Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,

canım ya ne kusuru ne mşgul etmesii .. hakkımızda hayırlısı neyse o olsunn .. Rabbim OL demeden olmuyor..
allahın takdiri birgün bizimde meleklerimiz gelecek inş.:teselli:

kısmet değilmiş bitanem ne söylenirki bizler bukdar üzüldüysek kimbilir sen ne haldesin ama sabır et biras daha güzel günler gelicek

kıslar herkes kendine iyi baksın moralim bozuldu noluyo bize asi mutsuz ayse mutsuz hani güzel haberler alıcaktık bi kaç gün girmeyeceğim umarım döndüğümde güzel haberler alırım hepinizi çok öptüm

iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,

ne desek boş kısmet değilmiş canım çok üzüldüm gözlerim doldu inan hislerini azda olsa anyabiliyorum senağlama
rabbim mutlaka birgün bu verdiğin emeklerin karşılığını verecektir buna inanıyorum :Saruboceq:
biz burada nelere şahit olmadıkki :teselli:

cnm benim hepimiz heveslenmiştik ama üzülme nolur allah sağlıkla kucağına alıcağın vakit versin hevesinin kursağında kalması çok daha zor inan bana :1no2: bırakma kendini sakın bi gün bi mucize bizide bulucak :teselli:

kızlar ya başıma ağrılar girdi iş yerindeyim ağlayamıyorumda bogazımda kilitlendi resmen kendi sonucumu yeni almış gibi oldum yaa bende çıkıyorum sizleri seviyorum hoşçakalın senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ayşecim canım benim sıkma canını nolur hayat mucizelerle dolu senin mucizende seni en kısa zamanda bulacak bak görürsün her zaman dua et şükret herşeyin hayırlısını iste bir gün bizim kucaklarımızda dolacak

kendine çok iyi bak

Böyle bir sonuç beklemiyoduk ayşeden.
Hamile olduğuna çok inanmıştık.
Ama bir kere daha olmadı.
İnşallah onunda göbişi ve kucağı dolar birgün.

sağolun kızlar ben böyle iğrenç bi iğne görmedim senağlama

yakmasına yakıyor onu geçtim şişlik yaptı göbişe dokunamıyorum bile atlet değse acıyor :1shok: ama yapcak bişey yok dayanıcam mecburum benneyaptımki

canım allah yardımcın olsun....kıyamam sana:teselli::asigim:

ayşecim canım...ne diyeyim bilmiyorum ki:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım hayırlısı üzülme diyemem bende yaşadım 2 sefer bu üzüntüyü inşallah rabbim bu ugraşlarının mükafatını verir en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım

ayşecim ya allahım sana tez zamanda doğal yollardan bir bebek gönderir inşallah...ne desekte senin üzüntünü hafifletemeyiz ama yinede dayanıklı olmaya çalış canım...

ayşe canım hayırlsı olsun üzülme bundada bi hayır vardır.hepimiz anne olmayı istiyoruz vakti gelmeyince olmuyor işte.pes etmek yok allah büyük işallah hiç beklemediğin anda gelir bebişin.hani bi arkadaş vardı ya yazmıştı buraya 3.tüp bebek için adetini beklerken hamile olduğunu öğrenmiş.işallah sende öyle bir anda kavuşursun bebişine..inananıyorumki burdaki herkes hamiş kalacak.pembe listeyi okumaktan sıkılacak herkes..

slm arkadaşlar sanırım arşe arkadaşımız(çok iyi bilmiyorum ama) bu denemede başarılı olamanış ama üzülme üzülmeyelim bende 2 kez yaşadın ne olduğunu bilirim inanıyorum ki RABİM hepimizi güldürece inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayşecim üzüldüm ama hakkımıza hayırlısı canım.rabbim en yakın zamanda sanada tüm isteyenlerede nasip etsin..

ayşecim güzel yüzlü arkadaşım üzülme .. sağlığınız yerinde olsun.. çok yaşamışsın bu durumu ama sağlıklı olmanız en önemlisi.. Allah yardımcın olsun .. bir an önce toparla kendini canım.. inş en kısa zamanda sürpriz yapar sana bebişin :çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ne yaptın sordunmu birilerine
ya sizin problem ne idi
ben adetimin 4 günü gitmiştim ama tüp bebek tedavisine başlamak için idi ssenin hormon tahlillerine mi bakılacak

Ayşe canım allah sabrını versin en yakın zamandada yüzünü güldürsün inş :çok üzgünüm::çok üzgünüm:a.s.[/B]

ayşecim herşeye rağmen hayat devam ediyor bizi seven için ayakta durmak zorundayız bliyorum çok zor bir durum ama ne yapacaz bununla yaşamak zorundayız

canıııııııımmm...sözün bittiği yerdeyiimm ..inann....ALLAHIM hayırlısını nasip etsin bebeğin bir an önce gelsin inşşş....kendini topla ve aramıza gel bitanemm..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…