Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sabırsızm biras daha dayan güzelim 3gün kalmış inşallah biran önce bebişine kavuşursun bu çektiklerinde nazar boncuğun olur

18 şubatta randevum var umarım herhangi birşey yoktur acıkcası çok acayip tedirgin oldum şimdi

haa gayret sabırsızcım biraz daha dayan canım rabbim yardımcın olsun :teselli:
drun ne dedi peki bu durumuna :uhm:
  • istersen iğneleri değiştirelim dedi ama bidaha iğne parası vermek zorunda kalıcam :a015: bende 3 gün dayanırım dedim senağlama her şey para rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

benim tupbebek icin kullandigim ignenin ismine benziyo, puregon
sabret canim hersey bebek için)

bende haber var dıye geldım kostur kostur..bende cok heyecenlandım...
aysecım senmı arasankı
sabırsızım sanada gecmıs olsun tekrardan...

bende aşılamada puregon kullanmıştım o yakmıyoduda son 3 iğnem gonalf dı o çok yakıyodu. içine karıştırılan beyaz toz vardı heralde o yakıyodu. menogonda tozlumu

CANIM sabırsız neden bu kadar streslisin iğne canınımı yakıyor?

bunlarin çalisma duzenleri farkliki, sabah 7-10 arasi kan aliyorlar, 10-14 arasi, sonuclari bildiriyorlar, saat iki olmadan telefonlar direkt olarak telesekretere bagli, benim tupbebek merkezide boyle çalisiyo naparsiniz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…