hadi hayırlısı inşallah bi dahaki teste 2. çizgin belirgin olarak çıkarcanım inşallah kırmızılar gelmez.dualarınızı esirgemeyin benden.kimseyi umutlandırmak istemem ama dün test yaptım sanki 2. çizgi çok ama çok hafif belirir gibi oldu.acaba ben mi öyle görmek istediğim için öyle oldu diye eşimede gösterdim oda çok hafif ama var 2. çizgi dedi.yinede umudum yok cuma günü bir test daha yapmayı düşünüyorum tabi o zamana kadar sabredersem.
öylemi diyosun canım o zaman ben yarın sabah ucuz testlerden bidaha yapıyım
bende çok üzüldüm :çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor....allahyardımcın olsun canım....b u sıra mücizeler çok oluyor...inşalalh senin bebişinde bize bir süpriz yapar....birde bakmışız doğal yoldan gelmiş...allahım inşalalh.....eminim fadiğim eminim çünkü zaten adet olucağıma dair tüm belirtiler vardı aslında dün eşimle beraber olduk ondan sonra geldi ama adetlerimde de genelde eşimle beraber olduktan sonra gelir ne yapalım kısmet değilmiş ama insan yine de çok üzülüyor :çok üzgünüm:
canım bu işarete alıntı yapmak isteğin kişilerinkini tıkla en sonuncu kişininkinide tıklayıp alıntı yap de olur.
işallah hamilesindir.41.hamiş sen olursun allah yardımcın olsun..
ayy canım denedim bakalım olacakmı dediğin gibi inşallah 41.hamiş olurumda topiğe büyük uğur getiririm
canım benim çok iyi anlaıyorum seni benimkide tutmadığı zaman ağlaya ağlaya eve gelmiştim.çok zor bir durum allah kimseye vermesin.bi kaç ay dinlen tüp bebek yaptırın eşinin dediği gibi.verdiğin zamanda hamile kalırsın belki.hani öyle oluyormuş ya seninkide işallah öyle olur.bebişine kavuşursun tez vakitte.allah yardımcınız olsun..
inşallah canım sizleride umutlandırmak istemiyorum ama çenemide tutamıyorum iştehadi hayırlısı inşallah bi dahaki teste 2. çizgin belirgin olarak çıkar
canım bence kesin hamilesin çünkü hamile olmassan inan silik bile çıkmıyor ben testlerimi yaptığımda belki silik çıkmıştır da ben görmüyorum diye pencereyi açar gün ışığında bakardım ama hiç silik bile göremezdim o yüzden stres yapma allahın izni ile hamişsin inşallah yarın tamamen doğrulanır :CüvCüv:
bende çok üzüldüm :çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor....allahyardımcın olsun canım....b u sıra mücizeler çok oluyor...inşalalh senin bebişinde bize bir süpriz yapar....birde bakmışız doğal yoldan gelmiş...allahım inşalalh.....
acaba hamile miyim? o heyecanı yaşamak, ümitlenmek çok başka bir duygu...üstüne negatifi görmek bambaşka....valla 12. gündeyim bebek yok adette yok
canım inşallah hamilesindir :CüvCüv:
heja arkadaşım senin memleket neresi ben siirt bizde azo sperm problemi var bir defa tür bebek denedik olmadı şimdi madden ve manen beklemedeyiz. senin durumun
çok sağol canım beni anladığını biliyorum ama çok erken geldi hiç değilse biraz ümütlenseydim çok güzel hayallerim vardı 13 şubatta test yapacaktım 14 şubatta eşime sevgililer günü hediyesi olarak bebişimin müjdesini vericektim ama olmadı :çok üzgünüm:
hejacım nerdeeeeee...2 gün önce test yaptık aldık ağzımızın payını...artık gelsin. bir hastalığım olmasın diye dua ediyorum:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım işallah diğer ay verirsin müjdeyi eşine..:Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah bir sorun yoktur doktora gitsene belki testi erken yapmışsındır
heja asilaman tutmamis canim insallah en kisa zamana gelir bebisin sana
cerensesil canim insallah hamilesindir cok guzel bir hediye olur size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?