sana katılıyorum sidelyacım.doktorlar erkek infertilitesi söz konusu olduğunda hiç tedaviye gerek duymadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.ne ilaç nede bitkisel ilaçların iyi geleceğine inanmıyorlar.hele mucizelere gülüp geçiyorlar.oysaki biz burda sürekli mucizelere tanıklık ediyoruz.bir arkadaşımızın yakını istanbulda tüpbebek merkezinde çalışıyordu.doktorlardan biri çocuk sahibi olamayacak yada tüp bebeğe gerek olmayan durumlarda bile insanlara ümit dağıtarak tüp bebek yaptırıyormuş.arkadaşımızın akrabasıda doktorun bu davranışlarını rapor etmiş merkezin yetkililerine,ve sonuç olarak doktor değil bunu rapor eden kişi işten çıkarılmış.yani aslında bu iş tamamne ticaret anlayışıyla yürütülüyor.bizim duygularımızı hiçe sayıyorlar.yaşadığımız maddi ve manevi yıkım onları hiç ilgilendirmiyor.dün bu olayı duyunca sinirlerim tepeme fırladı.eşim acaba bizim durumumuzda böyle olabilirmi diye şüpheye düştü.aslında dürek özel merkezlere gitmek yerine birkaç doktora gidip emin olmak lazım.biz bunu yaptığımız halde eşim şüpheye düştü.oysaki 4farklı ürologla görüştük.ümit dünyası işte.Allah kimseyi bu kalpsizlerin eline düşürmesin.:Saruboceq:ya bizim burda da adam akıllı doktor yok dicem kaydirigubbakcemile3 öyleyse nasıl doktor oldu diceksiniz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya kızlar benim problemimi az çok biliyosunuz bana kalırsa
doktorların öncelikle bazı ilaçlarla tedaviye başlaması gerekirdi yani direk tüp bebek demesinden ziyade eger kullanılan ilaçlar fayda etmiyosa demesi gerekmez miydi aklımda hep bu sorular dolaşıyor ya biz doktorlara güvenmicezde kime güvenecez hastanelerde resmen ticarethane olmuş yaa şimdide biz araştırıyoruz acaba ne iyi gelir diye haksız mıyım ama :uhm: :uhm: :uhm:
fidulya bebeğin cinsiyeti ne canım?
sana katılıyorum sidelyacım.doktorlar erkek infertilitesi söz konusu olduğunda hiç tedaviye gerek duymadan direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar.ne ilaç nede bitkisel ilaçların iyi geleceğine inanmıyorlar.hele mucizelere gülüp geçiyorlar.oysaki biz burda sürekli mucizelere tanıklık ediyoruz.bir arkadaşımızın yakını istanbulda tüpbebek merkezinde çalışıyordu.doktorlardan biri çocuk sahibi olamayacak yada tüp bebeğe gerek olmayan durumlarda bile insanlara ümit dağıtarak tüp bebek yaptırıyormuş.arkadaşımızın akrabasıda doktorun bu davranışlarını rapor etmiş merkezin yetkililerine,ve sonuç olarak doktor değil bunu rapor eden kişi işten çıkarılmış.yani aslında bu iş tamamne ticaret anlayışıyla yürütülüyor.bizim duygularımızı hiçe sayıyorlar.yaşadığımız maddi ve manevi yıkım onları hiç ilgilendirmiyor.dün bu olayı duyunca sinirlerim tepeme fırladı.eşim acaba bizim durumumuzda böyle olabilirmi diye şüpheye düştü.aslında dürek özel merkezlere gitmek yerine birkaç doktora gidip emin olmak lazım.biz bunu yaptığımız halde eşim şüpheye düştü.oysaki 4farklı ürologla görüştük.ümit dünyası işte.Allah kimseyi bu kalpsizlerin eline düşürmesin.:Saruboceq:
kızlar günaydın hepinize, bugün burası çok karışık hiç keyfim yok insanların öyle dertleri var ki bunları gördükçe şükretmek gerektiğini düşünüyorum babasız kalan yazvrular hiç yoktan ölen bebeler bu gün hepsi üst üste geldi kızlar nolur allahtan herşeyin hayırlısını isteyelim isyan etmeyelim zamanı var herşeyin bekleyelim sabah sabah moralinizi bozmak istemedim ama bunları size tek derdimiz bu olsun diyelim allah bu derdimizi aratmasın diyceğimiz şeyler yaşamayalım şükredelim die yazdım bugünlerde aldığımız olumsuz haberlerle bi rehavet çöktü hepimize inşallah bunun arkası güzel olucak ..:Saruboceq:
destekleriniz için tsk ederim,
bu benim 8. tedavimdi ve inanin ben bir dusuk yaptigimda boyle oldum birde bugun..
içim yaniyor anlatamam, sizden ayrildiktan sonra yattim uyuyup herseyi unutmak istedim, birde umit ettim bunlar kotu bir ruya olur diye ama olmuyo.
içim aciyo, tarifi mumkun degil, herkes yavrusunu opup koklarken ben yine sadece bakakaliyorum, sahte gulumsemeler takiniyorum, ama biktim artik, hiç gucum kalmadi.
su an birtek sey istiyorum bir gunlugunu fazla degil sadece birgunlugune bir turlu olmayan yavruma olan hasretimi unutmak istiyorum, birgunlugune unutsam, çevremde olan bitenden biraz zvk olsam, ama olmuyo, gozlerim dinse yuregim yaniyo, içim kan agliyo...annemle bi arkadasim gelip gitti ilk defa onlarin yaninda agladim, ben hep guçlu olmak istedim kimseye yarami gostermedim ama bu sefer, adeta yikildim. sanki gok yuzude bana eslik ediyo, disarda yagmur firtina, acaba çiksam yagmurda otursam içimi yakan ates dinermi??
bu sefer galiba biraz daha zor atlatacam, beni bekleyen 10 tane embriyom daha var ama ben ne yapacagimi bilmiyorum, hastaneden aradiklarinda adetiniz baslayinca bizi arayin tedaviye tekrar baslayalim dediler ama bilmiyorum, çok yiprandim, çogunuzun benim kadar deneyimi yok insallahta benim kadar ugrasmadan kavusursunuz bebislerinize, ama umutsuzlugunuzda ben size teselli olayim, beterin beteri var orneginiz olayim.karsiniza çikan olumsuzlukta beni hatirlayin ve yilmayin.
