:asigim:tamam tamam hepinizlede barıştım:1hug:hem zaten ben sizle küs kalamamki hepinize verdiğiniz cevaplar için çok teşekür ederim.ayşecim 41. hamiş koltuğunu paylaşalım demişsin bence o koltuğa sen bu gün tek başına oturacaksın.çünkü ben ancak akşam eve gidince test yapabilirim.eğer pozitif olursa yanında bana ufak bir yer açarsın olurmu
rapunzel aşırı gazım vardı demişsin benimde öyle canım ya aşırı derecede gazım var ama yinede umutlanmak istemiyorum
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyoruma.s.
:asigim:tamam tamam hepinizlede barıştım:1hug:hem zaten ben sizle küs kalamamki hepinize verdiğiniz cevaplar için çok teşekür ederim.ayşecim 41. hamiş koltuğunu paylaşalım demişsin bence o koltuğa sen bu gün tek başına oturacaksın.çünkü ben ancak akşam eve gidince test yapabilirim.eğer pozitif olursa yanında bana ufak bir yer açarsın olurmu
rapunzel aşırı gazım vardı demişsin benimde öyle canım ya aşırı derecede gazım var ama yinede umutlanmak istemiyorum
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyoruma.s.
merhaba kizlar nasilsiniz
ayse canim insallah sonuc hepimizi mutlu eder guzel haberler olsun insallah
cerensesil test yapsana canim insallah pozitifi gorursun
cucucum ben olsaydım beklemez yapardım içimdeki şüpeler giderdi öyle değil mi şu an boşuna şüphede kalmış olabilirsin yani sevinmek gibi bi duygu varken,bizde eşlik ederdik sana ne güzel yaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
cerensesil günün geçtimi canım
inşşş positif haberi alıcaksın hayırlısıyla tatlımm..inşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar ben kullanıcıları görmyorum ama maşallah yazıncada birden yazıyosunuz görünmezmi oldunuz hepiniz yoksa
cerencim inş senden de yarın güzel haber alırız
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :dance: sositososito delikafadulden kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?