inşallahh tutmuştur Emekleriniz inşallh boşa çıkmaz bende baya bi okudm ettim çok tedirgin oldum bi konu var acayip canım sıkkın ben haziranda 1.denememi yapmıştım şimdi 2. yapıcamda ben yaklaşık 4-5 ay kahverengimsi ile başlayan adet gördüm oda yumurta çatlamadı anlamına gelirmiş acayip korkuyorum
kızlar online ım ama yazamıyom benneyaptımki
ayşe nin haberini bekliyorum hihoyyyt
drdan yeni geldim daha 3 gün yapıcam iğneleri cumaya kadar senağlama Allahım sen yardım et senağlama
drdan yeni geldim daha 3 gün yapıcam iğneleri cumaya kadar senağlama Allahım sen yardım et senağlama
ayşecim , ben olumsuz sonuc aldıktan sonra hiç muay olmadım , ama kendi kendime fikir yürüorum kahve rengi adet görmeye başladım yani ilk nası desem adetim önce kahve leke gibi çamurlu gibi bi kanla başlıyordu sonra kırmızıya dönüyordu ben bi yerde okudum kahve adet görmek çatlamamış yumurta var demek anlamına geliyormuş 2-3 aydır normale döndü ama acıkcası bi hasarmı bıraktı diyede korkuyorum..
dr mustafa bahceci buarada
tamam o zaman kızlar olmazsam eğer yarına kadar bir kan tahlili yapayım inşallah hasretini çektiğim meleğim benimledir :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?