Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlarr
güzel birhaber için girdimm ama olmamış üzüldümsenağlamasenağlama
ayşecimm kısmett canım hiç belli olmz gelir inşallah hiçbeklemedigin anda:Saruboceq:

İyi akşamlar kızlar uzun zamandar beri girmiyodum topiğe neler olmuş ya öyle pazar günü bi ondakkalığına topiğe bakimda çıkim dedim asi74 hamilemi diye başka hamilelerde varmı diye resmen şok oldum ben hamilemi diye merak derken kadın eşinden ayrılmış allahım yardımcısı olsun haklarında ne hayırlı ise onu nasip etsin .....ayşe 57 sende üzülme canım herşey taktiri ilahi mevlam ne zaman ol derse o zaman olur her şey kader sağlığınız yerinde olsun buda yeter bence asiyi düşününce insan ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyor eşlerimiz bizimle olsun mutlu huzurlu olalım oda yeter herşey çocuk değildir rabbimin sınavı bize inşallah bizlerede nasip eder birgün sabırla isyan etmeden beklememiz lazım....... 3 günden beri hala beynim şokta inşalah asi74 bu günleri hayırlısıyla atlatırsın

aaaaaaaa bide nevrom canım biz tüp bebek tedavisine başlamıştık ya nisanda eşim microtese olacaktı bende eşimde bu ay ilaçlara başlıcaktık ama olmadı biz vazgeçtik bir süreliğine erteledik yarın hastaneyide arayıp haber vereceğim yani nevrom bizi tedavi olanlar listesinden kaldırrrrrr adet tarihimde aynı değişmez umarım şimdilik herşeyi kadere bıraktık bakalım herşeyin hayırlısı

iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,

canim benim ya cok uzuldum inanki bu sefer oldu demistim
cok uzgunum yasayan bilir ancak
allah sabir versin

canim tsk ederim amin insallah allahim hayirlisini versin

aman allahım hiç kimse yoktur yaaaaaaaaaaa ben geldim herkes kayboldu malesef her zamanki gibi yanlızım

ayşecim canım benim herşey de bi hayır vardır
üzülmemek elde değil güçlü ol arkadaşım
canım işallah bebeğin kendiliğinden gelir
asicim canım nasılsın
inanırmısın her girdiğimde senden bi haber varmı diye bakınıyorum
iimisin arkadaşım

destekleriniz için tsk ederim,
bu benim 8. tedavimdi ve inanin ben bir dusuk yaptigimda boyle oldum birde bugun..
içim yaniyor anlatamam, sizden ayrildiktan sonra yattim uyuyup herseyi unutmak istedim, birde umit ettim bunlar kotu bir ruya olur diye ama olmuyo.
içim aciyo, tarifi mumkun degil, herkes yavrusunu opup koklarken ben yine sadece bakakaliyorum, sahte gulumsemeler takiniyorum, ama biktim artik, hiç gucum kalmadi.
su an birtek sey istiyorum bir gunlugunu fazla degil sadece birgunlugune bir turlu olmayan yavruma olan hasretimi unutmak istiyorum, birgunlugune unutsam, çevremde olan bitenden biraz zvk olsam, ama olmuyo, gozlerim dinse yuregim yaniyo, içim kan agliyo...annemle bi arkadasim gelip gitti ilk defa onlarin yaninda agladim, ben hep guçlu olmak istedim kimseye yarami gostermedim ama bu sefer, adeta yikildim. sanki gok yuzude bana eslik ediyo, disarda yagmur firtina, acaba çiksam yagmurda otursam içimi yakan ates dinermi??
bu sefer galiba biraz daha zor atlatacam, beni bekleyen 10 tane embriyom daha var ama ben ne yapacagimi bilmiyorum, hastaneden aradiklarinda adetiniz baslayinca bizi arayin tedaviye tekrar baslayalim dediler ama bilmiyorum, çok yiprandim, çogunuzun benim kadar deneyimi yok insallahta benim kadar ugrasmadan kavusursunuz bebislerinize, ama umutsuzlugunuzda ben size teselli olayim, beterin beteri var orneginiz olayim.karsiniza çikan olumsuzlukta beni hatirlayin ve yilmayin.
1seneden fazla klomen, 1senede 4asilama, ve 1.5senede 4 basarisiz tupbebek iste benim oz gecmisim!!!! ama bunlarin yaninda bu tedavilerin benden aldiklari o kadar çokki! once benden sagligim sonra ruh sagligim, yasama zevkim, herseyimi aldi benden, neydim ne oldum.cevremde herkes ayse senin kadar genis insan tanimiyoruz derlerde oyse ben artik daraldim, nefes alamaz hale geldim!!!

