırma hastnesi üroloji yapıyomu perhizl gitsk o gün yaprlar mı yoksa bşk bi güne randevu mu veriyolar
canım araştırma hastaneleri nasıl çalışır bilmiyorum ama ,, ordan bir doktora randevu alın eşin görüşsün doktor uygun görürse ister ,,direk labaratuara gidip tahlil yaptıramazsınız ancak doktor göndermesi lazım:1hug:

cerencım şimdı gordum yazını...bende hala belırtı yok ınan..
adet belırtılerı ıle aynı sadece..kasıklarım agrıdı adet olcakmıs gıbı ama gelmedı bır turlu..
sevcanda soylemıs asırı gaz vardı bende...baskada belırtı olmadı halada yok..ınsanın bunyesı sureklı degısken..o yuzden herkesın farklı oluyor...
ınsallah adet 9 ay boyunca gelmezde hamıs olursun..:CüvCüv:
kendıde belırtı ararsın cıkmaza gırıyorsun aslında..
ben şimdılık hamıs belırtılerı yasamıyorum..ama bebsı gorunce tamam hamısım dıyorum..

cucucum ben olsaydım beklemez yapardım içimdeki şüpeler giderdi öyle değil mi şu an boşuna şüphede kalmış olabilirsin yani sevinmek gibi bi duygu varken,bizde eşlik ederdik sana ne güzel yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sinopun neresinden?
benim annem babamda dogma buyume sinoplu, ben belçikda dogdum, esimde edirneli, ama yazdan yaza sinopa bende gidiyorum

sinopun neresinden?
benim annem babamda dogma buyume sinoplu, ben belçikda dogdum, esimde edirneli, ama yazdan yaza sinopa bende gidiyorum

ayancık,,, bende zonguldak doğma büyümeliyim,, sinopla alakam fazla yok ,,arada tatile gidersek gidiyorum:1hug:

kızlar artık küsüyorum ama kaç gündür bişeyler yazıyorum kimse bana cevap yazmıyo

canım küsme bize..
kızlar benim çıkmam gerekiyor hayırlı haberleri alırsınız inşş bende akşam burdayım inşş
ayşacim canım inşş hep birlikte sevinicez öpüyorum tatlım..
kızlar tüpbebekte mehayımız canım arkadaşım hamileymiş şimdi okudum çok mutlu oldum inşşş ALLAHIM hepimizi sevindirsin hayırlısıyla..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…