herkese merhaba.aranıza yeni katıldım.benşm sorunum pkoeşimde de sperm sayısı az .8 yıllık evliyim.2 kez tüp bebek denedik ancak başarılı olmadı.şimdi yeni bir tedaviye başlamaya korkuyorum.sonucun negatif olacağı düşüncesi beni tekrar denemekten alıkoyuyor.yaşım 28 ve 30 geçirmek istemiyorum.sizlerin umut veren hikayelerini okuyunca daha çok heveslenip,tekrar denemek istiyorum.allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşllh.
KİMSE YOKMUmirmirmirmir
Aymescim transferin yapılmıştır kaç tane transfer yapıldı bilmiyorum ama onlar şu an seninle inşallah sana sımsıkı tutunmuşlardır canım.
hejacım bende 2 aşılamamda 11. günde kendini göstermişti kırmızılar. ama her ikisindede her ihtimale karşı kan testi yaptırmıştım içim rahat etsin diye. hatta 1. de doktor olsun emin olalım yerleşme olabilir demişti. belli mi olur canım
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama benimki daha farklı bana yardımcı olabilirmisiniz ben nişanlımın azosperm olduğunu öğrendim yaşayan bilir dedim ve sizlere yazdım ama....
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama benimki daha farklı bana yardımcı olabilirmisiniz ben nişanlımın azosperm olduğunu öğrendim yaşayan bilir dedim ve sizlere yazdım ama....
Aymescim transferin yapılmıştır kaç tane transfer yapıldı bilmiyorum ama onlar şu an seninle inşallah sana sımsıkı tutunmuşlardır canım.
hejacım bende 2 aşılamamda 11. günde kendini göstermişti kırmızılar. ama her ikisindede her ihtimale karşı kan testi yaptırmıştım içim rahat etsin diye. hatta 1. de doktor olsun emin olalım yerleşme olabilir demişti. belli mi olur canım
casperime katılıyorum aymescim güzel haberlerle dön lütfen :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
caspercim sen nasılsın tatlım görüşemiyoruz bu aralar Şeniz Şeniz Şeniz
canım hoş gedin aramıza burda hepimiz birbirimizin umudu oluyoruz kimbilir belkide sen bize umut olacaksın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: nerde yaptırdın canım tüp bebek tedavini
canı peki ne zaman tam sökülmüştü benim hala sökülmedi yarın da sökülmesse doktora giderim ama kesin hamile olmadığımı biliyorum bundan çok eminim acayip sancım var benim adetlerim çok sancılı olur buda aynı öyle bir sancı bari yoksa biran önce gelir inşallah kırmızılar
her ikisini de ankara'da yaptırdım.ancak gittiğim merkezden hiç mi hiç memnun kalmadım.işi ticarete döken merkezlerden bi tanesi.şimdi çok kararsızım.3. denememi istanbulda yapmayı planlıyorum.umarım doğru merkezi bulabilirim..bu konuda sizlerden ve deneyimlerinizden faydalanmak en doğru yeri seçmek istiyorum..:uhm:CADIARZU
12. gün sökülmeye başladı
canım hoşgeldin sende mersindensin ha
mersinde mi oturuyosun
hoşbuldum caspermersinin ilçesindeyim silifkede.ama geliyorum mersine sık sık gezmeye a.s
peki ankarada yaptırma sebebin neydi. mersinde otururken zor olmadımı. adanadada var ya ondan soruyorum
peki ankarada yaptırma sebebin neydi. mersinde otururken zor olmadımı. adanadada var ya ondan soruyorum
birde kızlar ankarada maya tüp bebek merkezi çok iyiymiş öyle okudum hep ama kısmet bu bende adana başkentte yaptırmıştım sonuç ortada kısmetse aslında heryerde olur bekleyelim bakalım ama bence bir de adanada dene derim ben canım çünkü ben ist. bi tüp bebek merkezini aradım benim burdaki doktorumun adını verdiğinde şok oldum demekki benim doktorumda iyiymiş dedim kendi kendime :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?