size soz veriyorum bi an once toparlanmaya çalisacam, zor ama imkansiz degil, insan dibe vurmadan su yuzune çikamaz, ben galiba bugun gerçekten dibe vurdum, o telefondan beri gozumun yasi dinmedi.
rabbimin bana uygun gordugu sinav buymus demek, ne yapabilirim, sabir dilemekten baska, allah beterinden saklasin...

benim için derde kedere ortak olmak daha onemli bu yuzden sizlere çok ama çok tsk ediyorum, bu yolda ilerleyen herkesin allah yardimcisi olsun

iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,

ayşe bitanem çok üzüldüm bu habere. :çok üzgünüm: Çok farklı şeyler düşünüyorduk bu gün için. Ben bütün gün girememiştim işlerimin yoğunluğundan. Geldiğimde çok farklı şeyler görmeyi bekliyordum. Senin sevincini paylaşmayı , sana büyük bir nazar boncuğu takmayı , seni pembe köşeye almayı. Ama kısmet değilmiş işte. Ama bu hiç olmayacak demek değil. Sadece erteledik bu mutluluğu. Allahım sana da bağışlayacak o yüce duyguyu. Her zamankinden daha çok dua edeceğim canım arkadaşım senin için. :Saruboceq: Seni seviyorum. :asigim:

senağlamasenağlamasenağlama ayşecim içimi yaktın canım...bak inanki çok içten diliyorum allahım seni ve senin gibi evlat hasreti çekenleri daha fazla bekletmesin...inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun canım...yaşadıkların gerçekten çok zor ....senin acını anlıyorum desem bile senin kadar hissetmem imkansız canım...ama ne olur umudunu kaybetme...her zaman allaha dua et...eminim bir gün meleğin sana gelecektir yeterki sen yıkılma hayatım...

Tamam bitanem düzeltirim. a.s. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq:

ayşe canım inan şuan ne diyeceğili bilmiyorum çok üzüldüm rabbim sana sabır versin inşallah hiç ummadığın anda hamile kalırsın allah önce sen ve eşine sağlık versin sonrada hayırlı evlat versin inşallah :Saruboceq:

bosuna dememisler ates dustugu yeri yakar diye ama sizin desteklerinizde beni bu kotu gunumde mutlu edebiliyo
kimseyi uzmek istemiyorum ama yazdiklarim yasadiklarimin belki binde biri ama kimseye soyleyemedim seyler bu yuzden size yazdim.
sizleride uzuyorum bu yuzden ozur dilerim, ama paylasmakta bi ihtiyac, aci paylastiginiz için sizlere çok tsk ederim

tabiki paylaşıcaksın hayatım burda birbirimize destek vermek için varız...sen acını paylaşıcaksınki biraz hafiflesin..her zaman yanındayız canım sen rahat ol...

Evet canım bir sınava girmişti eşim. Görevde yükselmek ile ilgili. Çok şükür ki kazandı. Teşekkürler bitanem. a.s.

Canım kist olabilir. Veya stressten hormonların bozulmuş olabilir. Keşke bebiş olsaydı. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…