1seneden fazla klomen, 1senede 4asilama, ve 1.5senede 4 basarisiz tupbebek iste benim oz gecmisim!!!! ama bunlarin yaninda bu tedavilerin benden aldiklari o kadar çokki! once benden sagligim sonra ruh sagligim, yasama zevkim, herseyimi aldi benden, neydim ne oldum.cevremde herkes ayse senin kadar genis insan tanimiyoruz derlerde oyse ben artik daraldim, nefes alamaz hale geldim!!!
size soz veriyorum bi an once toparlanmaya çalisacam, zor ama imkansiz degil, insan dibe vurmadan su yuzune çikamaz, ben galiba bugun gerçekten dibe vurdum, o telefondan beri gozumun yasi dinmedi.
rabbimin bana uygun gordugu sinav buymus demek, ne yapabilirim, sabir dilemekten baska, allah beterinden saklasin...
benim için derde kedere ortak olmak daha onemli bu yuzden sizlere çok ama çok tsk ediyorum, bu yolda ilerleyen herkesin allah yardimcisi olsun
bencede araştır.bizi bizden daha fazla düşünen kimse yok.doktor iyi niyetli bile olsa bizim yaşadıklarımız onun için sıradan bir durum.en azından bir doktora daha gitmekte fayda var.oda aynı şeyleri söylerse en azından içinde şüphe kalmaz.yoksa tedavin boyunca caba dersin.Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.:Saruboceq:amin canım. bende yavaş yavaş tüpbebek yoluna gidiyorum. kafama çok şey takılıyo ama doktorlara güzevnmekten başka çaremizde kalmıyor.
mersinde tüpbebek merkezi yok. adanaya gitmek gerekiyor. ama haziran yada temmuzda açılıyo mersin üniversite hastanesine. benim doktor diyo başka yere gitme burda yapıcaz tüpbebeği diye. ama daha acemi olacaklar güvenmelimi güvenmemelimi. kendimi kobay hissettim doğrusu. benim eşimin değerleri eskiye narazan düzelmişti. hareketlilik hala az ama eskiye nazaran iyi bana demedi bile senin doğal yolla şansın olabilir deseydi benim bir tüp tıkalı açtıracaktım. ama kalakaldım bu konuda hiç bişi demedi.
şu kistlerden bir kurtulayımda onuda araştırıcam. dediğin gibi allah kalpsizlerle karşılaştırmasın bizleri allah yardımcımız olsun.
[FONT="]
Canım inşallah hayra alamettir. Allahım hakkında hayırlısını versin. :Saruboceq: Adetin Cumartesiye kadar gelmezse bir test yap istersen canım. :1rolleyes:
[/FONT]
çok haklısın rylai,halimize çok şükür.hiçbir zaman isyan etmiyorum.Allah bizim için bizden daha iyisini düşünür.bu yaşadıklarımız bizim imtihanımız.başarılı olmalıyızki mükafatımızı alalım.Rabbim dermansız dert vermesin.önce sağlık,huzur versin,geriside gelir elbet.a.s.kızlar günaydın hepinize, bugün burası çok karışık hiç keyfim yok insanların öyle dertleri var ki bunları gördükçe şükretmek gerektiğini düşünüyorum babasız kalan yazvrular hiç yoktan ölen bebeler bu gün hepsi üst üste geldi kızlar nolur allahtan herşeyin hayırlısını isteyelim isyan etmeyelim zamanı var herşeyin bekleyelim sabah sabah moralinizi bozmak istemedim ama bunları size tek derdimiz bu olsun diyelim allah bu derdimizi aratmasın diyceğimiz şeyler yaşamayalım şükredelim die yazdım bugünlerde aldığımız olumsuz haberlerle bi rehavet çöktü hepimize inşallah bunun arkası güzel olucak ..:Saruboceq:
bu arada herkese günaydın kızlar
sidelyacım canım ya doktora sormadan bir ilaç kullanmayın. düzeltelim derken daha kötü olurda allah korusun sonuçta herkesin bünyesi farklı canım. bende doktor eşime hiç ilaç vermedi diye kızıp duruyodum milletinki hep ilaç kullanıyo bak derdim. sen bitkilere devam et canım. kafana takılıyosada doktora sor canım.
inşallah umutların boşa çıkmaz.:Saruboceq:canım benim dün akşam test yaptım 2.çizgi çok silikte olsa belirir gibi oldu.acaba ben mi yanlış görüyorum diye eşime gösterdim oda çok silik ama var 2. çizgi dedi.ne kendim umutlanmak istiyorum nede sizi umutlandırmak tam olarak emin olamadım çünki cuma günü bi test daha yapmayı düşünüyorum.bu arada hala çok fazla gazım var göğüslerimin ucuda çok acıyo.
sanada iyi günler pinkcim,nasılsın?selam kızlar iyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?