Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım üzüntümü paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim evet benim daha çok erken dün leke gördüm dün onuncu günümdü ama şuan leke de yok sanırım ilişkiye girdiğim için zorlandı her halde ama kesin adet olucam çünkü insan kendini bilir benim hep lekenin ardından gelir kırmızılar ne yapalım kısmet ama elde değil üzülüyorsun ama birkaç güne kadar atlatırım rabbim büyük demek daha vakti varmış

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir sorun yoktur :Saruboceq:

hejacım canım rabbim hayırlı olanı versin.biliyorsun benimde başarısız 3 aşılamam var.önümüzdeki yalarda 4.aşılamayı denicem.olmadı zaten bu sayfa kapandı benim için.eğer eşin tüp deneyelim diyorsa aşılamayla oyalanma derim.ben maddi sebebden dolayı ona geçemiyorum.olmadı ne yapalım bazı arkadaşlar kızıyor belki bize ama olan yavrularımızı rabbim ba:Saruboceq:ğışlasın ne diyelim.

canım arkadaşım haklısın rabbim bütün isteyenlere versin ama zaten ben yavrum için istiyorum bildiğin gibi değil çok üzülüyor tabi çok şükür annalik duygusunu tattım rabbim herkese tattırsın ama inan ikinciyide birinci gibi isteyeceğimi hiç düşünmezdim ben bir daha aşılama yapmak istemiyorum ama tatlım sende bu dördüncüyü yapınca tıpkı tüp bebek gibi paran gitmiş oluyor yani zaten üç dört aşılama parasıyla tüp bebek yapılır değil mi inşallah dördüncü aşılaman da hamiş kalırsınz :CüvCüv:

cerensesil inşallah hamilesindir canım.
41. hamilemiz sen ol bari.
Yarın da testi tekrarla.
Ben daha silik 2.çizgi bile görmedim.
Bence hamile olmasan silik çizgi çıkmazdı.

hejacım 5 yılda zaten bir tüp bebek parası değil nerdeyse ikinci tüp bebek masrafına geçtik.ahhh bunu eşime anlatamıyorum.zaten artık anlatmıyorum.oluruna bıarkatım.4. cüyü denimicem ama elimde iğnelerim var umarım rabbim bu sefer nasip eder ne diyim arkadaşım:çok üzgünüm:

Altız sahibiyken bir batında 8 bebek daha dünyaya getiren kadının evinin önünde ilginç protesto

'YETER ARTIK DOĞURMA!..' diye eylem yaptılar
Altız sahibiyken bir batında 8 bebek daha dünyaya getiren kadının evinin önünde komşular "Daha fazla çocuk yapma" diye pankart açtı.

ABD’de sekiz bebek birden dünyaya getiren Nadya Suleman (33), hastaneden taburcu olur olmaz NBC’ye konuştu. Daha önce altız sahibi olan kadın kendisinin tek çocuk olduğunu belirterek, yalnız geçen çocukluğunu telafi etmek için çok büyük bir aile istediğini söyledi. 7 yıl suni döllenme yöntemiyle çocuk sahibi olmaya çalıştığını belirten Suleman, daha önce de bu yolla altız bebek dünyaya getirdi ve artık 14 çocuk sahibi. Halen hastanedeki 2’si kız sekizlerden her biri uygun kiloya ulaştıkça evlerine gönderilecek. Suleman’ın bu kadar çok çocuk doğurması eleştirilere de yol açıyor. Komşuları evinin önünde pankart açıp "Yeter artık doğurma" diyerek bağırdılar. California Tıp Kurulu ise soruşturma açtı. ABD yasalarına göre Suleman’ın yaşındaki bir kadına iki taneden fazla embriyon nakledilemiyor.

alintı dır

BTRKLC abla inşallah son aşılamanda gelir nazlı bebeğin.
Çok masrafa soktu bunlar bizi.
Gelsinler de acısını çıkartalım onlardan.

anladım canım yani eşin anlamıyor neyse demek nasip böyleymiş bencede dene canım hiç belli olmaz inşallah bu sefer olur :CüvCüv:

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
her zaman ki gibi sadece ağlıyorumm,,,,,Rabbim hepimize sabırlar versin,,,,:Saruboceq:

anladım canım yani eşin anlamıyor neyse demek nasip böyleymiş bencede dene canım hiç belli olmaz inşallah bu sefer olur :CüvCüv:
inşallah hejam bebişim duyar annesini gelir:Saruboceq:
BTRKLC abla inşallah son aşılamanda gelir nazlı bebeğin.
Çok masrafa soktu bunlar bizi.
Gelsinler de acısını çıkartalım onlardan.

ewet sevcanım çok masraflı çıktı bu haylazlar:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hejacım sağlık olsun canım kısmet değilmiş demekki belkide adet olmazsın sana öyle geliyordur rabbim hayırlısını versin canım :teselli:

btrcim inşallah busefer son olur kavuşursun meleğine belkide hiç gerek kalmaz kendiliğinden gelir süpriz yapar annişine :ecrin_bebek:
canım rahatsızlığın ne durumda en son neye karar verildi.

hejacım sağlık olsun canım kısmet değilmiş demekki belkide adet olmazsın sana öyle geliyordur rabbim hayırlısını versin canım :teselli:

evet canım kısmet değilmiş yok kesin adet oluyorum bundan eminim dediğin gibi rabbim hayırlısını versin

fisfisfiskızlar benim gibi azospemle mucadele eden yokmu aranızda

listemizde çok var canım sana denk gelmemiş demekki arkadaşlar
bizde öyle bir sorun yok ama ne farkederki hepimizin derdi aynı rabbim yardımcımız olsun :1hug:

Son düzenleme:
canlar ya sabahtan beridir yazılanları okuyorum hepimiz çok üzgünüz hejacım canım inş bir daha ki sefere...........kızlar ya resmen savaştan yenik çıkmış gibi hissediyorum ve hiç bişey canım istemiyor...hadi aranızdan biri çıksın da umudumuzu ayaklandırsın ltf böyle devam ederse içten içe çöküş yaşıcam bu da benim için hiç iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…