sagol canim bende havaya girmistim ilk defa bu sefer tamam dedim ama olmadi, bu yuzdende hayal kirikligi anlatamayacim kadar buyuk, ama daha 28 yasindayim, ve hayatin daha kim bilir ne gibi surprizleri var... hayat devam ediyo,ben biraz ara verecegim hayat ama sonra kaldim yerden devam edecegimayşe bitanem çok üzüldüm bu habere. :çok üzgünüm: Çok farklı şeyler düşünüyorduk bu gün için. Ben bütün gün girememiştim işlerimin yoğunluğundan. Geldiğimde çok farklı şeyler görmeyi bekliyordum. Senin sevincini paylaşmayı , sana büyük bir nazar boncuğu takmayı , seni pembe köşeye almayı. Ama kısmet değilmiş işte. Ama bu hiç olmayacak demek değil. Sadece erteledik bu mutluluğu. Allahım sana da bağışlayacak o yüce duyguyu. Her zamankinden daha çok dua edeceğim canım arkadaşım senin için. :Saruboceq: Seni seviyorum. :asigim:
ayşe canım inan şuan ne diyeceğili bilmiyorum çok üzüldüm rabbim sana sabır versin inşallah hiç ummadığın anda hamile kalırsın allah önce sen ve eşine sağlık versin sonrada hayırlı evlat versin inşallah :Saruboceq:
Nevrocum, eşin ne sınavına girdi bilmiyorum ama tebrik ederim Allah hep başarılar versin ve yüzünüzü güldürsün inşallah! Bu arada ben 5 Şubatta regl oldum hatta bitti bile, kusura bakma geç haber verdim
iyi geceler arkadaşlar nalılsınız eşinin morfolojisi yüzde birbuçuk olupta hamile kalan varmı yada bitkisel tedavi uygulayan varmı yazın ne olur
kırkbin kere maşalalh hemde birinci oldu demek eeeeeeeeee kimin eşi
günaydın canlar
kız ben birşey soracağım....
biliyorsunuz ben bu ay adet olmadım....dr farlutal vermişti kulandım biteli bugün 8 gün oldu....2-3 gündür normal akıntım pempe biraz kırmızıya yakın...ama çok az...ped bile kullanmıyorum çamaşırıma hiç geçmiyor...yani o kadar az...dr bana adet olunca gel demişti...bu adet sayılırmı...gideyim mi yoksa tam sökülmmesini mi bekleyeyim....
[FONT="]gunaydınnnn[/FONT]
[FONT="]topıge gelıyorum ama sadece okuyup cıkmak zorunda kalıyoru..cok yogun bır hafta gecırdım..pc basındada oturamıyorum...[/FONT]
[FONT="]sabırsızcım[/FONT][FONT="] gecmıs olsun..ah bu horman ılacları yokmu[/FONT]
[FONT="]psıkolojıyıde bedenınıde mahvedıyor..ama bebekı gelınce hersey unutuluyor..ınsallah bebısıde gelır unutursun..[/FONT]
[FONT="]ınsallah bugun aysecım guzel haberler alcaz senden..41 kere maasallah dıyecez ..[/FONT]
[/FONT][FONT="]canım sana bişey sorcam biliyosun bana aşılama yapılacaktı ama yumurtalarım çok olduğu için ve kendiliğinden çatladığı için iptal edilmişti.yaklaşık 2 haftadır çok gazım var bide 2-3 gündür göğüslerimin ucu çok şişti kenarlarındada kabarcıklar oluştu bugünde adet günüm ve hala olmadım sence bişeyler varmıdır bide sende bu belirtileri yaşamışmıydın.[/FONT][FONT="]bilen başka arkadaşlar varsa da cevaplandırırsa sevinirim[/FONT][FONT="]
Canım kist olabilir. Veya stressten hormonların bozulmuş olabilir. Keşke bebiş olsaydı. :çok üzgünüm:
ah nevrocum bu ay çok heveslendik bizde...ama tek çizgi hükümdarlığına devam...eşin başarılı olmuş çooooooooook sevindim...1. olmuş ne mutluluk hemde çalışmanın karşılığını almak ne keyifli, lezzetli birşey
Evet canım bir sınava girmişti eşim. Görevde yükselmek ile ilgili. Çok şükür ki kazandı. Teşekkürler bitanem. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?