iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,
İyi akşamlar kızlar uzun zamandar beri girmiyodum topiğe neler olmuş ya öyle pazar günü bi ondakkalığına topiğe bakimda çıkim dedim asi74 hamilemi diye başka hamilelerde varmı diye resmen şok oldum ben hamilemi diye merak derken kadın eşinden ayrılmış allahım yardımcısı olsun haklarında ne hayırlı ise onu nasip etsin .....ayşe 57 sende üzülme canım herşey taktiri ilahi mevlam ne zaman ol derse o zaman olur her şey kader sağlığınız yerinde olsun buda yeter bence asiyi düşününce insan ne yapacağını nasıl davranacağını bilemiyor eşlerimiz bizimle olsun mutlu huzurlu olalım oda yeter herşey çocuk değildir rabbimin sınavı bize inşallah bizlerede nasip eder birgün sabırla isyan etmeden beklememiz lazım....... 3 günden beri hala beynim şokta inşalah asi74 bu günleri hayırlısıyla atlatırsın
iste aradilar, hep ayni son4. denemede husranla sonuclandi, yine olmadi kizlar, çok kotuyum ne kadar insan alistim desede herseferinde ayni sey oluyo, yikiliyorum, allahim yardimcimiz olsun, sizleride mesgul ettim kusura bakmayin,
destekleriniz için tsk ederim,
bu benim 8. tedavimdi ve inanin ben bir dusuk yaptigimda boyle oldum birde bugun..
içim yaniyor anlatamam, sizden ayrildiktan sonra yattim uyuyup herseyi unutmak istedim, birde umit ettim bunlar kotu bir ruya olur diye ama olmuyo.
içim aciyo, tarifi mumkun degil, herkes yavrusunu opup koklarken ben yine sadece bakakaliyorum, sahte gulumsemeler takiniyorum, ama biktim artik, hiç gucum kalmadi.
su an birtek sey istiyorum bir gunlugunu fazla degil sadece birgunlugune bir turlu olmayan yavruma olan hasretimi unutmak istiyorum, birgunlugune unutsam, çevremde olan bitenden biraz zvk olsam, ama olmuyo, gozlerim dinse yuregim yaniyo, içim kan agliyo...annemle bi arkadasim gelip gitti ilk defa onlarin yaninda agladim, ben hep guçlu olmak istedim kimseye yarami gostermedim ama bu sefer, adeta yikildim. sanki gok yuzude bana eslik ediyo, disarda yagmur firtina, acaba çiksam yagmurda otursam içimi yakan ates dinermi??
bu sefer galiba biraz daha zor atlatacam, beni bekleyen 10 tane embriyom daha var ama ben ne yapacagimi bilmiyorum, hastaneden aradiklarinda adetiniz baslayinca bizi arayin tedaviye tekrar baslayalim dediler ama bilmiyorum, çok yiprandim, çogunuzun benim kadar deneyimi yok insallahta benim kadar ugrasmadan kavusursunuz bebislerinize, ama umutsuzlugunuzda ben size teselli olayim, beterin beteri var orneginiz olayim.karsiniza çikan olumsuzlukta beni hatirlayin ve yilmayin.
1seneden fazla klomen, 1senede 4asilama, ve 1.5senede 4 basarisiz tupbebek iste benim oz gecmisim!!!! ama bunlarin yaninda bu tedavilerin benden aldiklari o kadar çokki! once benden sagligim sonra ruh sagligim, yasama zevkim, herseyimi aldi benden, neydim ne oldum.cevremde herkes ayse senin kadar genis insan tanimiyoruz derlerde oyse ben artik daraldim, nefes alamaz hale geldim!!!
size soz veriyorum bi an once toparlanmaya çalisacam, zor ama imkansiz degil, insan dibe vurmadan su yuzune çikamaz, ben galiba bugun gerçekten dibe vurdum, o telefondan beri gozumun yasi dinmedi.
rabbimin bana uygun gordugu sinav buymus demek, ne yapabilirim, sabir dilemekten baska, allah beterinden saklasin...
benim için derde kedere ortak olmak daha onemli bu yuzden sizlere çok ama çok tsk ediyorum, bu yolda ilerleyen herkesin allah yardimcisi olsun
aaaaaaaa bide nevrom canım biz tüp bebek tedavisine başlamıştık ya nisanda eşim microtese olacaktı bende eşimde bu ay ilaçlara başlıcaktık ama olmadı biz vazgeçtik bir süreliğine erteledik yarın hastaneyide arayıp haber vereceğim yani nevrom bizi tedavi olanlar listesinden kaldırrrrrr adet tarihimde aynı değişmez umarım şimdilik herşeyi kadere bıraktık bakalım herşeyin hayırlısı
senağlamasenağlamasenağlama ayşecim içimi yaktın canım...bak inanki çok içten diliyorum allahım seni ve senin gibi evlat hasreti çekenleri daha fazla bekletmesin...inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun canım...yaşadıkların gerçekten çok zor ....senin acını anlıyorum desem bile senin kadar hissetmem imkansız canım...ama ne olur umudunu kaybetme...her zaman allaha dua et...eminim bir gün meleğin sana gelecektir yeterki sen yıkılma hayatım...
bosuna dememisler ates dustugu yeri yakar diye ama sizin desteklerinizde beni bu kotu gunumde mutlu edebiliyo
kimseyi uzmek istemiyorum ama yazdiklarim yasadiklarimin belki binde biri ama kimseye soyleyemedim seyler bu yuzden size yazdim.
sizleride uzuyorum bu yuzden ozur dilerim, ama paylasmakta bi ihtiyac, aci paylastiginiz için sizlere çok tsk ederim
canım bende sizleri özlüyorum valla. girmeyeli kırkıncı hamişimiz bile çıkmış ne güzelllll.
allah bebişini bağışlasın çiçeği burnunda annemize.
nevrom ya geçmişi okuyamadım yani o kadar birikmiş ki. eşin ne sınavına girmişti. tebrik ediyorum kendisini pek tabi seni de...eminim başarısında büyük rolün vardır..
yazıyorum ama okuyan olurmu bilmiyorum sabaha mı kalır...kızlar haziran ayında olumsuz mikroenjeksiyondan sonra benim adetlerim saçmalamaya başladı...erken geç derken bu gecikmeler 8 günü buldu...şimdi buay bugün tam 10. gün adetim yok...hatta heveslendik eşimle acaba?...bugün test yaptım yani sonuç her zamaki gibi....negatif....ben ne yapmalıyım arkadaşlar....normal mi bu düzensizlik tedaviden sonra? kaç gün daha gelmezse doktora gitmem lazım...ufff .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?