Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama benimki daha farklı bana yardımcı olabilirmisiniz ben nişanlımın azosperm olduğunu öğrendim yaşayan bilir dedim ve sizlere yazdım ama....

canım hoş gedin aramıza burda hepimiz birbirimizin umudu oluyoruz kimbilir belkide sen bize umut olacaksın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: nerde yaptırdın canım tüp bebek tedavini

KİMSE YOKMUmirmirmirmir

burdayız canım çogumuz iş yerinde oldugumuz için heen cevap yazamayabiliriz.

casperime katılıyorum aymescim güzel haberlerle dön lütfen :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
caspercim sen nasılsın tatlım görüşemiyoruz bu aralar Şeniz Şeniz Şeniz

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama benimki daha farklı bana yardımcı olabilirmisiniz ben nişanlımın azosperm olduğunu öğrendim yaşayan bilir dedim ve sizlere yazdım ama....

canım sen sorununu tam olarak anlatmadın ki yardımcı olalım sanırım nışanlısın ve azosperm çok zor bir durum tabiki canım eğer gerçekten seviyorsan zorlu bir süreç sizi bekliyor bu yola birlikte baş koyacaksınız yani tıp çok ilerledi azospermle bile hamile kalınıyor yeter ki sabırlı olmak lazım rabbim yardımcın olsun

canım benim problemim azo değil onun için bişey yazamıyorum ama o konuda bilgisi olan yazacaktır beklermisin ltf

canı peki ne zaman tam sökülmüştü benim hala sökülmedi yarın da sökülmesse doktora giderim ama kesin hamile olmadığımı biliyorum bundan çok eminim acayip sancım var benim adetlerim çok sancılı olur buda aynı öyle bir sancı bari yoksa biran önce gelir inşallah kırmızılar

cornelia canım ege tv izlemişsindir biizm öyle bi şansımız yok izleyemedik varmıdır bilmediğimiz bişey hani diyorum tıb ne kadar mesafemizdeee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya kızlar inanın bana doktorlardan ögrenemediğimi burdan öğrendim onun kusura bakmasınlar valla mesafemiz var işteee

iyiyim çok şükür canım. geçenlerde biraz işleri aksatmıştım ya onları toparladım ekranım açık okuyorum ara ara da pek yazamıyorum ama haberleri kaçırmamaya çalışıyorum canım.

sen nasılsın

canım hoş gedin aramıza burda hepimiz birbirimizin umudu oluyoruz kimbilir belkide sen bize umut olacaksın :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: nerde yaptırdın canım tüp bebek tedavini

her ikisini de ankara'da yaptırdım.ancak gittiğim merkezden hiç mi hiç memnun kalmadım.işi ticarete döken merkezlerden bi tanesi.şimdi çok kararsızım.3. denememi istanbulda yapmayı planlıyorum.umarım doğru merkezi bulabilirim..bu konuda sizlerden ve deneyimlerinizden faydalanmak en doğru yeri seçmek istiyorum..:uhm:CADIARZU

12. gün sökülmeye başladı

canım hoşgeldin sende mersindensin ha

mersinde mi oturuyosun

merhabe canım benim eşimde azosper ve ben nişanlılık dönemini bırak sevgiliyken öğrendim bunu benim olucağını onun olmuycağını söyleyip evlenmek konusunda bile karasız kalmıştı benimle ama ben onunla çocuk için değil sevdiğim için evlenmek istediğimi söyledim 3 gün ayrı kaldık ama her an konuştuk bensiz olamıycağını farkettiğindede iyi düşünüp düşünmediğimi sordu ben herşey allahtandır dedim allahım okadar büyükki öyle mucizeler yaratıyor ki bizi sınıyor ve sonunda yüzümüzü güldürüyor seçim senin güzelim onunla evlenmeyip başka biriyle evlenip senin sorunun çıkmıycağı ne malum herşey allahtan canım sevgi herşeyin üstesinden geliyor bence ben kocişimi çok seviyorum allahıma her an aklıma geldiği her an dua ediyorum birgün benim kocişimde baba olsun oda bu duyguyu tatsın diyorum :1hug:

peki ankarada yaptırma sebebin neydi. mersinde otururken zor olmadımı. adanadada var ya ondan soruyorum

birde kızlar ankarada maya tüp bebek merkezi çok iyiymiş öyle okudum hep ama kısmet bu bende adana başkentte yaptırmıştım sonuç ortada kısmetse aslında heryerde olur bekleyelim bakalım ama bence bir de adanada dene derim ben canım çünkü ben ist. bi tüp bebek merkezini aradım benim burdaki doktorumun adını verdiğinde şok oldum demekki benim doktorumda iyiymiş dedim kendi kendime :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

evet canım bencede nerede yapılırsa yapılsın kısmet. maya tüpbebek beni aramıştı bir ara buraya bekleriz falan diye onlarda mersinde benim doktoru biliyolarmış iyi demişlerdi. kısmet bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…