Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayse için çok üzüldüm. Ama 10 tane dondurulmuş embriyo ile şansını tekrar deneyebilir buda bir umut. Mehay dondurulmuş tek embriyo ile hamile kalmış dün duydum onada çok sevindim. Uzun zamandır Mehayda büyük çabalar harcadı oda bir sürü negatif sonuçla döndü ama demekki zamanı gelmiş oda anne oluyor.

ya bizim burda da adam akıllı doktor yok dicem kaydirigubbakcemile3 öyleyse nasıl doktor oldu diceksiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya kızlar benim problemimi az çok biliyosunuz bana kalırsa
doktorların öncelikle bazı ilaçlarla tedaviye başlaması gerekirdi yani direk tüp bebek demesinden ziyade eger kullanılan ilaçlar fayda etmiyosa demesi gerekmez miydi aklımda hep bu sorular dolaşıyor ya biz doktorlara güvenmicezde kime güvenecez hastanelerde resmen ticarethane olmuş yaa şimdide biz araştırıyoruz acaba ne iyi gelir diye haksız mıyım ama :uhm: :uhm: :uhm:

günaydın herkese.inşallah bugün güzel haberler alırız.bu topikte acıların paylaşarak azaldığını sevinçlerinde paylaşarak büyüdüğünü gördük.üzüntülerimiz yok olsun,sevinçlerimiz kat kat artsın inşallah.

sana katılıyorum sidelyacım.doktorlar erkek infertilitesi söz konusu olduğunda hiç tedaviye gerek duymadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.ne ilaç nede bitkisel ilaçların iyi geleceğine inanmıyorlar.hele mucizelere gülüp geçiyorlar.oysaki biz burda sürekli mucizelere tanıklık ediyoruz.bir arkadaşımızın yakını istanbulda tüpbebek merkezinde çalışıyordu.doktorlardan biri çocuk sahibi olamayacak yada tüp bebeğe gerek olmayan durumlarda bile insanlara ümit dağıtarak tüp bebek yaptırıyormuş.arkadaşımızın akrabasıda doktorun bu davranışlarını rapor etmiş merkezin yetkililerine,ve sonuç olarak doktor değil bunu rapor eden kişi işten çıkarılmış.yani aslında bu iş tamamne ticaret anlayışıyla yürütülüyor.bizim duygularımızı hiçe sayıyorlar.yaşadığımız maddi ve manevi yıkım onları hiç ilgilendirmiyor.dün bu olayı duyunca sinirlerim tepeme fırladı.eşim acaba bizim durumumuzda böyle olabilirmi diye şüpheye düştü.aslında dürek özel merkezlere gitmek yerine birkaç doktora gidip emin olmak lazım.biz bunu yaptığımız halde eşim şüpheye düştü.oysaki 4farklı ürologla görüştük.ümit dünyası işte.Allah kimseyi bu kalpsizlerin eline düşürmesin.:Saruboceq:

herkese gunaydın.....a.s.a.s.
bool hamislı gunler bızlerın olsun...:CüvCüv::CüvCüv:
bugun evde degılım artık aksam okurum yazılanları...
ıyı sohbetler..guzel haberler alırız ınsallah bugun..
kac gundur topıgımız cok susukundu...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

amin canım. bende yavaş yavaş tüpbebek yoluna gidiyorum. kafama çok şey takılıyo ama doktorlara güzevnmekten başka çaremizde kalmıyor.
mersinde tüpbebek merkezi yok. adanaya gitmek gerekiyor. ama haziran yada temmuzda açılıyo mersin üniversite hastanesine. benim doktor diyo başka yere gitme burda yapıcaz tüpbebeği diye. ama daha acemi olacaklar güvenmelimi güvenmemelimi. kendimi kobay hissettim doğrusu. benim eşimin değerleri eskiye narazan düzelmişti. hareketlilik hala az ama eskiye nazaran iyi bana demedi bile senin doğal yolla şansın olabilir deseydi benim bir tüp tıkalı açtıracaktım. ama kalakaldım bu konuda hiç bişi demedi.
şu kistlerden bir kurtulayımda onuda araştırıcam. dediğin gibi allah kalpsizlerle karşılaştırmasın bizleri allah yardımcımız olsun.

