Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ahh bitanemmm. Sağolasın kuzummmmm. :1hug: a.s.

Gelinimize selamlarrrrrrrrrrrr :asigim: Şeniz

Nasılsın canım? Nasıl geçiyor günler. Adım adım ilerliyorsun mutlu sona. :1rolleyes:

Ahh bitanemmm. Sağolasın kuzummmmm. :1hug: a.s.

Gelinimize selamlarrrrrrrrrrrr :asigim: Şeniz

Nasılsın canım? Nasıl geçiyor günler. Adım adım ilerliyorsun mutlu sona. :1rolleyes:

gelinin ellerinden öper canımm ŞenizŞeniz

iyiyiz şükürler olsunn günlerimiz biraz tedirginlik biraz heyecanlı geçiyor sanırım kucağımıza aldığımız gün derin bir nefes alırız canımm ..:asigim::asigim:

ayşecim duygularını çok iyi ifade etmişsin.. bazı zamanlar konuşmakta zorluk çekiyoruz ama yazıyla kendimizi ifade edebiliyoruz.. burası gerçekten de herşeyi paylaşabildiğimiz bir yer.. sende sıkılma sizi üzüyorum falan diye.. her sıkıntımızı ve sevincimizi burda paylaşıyoruz.. sevinince iyi de üzülünce mi kötü olacak.. her ne kadar birbirimizi tanımasakta karşımızdaki kişi için en iyisini en güzelini istiyoruz.. inş bir an önce toparlarsın kendini canım.. herşeyin başı sağlık.. biraz oluruna bırak istersen bir kaç ay dinlen.. eğlen .. farklı şeyler yapın eşinle.. kafanızı dağıtın biraz.. Allah yardımcınız olsun ve çok geçmeden mucizenizi size göndersin inş ...

kızlar günaydın dünün moral bozuklugundan sonra yine yeni bir gündeyiz ayşecim canım seni seviyoruz ve senin kadar olmasada acını anlıyabiliyoruz canım...ama işte biliyosun hepimiz bir sınavdan geçiyoruz biraz daha sabredecez canım bebişlerimize kavuşmak için....kaydirigubbakcemile5

Günaydın canlarımmmmmmm. :1hug: :asigim: a.s.

Son günlerdeki üzüntülü hallerimizden arka arkaya gelecek hamişş haberleri ile sıyrılırız inşallah. :Saruboceq:

asicim , balsuratcım , aysecim acılarınızı ve üzüntülerinizi paylaşıyoruz. Lütfen herşeyinizi bizimle paylaşın. Konuştukça , dertleştikçe herşey daha iyi olacak inanıyorum. Bizler her zaman yanınızdayız. Aynı şeyleri defalarca söyleyin , anlatın. Biz her zaman destekçiniz olacağız. Sizleri daha iyi görebilmek , neşenize geri döndürebilmek için ne gerekiyorsa yaparız. :1hug: a.s.

Son düzenleme:

Canım el öpenleri çok olsun gelinimin de a.s. kaydirigubbakcemile3 İnşallah o günlerde gelecek canım , sağlıkla ve hayırlısıyla. :Saruboceq:

gunaydın kızlar nasılsınız ben bu aralar pek gelemıyorum haberler nasıl bırı bana ozetlerse ck sevınırım gecmısı okumam ımkansız gıbı :)

günaydın kızlar nevromunda dediği gibi bizler herzaman sizlerin yanınızdayız sonuçlar ne olursa olsun üzüntünüzde neşenizde sizlerleyiz inşallah bugünler çabuk geçer eski neşenize eski günlerinize çabuk dönersiniz sizleri sevviyoruz umut dolu birgün diliyorum rabbim kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursun bol bol hamişlerimiz olsun inşallah sevgiler

günaydın kızlar yeni bir gün yeni umutlar inşallah güzel haberler alabiliriz de kendimize geliriz canlarım.

ayşecim umarım en kısa zamanda toparlanıp sahalara yeniden gelirsin.
topiğimize nazar mı değdi ne oldu.balım - asim - ayşem buralar sizsiz olmaz hep birlikte acımızı sevincimizi paylaşıyoruz hep birlikte zorlukların altından kalkıyoruz.gelin bir an önce aramıza hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

ve yağmurun dediği gibi

her şey çocuk içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın canlarım hepinize hayırlı günler diliyorum
En kısa zamanda atlatıca inşallh kızlar .. Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez. Rabbim ol desin yeter ki. Görmüyormuz topicimizd bile ne mucizeler oluyor bununda sevinci apayrı olmalı.
İnşallah bizlerde en kısa zamanda tatadarız bu duyguyu.
Ayşecim inanki çok üzüldük elden birşey gelmiyor. Rabbim hazır bulmamış eminim zamanı vardır.
Asi cim umarım sende iyisindir cnm yani böyle durumda ne kadar iyi olunursa ama Sende inşallah önce sağlıklı ve mutlu olmanı dahasında da hayırlı evlat sahibi olmanı
Ve tüm arkdaşlarım herşey gönlünüzce olsun

Kizlar ne olur ya uzmeyin :1hug:kendinizi biliyorum kolay degil. En iyi aklinizdan cikarin ben oyle yaptim.Allah isteyen her kese kismet eylesin insallah kimsenin kucagini bos birakmasin.Ozlemini cektirmesin ya.ALlah buyuktur ne olur duadan elinizi uzmeyin.Allah cok tez bir zamanda isteyen her kesi anne yapsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canim benim..sen cok güclü bir bayansin...bu yazdiklarindan sonra daha iyi anlasiliyor...
bebegin gelecek ben inaniyorum..burda bunlari yasayan herkesin melegini gönderecek rabbim insallah...dedigin gibi buda bizim sinavimizmis...hayirlisi buymus...ama hayat bi sekilde devam ediyor,edecekte...üzüntün cok büyük biliyorum,tek dilegim herseyi geride birakman ve yine eskisi gibi,herkesin görmek istedigi ayse olabilmen...rabbim yardimcin olsun,tüm acilarini dindirsin ve sana kocaman bi yasam gücü versin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…