Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende farkındayım canım bi sıkıntı doaşıyor şu anda sitede...valla inşaallah sabaha ceren yüzümüzü güldürsün..bende bir hoşum böyle dermanım tükenmiş gibi...

evet sidelyacım aynen öyleyiz sabırsız yok balkafa yok :çok üzgünüm:
yağmur gelsede ayakladırsa buraları enerciliğinleeeee delikafadulden delikafadulden
bizde ona uyar kudururduk durup dururkene -tatlicadiarzu-

Kızlar size bir haber vereyim. Belki hatırlayanlarınız olur Simaysi arkadaşımız vardı 2 tane başarısız tüp tedavisi geçirmişti Nevrocum sen hatırlarsın sanırım. Bu ay 3. Tüp denemesine başlamak için adetini bekliyormuş ve gecikmiş sonuc hamileeeeee.... Umutsuz olan arkadaşlar neler nele roluyor ne mucizeler oluyor. Yeterki pozitif olun isteyin ve dua edin.

Günledir size ulaşmak ve yardım almak istiyorum aslına bakarsanız daha bir kaç gün öncesine kadar sizlerin varlığından bile haberdar değildim...Bende çoooookkk üzgünüm....

gerçekten sizlere ihtiyacım var paylaştığınız sıkıntıyı bildiğim için iyi niyetinizden eminim ve sizlerin fikrine ihtiyacım var

Aman aman aman

Aman dedirttin artık şutarafagitti

Sana sevdam çok yaman :asigim:

Tamam dedirttin artık

Sensiz yaşayamam :çok üzgünüm:

Geçte olsa anladım

Yeri sen seç zamanı söyle :sm_confused:

Gelsende :sm_cool: hatta gelmesende senağlama

Sevsende :asigim: sevmesende :a015: beklerim seni

Gözlerimde iki damla yaş senağlama

Kalbimde hoş bir telaş :1rolleyes:

Beklerim seni :çok üzgünüm:

yağmurum anacım zaten hepimizde gözyaşı üzüntü dahada ağlıcaz heee neşelendirelim topiği biraz
hadi kollları sıvayalım

angell canım senin neyin var nedir problem hoşgeldin bizim topiğimize burda herkese umut olacak hikayeler var o yüsden sıkma canını kısmet de zamanın neler getireceği belli değil şimdi seni dinliyruz anlat hele bakıyım

hejacım aşılamanın tutmamasına üzüldüm ama kısmet güzelim vakti saati değilmiş demekki inaşlalah bidahaki ay bekletemeden uğraştırmadan gelir

sabırsız nasıl oldu acaba umarım iyidir iğneler çok acı veriyordu biran önce iyleş aramıza dön
aymescim yokluğun belli güzelim transferin yapıldı tatlı datlı dinlen bakalım bebişlerin sana tutunmuştur inaşlalah mutlu haberlerle dönersin aramıza

canım çok sağol desteğin için evet demek vakti daha gelmemiş bari tam adetim söküse bari karnım çok ağırıyor ama adetim sökülmüyor :çok üzgünüm:

canım çok sağol desteğin için evet demek vakti daha gelmemiş bari tam adetim söküse bari karnım çok ağırıyor ama adetim sökülmüyor :çok üzgünüm:

canım sen kan testi yaptırdınmı tam olarak gelmemiş belki yerleşme kanamasıdır hissetiklerin ümitlendirmek istemem ama öyle söylerler ya ondan diyorum değilse bile en kısa sürede uğraştırmadan gelir adetin sende önümüzdeki ay karşılaşırsın beklediğin mucizeyle

yok canım yaptırmadım çünkü daha bu gün 11 gün oldu canım sanmıyorum yerleşme kanaması olsun ben kendimi iyi bilirim kesin olucam çünkü çok sancım var o yüzden test falanda yapmayı düşünmüyorum inşallah dediğin gibi önümüzdeki ay inşallah kendiliğinden gelir ne kadar ümidim olmassada :CüvCüv:

herkese merhaba.aranıza yeni katıldım.benşm sorunum pkoeşimde de sperm sayısı az.8 yıllık evliyim.2 kez tüp bebek denedik ancak başarılı olmadı.şimdi yeni bir tedaviye başlamaya korkuyorum.sonucun negatif olacağı düşüncesi beni tekrar denemekten alıkoyuyor.yaşım 28 ve 30 geçirmek istemiyorum.sizlerin umut veren hikayelerini okuyunca daha çok heveslenip,tekrar denemek istiyorum.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşllh.

Aymescim transferin yapılmıştır kaç tane transfer yapıldı bilmiyorum ama onlar şu an seninle inşallah sana sımsıkı tutunmuşlardır canım.

hejacım bende 2 aşılamamda 11. günde kendini göstermişti kırmızılar. ama her ikisindede her ihtimale karşı kan testi yaptırmıştım içim rahat etsin diye. hatta 1. de doktor olsun emin olalım yerleşme olabilir demişti. belli mi olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…