Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,

iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,

bitanem bekle ALLAHIM bigün sanada ol diycek hepimize diycek sen çok güçlüsün biliyosun sende bunu şükür herşeyimize

of yaa offffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffff canım bnım inş doğal yoldan önumuzdekı ay kalacan ne olur sıkma canını bitanem yaaaa:çok üzgünüm::teselli:hayırlısı buymuş cnm saglık olsunn

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

:1no2: benneyaptımki Hakkında hayırlıı olsunn ayşemm .Allahımm sabırlarr versinn sana..Kısmett kaderrr varsın yeterki sağlığın yerinde olsun huzurun olsun ..bebede gelir bir gün:teselli:

canim hayirlisi boyleymis demek ki:teselli:
bizim bebeklerimiz baya bi nazlilar ugrasicaz onlara kavusana kadar
agla, uzul ama gene kalk ayaga kaldigin yerden devam et canim
bebislerimiz bize dogru adim atmiyorsa biz onlara dogru kosucaza.s

aysecım herseyın hayırlısı...fazla bısey yazamıyacam..bende cok uzuldum..
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım ne desek ne yazsak bilmiyorum.
acını hafifletirmi.
sanırım simaysinin durumunu düşünüp rabbimin mucizesi için dua etmekden başka çare kalmıyor.:Saruboceq::Saruboceq:

ayşecim hayırlısı böyleymiş.demekki zamanı gelmemiş,tabiki üzüleceksin,kolay değil bunları yaşamak.ama hepimi burda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz.birbirimize destek olarak atlatacağız kötü günlerimizi:teselli: inşallah sevincimizi paylaşacağımız zamanlarda gelecek,seni seviyoruz unutma bunu a.s.

insan kabul edemiyor bende edemem
bilemem Allaha güc gitmesin nası bebek sahibi olmak hayırsız olabilirki diyorum..
ayşe adına söyleyebileceğim şuan en doğru söz şimdi olmasada bir gün mutlaka olması için senin içinde dua edeceğim.. geldiği zaman butun bu sıkıntıların sona erecek

canım kısmet değilmiş. ama umut tükenmez belkide doğal yolla gelir hiç belli olmaz.

bence bütün bunlar kısmet işi canım. azosperme - morfolojiye harekete bakmıyo kimimiz % 0 hareketle hamile kalıyo kimimiz %1 morfolojiyle canım umudunu yitirme

ayşecim tatlım o kadar çok istiyoduk mutlu haber vermeni beni biliyosun sabahın 8 de başladım halaya ama canım kısmet değilmiş ltf bırakma kendini o yaramazlar elbet bir gün bize gelecek azcık nazlanıyolar bizede düşen azcık sabretmek senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama biz sevincimizde de üzüntümüzde de beraberiz canım bizi burda yanlız bırakma olur mu

Allahım olumlu sonuc alacağı zaman tekrar ayşeyi denemeye ikna etsin 5.denemesinde kavuştursun inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…