Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zencefil canım çok sağol evet biraz dinlenmem lazım ben çok çabuk yıkılıyorum bunu üzerimden atmam lazım artık bakıcaz inşallah dediğin gibi son hayal kırıklığım olur tabi hepimizin şunu anladım ki biz ne yaparsak yapalım nasipten öteye gitmiyor demek daha vakti varmış umarım çok uzak değildir tabi herşeyin hayırlısı

hadi hayırlısı inşallah bi dahaki teste 2. çizgin belirgin olarak çıkar

öylemi diyosun canım o zaman ben yarın sabah ucuz testlerden bidaha yapıyım

canım bence kesin hamilesin çünkü hamile olmassan inan silik bile çıkmıyor ben testlerimi yaptığımda belki silik çıkmıştır da ben görmüyorum diye pencereyi açar gün ışığında bakardım ama hiç silik bile göremezdim o yüzden stres yapma allahın izni ile hamişsin inşallah yarın tamamen doğrulanır :CüvCüv:

bende çok üzüldüm :çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor....allahyardımcın olsun canım....b u sıra mücizeler çok oluyor...inşalalh senin bebişinde bize bir süpriz yapar....birde bakmışız doğal yoldan gelmiş...allahım inşalalh.....

hadi hayırlısı inşallah bi dahaki teste 2. çizgin belirgin olarak çıkar
inşallah canım sizleride umutlandırmak istemiyorum ama çenemide tutamıyorum işte

inşallah canım dediğiniz gibi olur.alaha yalvarıyorum en kısa zamansda benim kucağımıda doldur diye ve tabiki hepimizin

kızlar sayın başbakan bağırıp duruyordu herkes üç cocuk yapsın diye. fakat tüp bebekte yaş sınırını 40 iken 39 hakkı 2 indirdi hükümet. oysa o kadar magdur insan varki benim tüp bebek yaptırdığım merkezde her gidişimde en az 10 çift ve hiçbirine bir gün olsun denk gelmedim . oysa başbakanın dedğine bakarsak devletin tüp bebek masrafını karşılaması gerekir biz bu konuda bir şeyler yapmaya çalışsak ne dersiniz

canım benim çok sağol amin inşallah evet mucizeler çok daha yeni bir mucizeye şahit oldum benim erkek kardeşim dört senedir evli ama çocukları yok aşılam yaptı olmadı ben dedimki bir de gel diyarbakırda yapalım onlar mersinde oturuyor işte geldi onu kendi doktoruma götürdüm aşılam yaptık iki gün sonra mersine döndü sonra aradan onikigün geçti aradı olmadı dedi hastalınmış ama bu ay hamiş olduğunu duyduk çok sevindim darısı bizim başımıza onlarda hiç sorun yoktu ama hamilede kalmıyordu yani tam dört sene rabbim isteyince kendiliğinden de olur bunu bir kez daha gördüm

acaba hamile miyim? o heyecanı yaşamak, ümitlenmek çok başka bir duygu...üstüne negatifi görmek bambaşka....valla 12. gündeyim bebek yok adette yok

heja arkadaşım senin memleket neresi ben siirt bizde azo sperm problemi var bir defa tür bebek denedik olmadı şimdi madden ve manen beklemedeyiz. senin durumun

heja arkadaşım senin memleket neresi ben siirt bizde azo sperm problemi var bir defa tür bebek denedik olmadı şimdi madden ve manen beklemedeyiz. senin durumun

canı ben diyarbakırlıyım bizde sorun eşimin hem sperm sayısı az hem de hız çok kötü aşılamaylada olmadı bakalım ne yapıcaz canım senin adına da çok üzüldüm inşallah ikinci denemende hamile kalırsın :CüvCüv:

hayırlısı olsun canım işallah diğer ay verirsin müjdeyi eşine..:Saruboceq::Saruboceq:

heja asilaman tutmamis canim insallah en kisa zamana gelir bebisin sana

cerensesil canim insallah hamilesindir cok guzel bir hediye olur size

canım inşallah bir sorun yoktur doktora gitsene belki testi erken yapmışsındır

bir süre için ingilteredeyim ve burada jinekoloğu neredeyse rüyanda görüyorsun...ebe uygun görürse muayene oluyorsun...hamileyken bile sadece 2 kere ultrason var...ben adet günümü bir gün geçince yumurtladım gibi geldi...çünkü şeffaf akıntı avucuma geldi bi sürü...belki o sebepten geç yumutlama ge.
ç adet sebep oluyordur diyorum... türkyeden haber bekliyorum 15. gün olsun doktora giderim

hejacım canım benim gerçekten bende üzüldüm ama senin bugün kaçıncı günündü aşılamada sanki daha erken gibi geldi bana

inanırmısın bende tuttursaydım aşılamayı sevgililer gününe 3 kişi olacaktık falan demiştim eşime. neyse gelsinlerde hangi gün geliyolarsa gelsinler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…