Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cerencim hadi canım senden güzel bi haber alalımda neşemiz yerine gelsin yavaş yavaş pinkcim hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar dualarınızı benden esirgemeyin dualarınıza çok ihtiyacım var eğer gerçekten :CüvCüv: olursam benim için büyük bir mucize olur.

cerencim inşallah hamişsindir silik çizgi çıkan herkes hamile olduğunu öğrendi fazla yanılma payı olmuyor ama yinde sabredip cumayı beklemek lazım canım hayırlı haberler olur inşallah

inşallah umutların boşa çıkmaz.:Saruboceq:

sanada iyi günler pinkcim,nasılsın?

cerencim hadi canım senden güzel bi haber alalımda neşemiz yerine gelsin yavaş yavaş pinkcim hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

kızlar dualarınızı benden esirgemeyin dualarınıza çok ihtiyacım var eğer gerçekten :CüvCüv: olursam benim için büyük bir mucize olur.

bende iyiyim kızlar hoşbuldum..cerenin haberi sevindirdi beni..kantesti yap cerencim mutlaka..ben şimdi çıkıyorum hoşçakalın kızlar...a.s.

canım Allah kudretini senin mucizenide vererek bir kez daha östersin dilerim...eğer tedavi falan görmediysen ve silikse umutlanabiliriz biraz....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim testimde adet günümde öyle çıkmıştı ..hatta ben bir kaç kişiye gösterdim bune çok silik hamile deilsin galiba demişlerdi...ama sonradan koyulaştı canım merak etme...umarım hamilesindir...

günaydın canlara.s.

benim kırmızılar dün size yazdıktan sonra iyyice söküldü:teyteyh be sonun da adet olabildim:teytey: inşallah hormon testlerimde güzel çıkar....
nevrom ben önümüzdeki adet tarihimi söylemeyeyim...çünkü bende bilmiyorum:sm_confused:ben allt katta tarihi olmayan arkadaşlarla biraz daha takılırım:1rolleyes:

cerensesil.canım .nşalalh hamilesindir...bunu canı gönülden istiyorum....bu sıra güzel haberlere ihtiyacımız var....

tünaydın pamuk helvalarım son zamanlarda gerçekten moraller bozuldu rabbim daha beterlarinden korusun rylainin dediği gibi başka daha ne dertli insanlar var rabbim onlarada derman versin inşallah :Saruboceq:
herşeyin başı maddi manevi sağlık arkadaşlar ben inanıyorum buradaki herkes annelik duygusunu tadacak rabbim zamanı geldiğinde dualarımızı kabul edecek inşallah :Saruboceq:
güzel haberli birgün diliyorum :CüvCüv:

cerencim inşallah hamilesindir silikte olsa çift çizgi sonuçta bugüne kadar silik çıkan arkadaşlar hep hamış çıktı rabbim gönlüne göre versin :CüvCüv:

fadikciğim canım inşallah testlerinde güzel çıkacak adetin de düzene girecek sonracıma bebiş gelecek kaydirigubbakcemile5

kızlar tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap veriyim dedim.şimdi eşim aradı nasılsın diyo aslında derdi kırmızılar geldimi onu öğrenmek oda çok heyecanlı bakalım hayırlısı kan testine gidemiyorum işten izin almak oldukça zor olmazsa akşam bi test daha alıp yarın sabah ilk idrarla yapıyım diyorum bakalım inşallah yanılmıyodurum kızlar bide şu pahalı testler ne kadar bilginiz varmı

selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün gece leke gördüm artık tamamen sökülmesini bekliyorum yani maalesef aşılamam tutmadı çok üzgünüm :çok üzgünüm: dün çok ağladım eşim istersen hemen tüp bebeğe geçelim diyor ama ben çok kararsızım en azından iki ay dinlenmek istiyorum daha kimseye demedim tutmadı diye annem çok üzülecek bende dediğim gibi ağlamaya başlarım diye söyliyemiyorum senağlama

canım sendede gaz çok olmuşmuydu bende çok gaz var arda hafif sancı yapıyo adet olcam diye korkuyorum geri geçiyo

fadikciğim canım inşallah testlerinde güzel çıkacak adetin de düzene girecek sonracıma bebiş gelecek kaydirigubbakcemile5
çok sağol canım a.s. inşalalh.....

canım evet 1 tane de yarın sabah yap bakalım...inşalalh 2 çizgi görüürsün....

canım eminmisin adet kanaması olduğundan.....ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:inşallah adet değildir.....

20-25 lira diye biliyorum...ama hiç gerek yokki....dün gece çıkan yarın netleşir biraz daha

canım bu işarete alıntı yapmak isteğin kişilerinkini tıkla en sonuncu kişininkinide tıklayıp alıntı yap de olur.
işallah hamilesindir.41.hamiş sen olursun allah yardımcın olsun..

canım benim çok iyi anlaıyorum seni benimkide tutmadığı zaman ağlaya ağlaya eve gelmiştim.çok zor bir durum allah kimseye vermesin.bi kaç ay dinlen tüp bebek yaptırın eşinin dediği gibi.verdiğin zamanda hamile kalırsın belki.hani öyle oluyormuş ya seninkide işallah öyle olur.bebişine kavuşursun tez vakitte.allah yardımcınız olsun..

eminim fadiğim eminim çünkü zaten adet olucağıma dair tüm belirtiler vardı aslında dün eşimle beraber olduk ondan sonra geldi ama adetlerimde de genelde eşimle beraber olduktan sonra gelir ne yapalım kısmet değilmiş ama insan yine de çok üzülüyor :çok üzgünüm:

çok sağol canım beni anladığını biliyorum ama çok erken geldi hiç değilse biraz ümütlenseydim çok güzel hayallerim vardı 13 şubatta test yapacaktım 14 şubatta eşime sevgililer günü hediyesi olarak bebişimin müjdesini vericektim ama olmadı :çok üzgünüm:

üzülme hejacım,daha vakti gelmemiş demekki.biraz dinlen,vücut olarakta psikolojik olarakda daha iyi hissettiğinde tüp bebeğe geçersiniz.inşallah yaşadığın son hayalkırıklığı olur bu :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…