Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayşe en iyisi numarayı bana ver ben arıyayım

sabırsızım çanım ya dayan az kaldı:teselli: neden tekrar puregon kullanmıyosun .. yani bu kullandığın dahamı etkiliymiş:sm_confused:

az önce embriyonun rahime nası tutundunu okudum
kolay bi işlem gibi inşallah ebriyon tutunmuştur sana canımm
Yüce Allahım bu emeklerinizin karşılığını inşallah verir
seni hiç tanımıyorum bi kaç kere yazılarını gördüm ama çok içten içten kendiminki kadar istiyorum tutmuş olmasını tüm tüp bebek yaptıranlar için aynı şeyi diliyorum evlat aramak çok çok çok zor
allah çok aratmadan versin evlatlarımızı

vallahi arkadasa gidicem ama aysenin haberini merak ediyorum
insallah guzel haber gelicek
bir an once arasalar yaa

puregon evet daha etkılı..gonal fde ben 75 doz kullnamıstım ıkı tane gelısmıs folıkul olustu..puregonda 7-8 taneye yakın vardı...ondad 75 dozluk vurunmustum.
puregonun 50 dozu gonal fın 75 dozuyla aynı orandaymıs..ben o yuzden asırı cevap vermısım ılaclara..

ya bana en fazla 13-13.30 arasi arariz dediler, yani tr'ye gore en gec2.30'da ama ne arayan var ne soran, siz bendeki heyecani gorseniz, zor yaziyorum ellerim titriyo10dk içinde ben arayacam artik olmaz boyle!! oldum meraktan

kalbim çok kötü ya sanki ben sonuc alıcam o derece fena oldum insan aramayada korkar ya

haydi ayşe haydi ayşe hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ey büyük Allah senbizim derdimizdende büyüksün inşallah ayşe arakdaşımızın bebeklerini ona sağlıklı bi şekilde nasip etmişsindir .. Sana sığınıyoruz Allahım bize seni daha iyi tanıma fırsatı ver Allahımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…