Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2.denemen snaırım hadi hayırlısı olsun inşallah tutmuştur meleklerr

kusura bakma canim son zamanlarda fazla giremedim.
benim bu 4. denemem.
en son ekimde mikro yaptirdik ama tutmadi 3.gun transfer edilmisti. o tedaviden 12 embriom vardi 27ocakta iki tane dondurulmus transfer edildi, simdide hastanenin haberini bekliyorum

inşallahh tutmuştur Emekleriniz inşallh boşa çıkmaz bende baya bi okudm ettim çok tedirgin oldum bi konu var acayip canım sıkkın ben haziranda 1.denememi yapmıştım şimdi 2. yapıcamda ben yaklaşık 4-5 ay kahverengimsi ile başlayan adet gördüm oda yumurta çatlamadı anlamına gelirmiş acayip korkuyorum

selam kızlar bugün adetimin 27. günü ilk defa bu ay göğüslerim dolgun ve hasaslar diyorumki şimdi gidip eczaneden test alıp gelsem varsa eğer çıkarmı sizce gerçi korkuyorum çünkü bugün adet sancılarım var heran olacak gibi o yüzden cesaret edemiyorum

kızlar online ım ama yazamıyom benneyaptımki
ayşe nin haberini bekliyorum hihoyyyt
drdan yeni geldim daha 3 gün yapıcam iğneleri cumaya kadar senağlama Allahım sen yardım et
senağlama

arkadaşımla konuştum şimdi izmirden çok sevdiğim bi arkadaşım hamileymiş çok sevindim . ama birazda garip oldum etrafım hamilelerle doldu bende tık yok BÜYÜK ALLAHIM bizede göster artık beklemek çok zor kk yı şenlendir hepimizin bu ay yuzu gulsun

ya ilaclar insanin duzenini bozuyo, ama tup bebekte fazlada onemli degil herhalde, benim yumurtalar alindiginda daha olgunlasmamis yumurtalarda vardi(gerçi bende pko var)
korkma benim canim yansada hep beterin beteri var diyorum, birde biz sansliyiz, ya 30 sene oncesi olsaydi ne yapardik, en azindan artik tedavi imkanlari acayip gelismis...
bu tedavilerde en onemlisi kafa rahtligi, zorda olsa bunu basarmak gerek..
doktoruna sordunmu tedavi için sorun olurmu bu diye?

inşallah kedersiz vardır
ama belli olmaz olsa bile çıkmayabilir biliyorsun idrarda herkezin çıkmıyor

sabırsız sabırsız tedavidesin sanırım neden ofladın bakalım

canım bende bu ay kahve rengi oldum baştan ve sondan çok fazla yumurta çatlamazsa noluyo ben çok bilmiyorumda

sagol sabirsiz arkadasim, bende heyecanla bekliyorum artik eli kulagindadir herhalde....
kedersiz bence biraz erken bir iki gun daha bekle olsa bile çikmayabilir canim

ben geldim hihoyyythihoyyythihoyyyt
yaksam hamiş haberimi geliyo
ay açar açmaz ne güzel
ayşecim güzel haberini bekliyoruz

tamam o zaman kızlar olmazsam eğer yarına kadar bir kan tahlili yapayım inşallah hasretini çektiğim meleğim benimledir :uhm:

ayşecim , ben olumsuz sonuc aldıktan sonra hiç muay olmadım , ama kendi kendime fikir yürüorum kahve rengi adet görmeye başladım yani ilk nası desem adetim önce kahve leke gibi çamurlu gibi bi kanla başlıyordu sonra kırmızıya dönüyordu ben bi yerde okudum kahve adet görmek çatlamamış yumurta var demek anlamına geliyormuş 2-3 aydır normale döndü ama acıkcası bi hasarmı bıraktı diyede korkuyorum..
dr mustafa bahceci buarada

guzelim sen doktora gorun mutlaka, yanlis anlama sadece bence her tedaviden sonra mutlaka muayene olunmali ne olur ne olmaz, bir suru ilac aliyoruz, yan etkileride az degil

roay insallah bende bekliyorum artik birazdan ararlar herhalde

kızlar online ım ama yazamıyom benneyaptımki
ayşe nin haberini bekliyorum hihoyyyt
drdan yeni geldim daha 3 gün yapıcam iğneleri cumaya kadar senağlama Allahım sen yardım et
senağlama

haa gayret sabırsızcım biraz daha dayan canım rabbim yardımcın olsun :teselli:
drun ne dedi peki bu durumuna :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…