canlar ya sabahtan beridir yazılanları okuyorum hepimiz çok üzgünüz hejacım canım inş bir daha ki sefere...........kızlar ya resmen savaştan yenik çıkmış gibi hissediyorum ve hiç bişey canım istemiyor...hadi aranızdan biri çıksın da umudumuzu ayaklandırsın ltf böyle devam ederse içten içe çöküş yaşıcam bu da benim için hiç iyi olmaz
canlar ya sabahtan beridir yazılanları okuyorum hepimiz çok üzgünüz hejacım canım inş bir daha ki sefere...........kızlar ya resmen savaştan yenik çıkmış gibi hissediyorum ve hiç bişey canım istemiyor...hadi aranızdan biri çıksın da umudumuzu ayaklandırsın ltf böyle devam ederse içten içe çöküş yaşıcam bu da benim için hiç iyi olmaz
fisfisfiskızlar benim gibi azospemle mucadele eden yokmu aranızda
kızlar acın ege tv yi aradım baglıcaklar acın
hejacım aşılamanın tutmamasına üzüldüm ama kısmet güzelim vakti saati değilmiş demekki inaşlalah bidahaki ay bekletemeden uğraştırmadan gelir
sabırsız nasıl oldu acaba umarım iyidir iğneler çok acı veriyordu biran önce iyleş aramıza dön
aymescim yokluğun belli güzelim transferin yapıldı tatlı datlı dinlen bakalım bebişlerin sana tutunmuştur inaşlalah mutlu haberlerle dönersin aramıza
canım çok sağol desteğin için evet demek vakti daha gelmemiş bari tam adetim söküse bari karnım çok ağırıyor ama adetim sökülmüyor :çok üzgünüm:
canım sen kan testi yaptırdınmı tam olarak gelmemiş belki yerleşme kanamasıdır hissetiklerin ümitlendirmek istemem ama öyle söylerler ya ondan diyorum değilse bile en kısa sürede uğraştırmadan gelir adetin sende önümüzdeki ay karşılaşırsın beklediğin mucizeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?