canım benim dün akşam test yaptım 2.çizgi çok silikte olsa belirir gibi oldu.acaba ben mi yanlış görüyorum diye eşime gösterdim oda çok silik ama var 2. çizgi dedi.ne kendim umutlanmak istiyorum nede sizi umutlandırmak tam olarak emin olamadım çünki cuma günü bi test daha yapmayı düşünüyorum.bu arada hala çok fazla gazım var göğüslerimin ucuda çok acıyo.
inşallah umutların boşa çıkmaz.:Saruboceq:
sanada iyi günler pinkcim,nasılsın?
cerencim hadi canım senden güzel bi haber alalımda neşemiz yerine gelsin yavaş yavaş pinkcim hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar dualarınızı benden esirgemeyin dualarınıza çok ihtiyacım var eğer gerçekten :CüvCüv: olursam benim için büyük bir mucize olur.
kızlar dualarınızı benden esirgemeyin dualarınıza çok ihtiyacım var eğer gerçekten :CüvCüv: olursam benim için büyük bir mucize olur.
canım inşallah kırmızılar gelmez.dualarınızı esirgemeyin benden.kimseyi umutlandırmak istemem ama dün test yaptım sanki 2. çizgi çok ama çok hafif belirir gibi oldu.acaba ben mi öyle görmek istediğim için öyle oldu diye eşimede gösterdim oda çok hafif ama var 2. çizgi dedi.yinede umudum yok cuma günü bir test daha yapmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar sabredersem.
cerencim inşallah hamilesindir silikte olsa çift çizgi sonuçta bugüne kadar silik çıkan arkadaşlar hep hamış çıktı rabbim gönlüne göre versin :CüvCüv:canım benim dün akşam test yaptım 2.çizgi çok silikte olsa belirir gibi oldu.acaba ben mi yanlış görüyorum diye eşime gösterdim oda çok silik ama var 2. çizgi dedi.ne kendim umutlanmak istiyorum nede sizi umutlandırmak tam olarak emin olamadım çünki cuma günü bi test daha yapmayı düşünüyorum.bu arada hala çok fazla gazım var göğüslerimin ucuda çok acıyo.
günaydın canlara.s.
benim kırmızılar dün size yazdıktan sonra iyyice söküldü:teyteyh be sonun da adet olabildim:teytey: inşallah hormon testlerimde güzel çıkar....
nevrom ben önümüzdeki adet tarihimi söylemeyeyim...çünkü bende bilmiyorum:sm_confused:ben allt katta tarihi olmayan arkadaşlarla biraz daha takılırım:1rolleyes:
..
canım benim testimde adet günümde öyle çıkmıştı ..hatta ben bir kaç kişiye gösterdim bune çok silik hamile deilsin galiba demişlerdi...ama sonradan koyulaştı canım merak etme...umarım hamilesindir...
çok sağol canım a.s. inşalalh.....fadikciğim canım inşallah testlerinde güzel çıkacak adetin de düzene girecek sonracıma bebiş gelecek kaydirigubbakcemile5
canım evet 1 tane de yarın sabah yap bakalım...inşalalh 2 çizgi görüürsün....kızlar tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap veriyim dedim.şimdi eşim aradı nasılsın diyo aslında derdi kırmızılar geldimi onu öğrenmek oda çok heyecanlı bakalım hayırlısı kan testine gidemiyorum işten izin almak oldukça zor olmazsa akşam bi test daha alıp yarın sabah ilk idrarla yapıyım diyorum bakalım inşallah yanılmıyodurum kızlar bide şu pahalı testler ne kadar bilginiz varmı
selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün gece leke gördüm artık tamamen sökülmesini bekliyorum yani maalesef aşılamam tutmadı çok üzgünüm :çok üzgünüm: dün çok ağladım eşim istersen hemen tüp bebeğe geçelim diyor ama ben çok kararsızım en azından iki ay dinlenmek istiyorum daha kimseye demedim tutmadı diye annem çok üzülecek bende dediğim gibi ağlamaya başlarım diye söyliyemiyorum senağlama
kızlar tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap veriyim dedim.şimdi eşim aradı nasılsın diyo aslında derdi kırmızılar geldimi onu öğrenmek oda çok heyecanlı bakalım hayırlısı kan testine gidemiyorum işten izin almak oldukça zor olmazsa akşam bi test daha alıp yarın sabah ilk idrarla yapıyım diyorum bakalım inşallah yanılmıyodurum kızlar bide şu pahalı testler ne kadar bilginiz varmı
kızlar tek tek alıntı yapmayı bilmiyorum toplu cevap veriyim dedim.şimdi eşim aradı nasılsın diyo aslında derdi kırmızılar geldimi onu öğrenmek oda çok heyecanlı bakalım hayırlısı kan testine gidemiyorum işten izin almak oldukça zor olmazsa akşam bi test daha alıp yarın sabah ilk idrarla yapıyım diyorum bakalım inşallah yanılmıyodurum kızlar bide şu pahalı testler ne kadar bilginiz varmı
selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün gece leke gördüm artık tamamen sökülmesini bekliyorum yani maalesef aşılamam tutmadı çok üzgünüm :çok üzgünüm: dün çok ağladım eşim istersen hemen tüp bebeğe geçelim diyor ama ben çok kararsızım en azından iki ay dinlenmek istiyorum daha kimseye demedim tutmadı diye annem çok üzülecek bende dediğim gibi ağlamaya başlarım diye söyliyemiyorum senağlama
çok sağol canım a.s. inşalalh.....
canım evet 1 tane de yarın sabah yap bakalım...inşalalh 2 çizgi görüürsün....
canım eminmisin adet kanaması olduğundan.....ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:inşallah adet değildir.....
canım bu işarete alıntı yapmak isteğin kişilerinkini tıkla en sonuncu kişininkinide tıklayıp alıntı yap de olur.
işallah hamilesindir.41.hamiş sen olursun allah yardımcın olsun..
canım benim çok iyi anlaıyorum seni benimkide tutmadığı zaman ağlaya ağlaya eve gelmiştim.çok zor bir durum allah kimseye vermesin.bi kaç ay dinlen tüp bebek yaptırın eşinin dediği gibi.verdiğin zamanda hamile kalırsın belki.hani öyle oluyormuş ya seninkide işallah öyle olur.bebişine kavuşursun tez vakitte.allah yardımcınız olsun..
20-25 lira diye biliyorum...ama hiç gerek yokki....dün gece çıkan yarın netleşir biraz daha
üzülme hejacım,daha vakti gelmemiş demekki.biraz dinlen,vücut olarakta psikolojik olarakda daha iyi hissettiğinde tüp bebeğe geçersiniz.inşallah yaşadığın son hayalkırıklığı olur bu :teselli:çok sağol canım beni anladığını biliyorum ama çok erken geldi hiç değilse biraz ümütlenseydim çok güzel hayallerim vardı 13 şubatta test yapacaktım 14 şubatta eşime sevgililer günü hediyesi olarak bebişimin müjdesini vericektim ama olmadı :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?