Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:asigim:tamam tamam hepinizlede barıştım:1hug:hem zaten ben sizle küs kalamamki hepinize verdiğiniz cevaplar için çok teşekür ederim.ayşecim 41. hamiş koltuğunu paylaşalım demişsin bence o koltuğa sen bu gün tek başına oturacaksın.çünkü ben ancak akşam eve gidince test yapabilirim.eğer pozitif olursa yanında bana ufak bir yer açarsın olurmu

rapunzel aşırı gazım vardı demişsin benimde öyle canım ya aşırı derecede gazım var ama yinede umutlanmak istemiyorum
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyoruma.s.

inşşş positif haberi alıcaksın hayırlısıyla tatlımm..inşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kizlar nasilsiniz
ayse canim insallah sonuc hepimizi mutlu eder guzel haberler olsun insallah
cerensesil test yapsana canim insallah pozitifi gorursun

ya kızlar ben kullanıcıları görmyorum ama maşallah yazıncada birden yazıyosunuz görünmezmi oldunuz hepiniz yoksa
cerencim inş senden de yarın güzel haber alırız

yeterki olsun canim ufak yer olurmu yarisinida paylasirim yeterki olsun!

merhaba kizlar nasilsiniz
ayse canim insallah sonuc hepimizi mutlu eder guzel haberler olsun insallah
cerensesil test yapsana canim insallah pozitifi gorursun

insallah canim

kiz elma sekeri ben degil ceren icin dedim bunlarikaydirigubbakcemile3hos bende dün bahsetmistim ufak belirtilere ama cok umutlanmamaya calisiyorum suan.zaten persembe günü gidicem doktora..varsa eger güzel haberi doktordan duymak istiorumsengözlerimebaksanab
ayy bugün insallah iki defa halay cekices kizlar...delikafadulden

ayy kızlar böyle günün falan geçtiyse umutlanarak bekliyosan o bekleme bi ölüm gerçekten günüm geçtiğinde ki o bi saati hiç unutamam beklerken bütün işleri birbirine karıştırmıştım elim ayağım tutmuyodu, inşallah sonu güzel olur valla şu anda heycanla bekliyorum haberleri hihoyyyt hihoyyyt

kizlar artik ecel terleri dokmeye basladik, esim bi yandan ben bi yandan elim ayagim titriyo
her an telefon çalabilir.
allahim yardim et ya rabbim

allahım sen yardım et ya kacıncı gün transferi yapıldı benn tüp bebe bölümündede sana yazdım ama görmedin sanırım :) neyse kaç hücreli idi kaç tane konuldu nerede yaptırdın de bakalım

hayir, morfolojik sorun vardi.mikro enjeksyon ama dondurulmus embriyo transferimin sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…