kızlar günaydın hepinize, bugün burası çok karışık hiç keyfim yok insanların öyle dertleri var ki bunları gördükçe şükretmek gerektiğini düşünüyorum babasız kalan yazvrular hiç yoktan ölen bebeler bu gün hepsi üst üste geldi kızlar nolur allahtan herşeyin hayırlısını isteyelim isyan etmeyelim zamanı var herşeyin bekleyelim sabah sabah moralinizi bozmak istemedim ama bunları size tek derdimiz bu olsun diyelim allah bu derdimizi aratmasın diyceğimiz şeyler yaşamayalım şükredelim die yazdım bugünlerde aldığımız olumsuz haberlerle bi rehavet çöktü hepimize inşallah bunun arkası güzel olucak ..:Saruboceq:

kız inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dediğin gibi olur.......... şimdi bi hamiş haberi alsak ne güzel olur kızlar yaaaa

canım benim senin yaşadıklarını yaşamasamda seni çok iyi anlıyorum nolur sıkma canını bende bir düşük yaptım.düşük yaptığım hastanenin önünden geçerken hala gözlerim doluyo tabiki senin yaşadıkların daha ağır zaman herşeyin ilacıdır kendini daha fazla üzme bitanem kendine çok iyi bak.

bencede araştır.bizi bizden daha fazla düşünen kimse yok.doktor iyi niyetli bile olsa bizim yaşadıklarımız onun için sıradan bir durum.en azından bir doktora daha gitmekte fayda var.oda aynı şeyleri söylerse en azından içinde şüphe kalmaz.yoksa tedavin boyunca caba dersin.Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.:Saruboceq:

sidelyacım canım ya doktora sormadan bir ilaç kullanmayın. düzeltelim derken daha kötü olurda allah korusun sonuçta herkesin bünyesi farklı canım. bende doktor eşime hiç ilaç vermedi diye kızıp duruyodum milletinki hep ilaç kullanıyo bak derdim. sen bitkilere devam et canım. kafana takılıyosada doktora sor canım.

[FONT=&quot]

Canım inşallah hayra alamettir. Allahım hakkında hayırlısını versin. :Saruboceq: Adetin Cumartesiye kadar gelmezse bir test yap istersen canım. :1rolleyes:
[/FONT]

canım inşallah kırmızılar gelmez.dualarınızı esirgemeyin benden.kimseyi umutlandırmak istemem ama dün test yaptım sanki 2. çizgi çok ama çok hafif belirir gibi oldu.acaba ben mi öyle görmek istediğim için öyle oldu diye eşimede gösterdim oda çok hafif ama var 2. çizgi dedi.yinede umudum yok cuma günü bir test daha yapmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar sabredersem.

çok haklısın rylai,halimize çok şükür.hiçbir zaman isyan etmiyorum.Allah bizim için bizden daha iyisini düşünür.bu yaşadıklarımız bizim imtihanımız.başarılı olmalıyızki mükafatımızı alalım.Rabbim dermansız dert vermesin.önce sağlık,huzur versin,geriside gelir elbet.a.s.

canım benim dün akşam test yaptım 2.çizgi çok silikte olsa belirir gibi oldu.acaba ben mi yanlış görüyorum diye eşime gösterdim oda çok silik ama var 2. çizgi dedi.ne kendim umutlanmak istiyorum nede sizi umutlandırmak tam olarak emin olamadım çünki cuma günü bi test daha yapmayı düşünüyorum.bu arada hala çok fazla gazım var göğüslerimin ucuda çok acıyo.

iyi peki madem öyle diyosunuz olmazda bi doktora gitsin koca bebişim
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

inşallah umutların boşa çıkmaz.:Saruboceq:
selam kızlar iyi günler..
sanada iyi günler pinkcim,nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…